ben de kendime bişey ısmarlarım..bazen bi dilim pasta , bi kıyafet ,çok istediğim ama almaya kıyamadığım herhangi bişey , çoğu zaman da kötü ama bi paket malbora (normalde başka bi marka kullanıyorum sırf üzgün olduğumda kendime alabilmek için :)) )bugün mesela bi çok şeyin aynı anda ters gittiği bigündü..bir çikolatalı pasta ve bir çorap ısmarladım kendime, eve gelip bi de film koydum biraz da eşimin canına okudum , sonra yatıp uyudum işe yaradı :))))9
kimseyle sıkıntımı paylaşamam çünkü kimse yaşanmışı değiştiremez. ağlarım, kurdukça kurarım. çok uyurum. ki bu durumu bir tek eşimle yaşarım, ne zaman ki bu konu hakkında konuşur akşama kadar o kurduklarımı bir şekilde anlatırım ve karşılığında beni tatmin edecek içimi rahatlatacak şeyler duyarım, işte o zaman rahatlarım. ve rahatladıktan sonra başkasına anlatabilirim böyle böyle şeyler yaşadım diye.
şu ralar o kadar sıkkın ki canım, ne alışveriş ne yemek ne o ne bu hiçbirşey keyfimi yerine getiremiyor. gün içerisinde bazen unutuyorum. sonra tekrar aklıma geliyor. geceleri hele zirve yapıyor. sanırım beni ancak anti-depresan paklar :sinifsinif:
bende çok sıkılırsam atarım kendime sahile veya bi markete almak isteyipde alamadığım paraya kıyamadığım bişeyi alırım sempatiksalakcinni tabi olmazsa olmaz bi kahve sigara bi de ruhumu dinlendircek bi müzik açarımm tamamdır :lepi:
Moralim cok bozuksa eger giyerim spor kiyafetlerimi atarim kendimi disarim kosmaya cikarim. Aklima geldikce hirslanir daha hizli kosarim daha hizli kostukca baslarim aglamaya agladikca dahada hirslanir kende engel olamam...
Sonrasindada alirim sicak bi dus yorgunluktan atarim zaten kendimi yataga güzel bir uyku ceker gelirim kendime......kosmak beni cok rahatlatiyor helle birde hava hafif rüzgarliysa saclarimda o rüzgari hissetmek beni cok rahatlatir..yada hafif yagmurlu havada daha güzel oluyor...........
cogu zaman böyle yaparim hatta kendimi öyle bi atarim ki disari ben bile anlam veremem kendime.....