moralm çok bozuk kızlar.gene kimyasal gebelik :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi TABTA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

TABTA

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
153
1
0
İstanbul
9.gün kanda bhcg baktırmıştım 6 çıkmıştı o zaman anlamıştım zaten ama yinede bi umut demştim.biraz önce idrar testi yaptım ve negatif.gene negatif...gene biokimyasal...neden diye sormadan edemiyorum .

canım geçmiş olsun benimde transfer günüm 21 şubattı. Bugün 10. gün kan testim 0.1 yani negatif. Bende çok üzgünüm artık neden bile demiyorum Allah yardımcımız olsun

buda arbbımın bır sınaması kızlar en aından gebe kalabılıosunuz dıe bırazda olsa sevınmenız lazım.en kısa zamnda hayırlı bebek haberlerınızı almak umuduylan allaha emnt olun

merhaba ggeçmiş olsun bende aynı olayı iki kez yaşadım ama şimdiki doktorum laparoskopi yaptı ve endometriosis olduğum ortaya çıktı tedavi oldum şimdi beklemedeyim

merhaba ggeçmiş olsun bende aynı olayı iki kez yaşadım ama şimdiki doktorum laparoskopi yaptı ve endometriosis olduğum ortaya çıktı tedavi oldum şimdi beklemedeyim

bende endemotriozis ameliyatı oldumı 2 yıl sonra tüp bebek ama kimyasal gebelik
baglantısı varmı sizce endemotriozis ve kimyasal gebeliğin

9.gün kanda bhcg baktırmıştım 6 çıkmıştı o zaman anlamıştım zaten ama yinede bi umut demştim.biraz önce idrar testi yaptım ve negatif.gene negatif...gene biokimyasal...neden diye sormadan edemiyorum .

Canim moralini bozma sakin lütfen.Allahtan hayirlisi senin iyi olman cok önemli.Insallah birdahaki denemede allahim yüzünü güldürür.Biliyosun moralimizin yerinde olmasi gerekiyor.Insallah tez zamanda toparlanirsin.Görüsmek üzere canim

benim doktorum endometriozis ve kistler erken düşüğe neden olurlar dedi.çünkü bizim yapılmayan tetkik ve test kalmadı genetik inceleme bile yaptırdık hepsi normal çıktı.ama laparoskopik tedavi sonrası doktorum böyle dedi

Back
X