Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
 ağlarım.. son ses müslümü açarım, sonra dolaBa saldırırım, alkol ararım, ne Bulursam içerim, rakı, viski, vodka.. yorulana kadar ağlarım.. ama Bu aralar Bunlar da kesmiyor.. Başka Bir türlü Bunalım geçiriyorum.. ders çalışmak zorunda olmasam antidepresanlara saldırırım.. melek giBi oluyorum o zaman zaten.. Bu gece kendimi nasıl sakinleştirsem hayatı sevmeye nereden Başlasam Bilemiyorum.. inanılmaz sıkıldım, Boğuluyorum artık.. ne nargile, ne içki, ne antirepresan ne de müslüm kesmiyor artık.. en iyisi kalkıp dua edeyim.. Belki iyi gelir..
 ağlarım.. son ses müslümü açarım, sonra dolaBa saldırırım, alkol ararım, ne Bulursam içerim, rakı, viski, vodka.. yorulana kadar ağlarım.. ama Bu aralar Bunlar da kesmiyor.. Başka Bir türlü Bunalım geçiriyorum.. ders çalışmak zorunda olmasam antidepresanlara saldırırım.. melek giBi oluyorum o zaman zaten.. Bu gece kendimi nasıl sakinleştirsem hayatı sevmeye nereden Başlasam Bilemiyorum.. inanılmaz sıkıldım, Boğuluyorum artık.. ne nargile, ne içki, ne antirepresan ne de müslüm kesmiyor artık.. en iyisi kalkıp dua edeyim.. Belki iyi gelir.. komedi filmi bakarim. ya da disari cikar gezerim