Morelim çok bozuk napayım bilmiyorum??

Relug004

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2021
174
26
18
Kızlar ben evleneli 7.5 ay oldu evlenmeden once adetlerim çok düzenliydi 4 ayımda bi 5 gün gecikmem oldu ardından 3 gün gecikme 3 gün erken 3 gün gecikme 2 gün gecikme buseferde 15 günümdeyim gecikmenin bi 10 gün birde 13 gün kan verdim gebelik yok alttan muayeneye girdim doktor yumurtlalıkların tertemiz rahmin kalınlaşmış adet olucaksın bi iki gune dedi hormon vericem daha sonra olunca ama 3 gündür hala olmadım söktürücü taraftari degilim vücudumun dogal dengesi bozulur diye sizce napmaliyim ? İlk defa yaşadığım için çok afalladım

Stres yapmayın, stres yaptıkça düzeniniz daha da bozulur. Hap istemiyorum deyip kür-bitki filan da denemeyin sakın. Doktorunuza güvenin. geçmiş olsun.

Evlilik hormonlari etkileyen bi surec, ondan degismis ve yeni duzenine orurmamis olabilir. Bu kadar panik yapacak bir sey yok ki. Gebelikten korkuyorsaniz o da negatif cikmis ee niye bu kadar strese giriyorsunuz ne gerek var

Doktorunuz sorun görmediyse neden stres yaptınız,kaygılanmanız için bir sebep yok.
Evlilik sürecinde yogun koşuşturma,stres bedeni yorabiliyor,belki bu süreçten geçiyorsunuz

Evlendikten sonra adet döngüsü değişebiliyor endişe etmeyin

Gebelik istiyorsanız ve bu düzensizliği kafanıza takıyorsanız eğer siz böyle kafanıza taktığınız için hiç düzelmez kendinize başka bir meşale bulun ve düşünmeyin.

Eğer istemiyorsanız zaten her şey yolunda doktor da teyit etmiş neyi stres yaptınız hiç anlamadım?

Adet gecikmesi delirtir benide
Menopozu düşünüyorumda
Konu sahibi spor yapın iyi gelicektir

Rahim kalınlaşmışsa gebelik de oluşabilir

Adet düzenini birçok şey etkiler, mevsimler, yiyip ictikleriniz, kullandığınız ilaçlar, stres... bu faktörler sonucu adet günü gecikebilir de erken de olabilir. Zaten doktora gidip muayene olmuşsunuz, doktor gerek gormediyse kesinlikle ilaç kullanmayın.

Ben bir tane kabuklu soğanı yıkayıp iyiceeee
Kabuğu ve sacagiyla dörde bölüyorum
İki bardak suya atıp kaynatıyorum on dakika .
Sonra süzüp içiyorum(bı bardak kalıyor kaynayınca niyeyse)

Saraçoğlu tarifi bu .
17 yaşımdan beri yaparım gerektiğinde.
29 yasimdaym.
Faydasını hep gördüm

Gebelik istediğim icin bukadar taktım birde ilk defa olunca acaba birdaha olmamıyım diye düşüncelere girdim

Evlilik hormonlari etkileyen bi surec, ondan degismis ve yeni duzenine orurmamis olabilir. Bu kadar panik yapacak bir sey yok ki. Gebelikten korkuyorsaniz o da negatif cikmis ee niye bu kadar strese giriyorsunuz ne gerek var
Gebelik istiyorum aksine ilk defa oluncada korktum neden böyle oluyor diye

Ertesi gün hapı veya düzeniz şekilde doğum kontrol hapı aldınız mı?
Stres vs. De dengeyi değiştirebiliyor

Stres yapmayın, stres yaptıkça düzeniniz daha da bozulur. Hap istemiyorum deyip kür-bitki filan da denemeyin sakın. Doktorunuza güvenin. geçmiş olsun.
Adet oldum ya çok şükür biraz morelimi düzeltiim düzelttiğim gibi pat adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…