Rahim kalınlaşmışsa gebelik de oluşabilirKızlar ben evleneli 7.5 ay oldu evlenmeden once adetlerim çok düzenliydi 4 ayımda bi 5 gün gecikmem oldu ardından 3 gün gecikme 3 gün erken 3 gün gecikme 2 gün gecikme buseferde 15 günümdeyim gecikmenin bi 10 gün birde 13 gün kan verdim gebelik yok alttan muayeneye girdim doktor yumurtlalıkların tertemiz rahmin kalınlaşmış adet olucaksın bi iki gune dedi hormon vericem daha sonra olunca ama 3 gündür hala olmadım söktürücü taraftari degilim vücudumun dogal dengesi bozulur diye sizce napmaliyim ? İlk defa yaşadığım için çok afalladım
Ben bir tane kabuklu soğanı yıkayıp iyiceeeeKızlar ben evleneli 7.5 ay oldu evlenmeden once adetlerim çok düzenliydi 4 ayımda bi 5 gün gecikmem oldu ardından 3 gün gecikme 3 gün erken 3 gün gecikme 2 gün gecikme buseferde 15 günümdeyim gecikmenin bi 10 gün birde 13 gün kan verdim gebelik yok alttan muayeneye girdim doktor yumurtlalıkların tertemiz rahmin kalınlaşmış adet olucaksın bi iki gune dedi hormon vericem daha sonra olunca ama 3 gündür hala olmadım söktürücü taraftari degilim vücudumun dogal dengesi bozulur diye sizce napmaliyim ? İlk defa yaşadığım için çok afalladım
Gebelik istediğim icin bukadar taktım birde ilk defa olunca acaba birdaha olmamıyım diye düşüncelere girdimGebelik istiyorsanız ve bu düzensizliği kafanıza takıyorsanız eğer siz böyle kafanıza taktığınız için hiç düzelmez kendinize başka bir meşale bulun ve düşünmeyin.
Eğer istemiyorsanız zaten her şey yolunda doktor da teyit etmiş neyi stres yaptınız hiç anlamadım?
Adet gecikmesi delirtir benide
Menopozu düşünüyorumda
Konu sahibi spor yapın iyi g
Evet bende öyle düşündüm ama kanda olmadığı için adet olacaksın dedi doktor acaba yeni mi oluşuyor varsaRahim kalınlaşmışsa gebelik de oluşabilir
Gebelik istiyorum aksine ilk defa oluncada korktum neden böyle oluyor diyeEvlilik hormonlari etkileyen bi surec, ondan degismis ve yeni duzenine orurmamis olabilir. Bu kadar panik yapacak bir sey yok ki. Gebelikten korkuyorsaniz o da negatif cikmis ee niye bu kadar strese giriyorsunuz ne gerek var
Teşekkür ederimStres yapmayın, stres yaptıkça düzeniniz daha da bozulur. Hap istemiyorum deyip kür-bitki filan da denemeyin sakın. Doktorunuza güvenin. geçmiş olsun.
Nasıl bi spor hemen deneyeyimAdet gecikmesi delirtir benide
Menopozu düşünüyorumda
Konu sahibi spor yapın iyi gelicektir
Adet oldum ya çok şükür biraz morelimi düzeltiim düzelttiğim gibi pat adet oldumStres yapmayın, stres yaptıkça düzeniniz daha da bozulur. Hap istemiyorum deyip kür-bitki filan da denemeyin sakın. Doktorunuza güvenin. geçmiş olsun.
Ya yeni evliyim ister istemez stres oluyorum en küçük birseyde alışma süreci bazen zor oluyorErtesi gün hapı veya düzeniz şekilde doğum kontrol hapı aldınız mı?
Stres vs. De dengeyi değiştirebiliyor
Birde biz korunmuyoruz bebek istiyoruzErtesi gün hapı veya düzeniz şekilde doğum kontrol hapı aldınız mı?
Stres vs. De dengeyi değiştirebiliyor
İnşallah güzel haberlerinizi alırız en kısa zamandaBirde biz korunmuyoruz bebek istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?