Morelim çok kötü kendime bişey yapmaktan korkuyorum nolur yardım edin

Uzgunhanm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2016
27
23
3
28
Selamın aleyküm arkadaşlar öncelikle sizi bu konuyla sıktigim için özür dilerim mune sizden de bu kadar abartmamam gerekirdi kusura bakmayın bayram günü ugrastiridim konumla çok konuşuldu sizi daha fazla sıkmak istemiyorum allaha emanet olun

Son düzenleme:
Neden böyle bişey dedin ben kardeşim dedigim insanın iyiliğini istedim bakın ben psikolojik olarak çöküntudeyim olur olmaz böyle yazmayın
sen kendi kendine cokmüşsün arkadaşsan arkadaşlığını bil sanane kimin kiminle konustugundan haddini cok fazla aşmışsın:KK11:

genel tavsiyem bir imla klavuzu edinmen. nokta virgul unlem gibi noktalama isaretlerini ogrenmen. boylece bizlerde rahatca konunu okuyabiliriz...

sen kendi kendine cokmüşsün arkadaşsan arkadaşlığını bil sanane kimin kiminle konustugundan haddini cok fazla aşmışsın:KK11:
Insanin ahiretligimm dediği insanı bu denli düşünmesi doğal anladınız mi bu şekilde konuşma nedir allah askina

Milletin derdi seni.niye bu kadar germiş ben onu anlamadim ,nasil yaşamak istiyorsa öyle yaşasın
. Sen ailenden gördügün yaşam şartlarını kıza da birebir uygulamak zorunda değilsin. Sevgili yaptıysa yaptı bunun için kendini çökertmekte nedir yaa ,o keyfine bakıyor

Selamın aleyküm arkadaşlar öncelikle hayırlı bayramlar bu mübarek günde ölmek isteyen bir kız ilk okuduğunuz da psikolojisi bozuk diceksiniz 2 güne kadar etrafa gülücük saçan bir kızdım çok mutsuzum suan öncelikle şöyle başlayayım 3 senelik bacim kadar sevebilecegim bir arkadaşım var vardı demek daha mı doğru olur . Biz kapali tesettürlü kızlarız bi bakıma ailelerimiz benziyo biraz sıkı aileler yani sevgili erkek olaylarına sıcak bakmayan insanlar yadirgamiyorum çünkü yıllardır böyle yaşıyorum 19 yaşındayım ve hayattan bezmis bi insanım bu zamana kadar tek konuştuğum bir erkek olmadı ailem için hep kendimi frenledim ve arkadaşıma da hep böyle Oğut verirdim bak ailelerimiz var onları düşün diye şimdi konu bu arkadaşimla sık sık tartışriz ve sonra duzelir iz son tartismamizda daha önce gördüğü yani aile yakını bi çocuktan hafif hoşlanıyordu gayet normal konusmadigimiz hafta konuşmuş 5 günde sevgili olmuşlar arkadaşımla aram düzeldiği gün hatta olmuş bu olay ve benden sakladı 2 gün saklaması doğal çünkü gerçekten çok kizarım yani her zaman herseyin zamanı var derim feminist biri değilim ama öncelik benim için ailemin şerefi ve namusum kimsenin hakkımda veya onunda hakkında tek cümle etmemesi için yaptıklarim neyse bana asık olduğunu konuştuklarini dedi ben baya kötü oldum uyandım ama gözü donmus dinlemiyo gibiydi gece sahur vaktiydi yattık sabah sanki beynim de lamba yanmış gibu çok sinirlendim çünkü ben o hafta arkadaşım için ağlarken o aşk hayalleri kurmuş bide yapyığını söylemek istemem ama ben bu arkadaşım için kuzenimi bile bıraktım o derece seviyorum ve değer veriyodum gerçi hala öyle gerçek dostluklar kolay bitmez daha sonra işte ben senin için herşeyi yaptım bunları niye yaptın dedim yüz yüze görüşelim dedim çıkamicagini dedi gözüm donmus gibi çok sinirliydim Hayır dedim giruscez gerekirse evine gelirim o derece yani kendimi aptal yerine konulmus gördüm tam ayrıntılı anlatamadigim için anlamanjz zor beni hayatıma çok kötü şeyler yaptın işte sıra bende dedim annesine soylivegimi dedim baya korktu anneni babanı bu sene girecegimiz ygs düşünmuyimysun dedim en sonunda napiyorum ben ya diyip annene de Babana da bişey demiyorum dedim tamam eyw dedi sonra 10 15 dk sonra kendime gekdim allahım naptim ben diyip Özür mesajı attım sana yaptığın yanlısı böyle anlatmamaliydim dedim öyle bi mesaj attım işte annesiyle tartisiyolar annesi teli alıyo bundan sonra kendisi anlatıyo annesine bizim mesajlarıda goruyo kızını tehdit ettiğimi düşünüp beni aradı işte böyle anlatmaman gerekirdi biz kızımızın arkasindayiz her türlü senin kötü bi niyetin yokmuş dusundugunden yapmışsın falan dedi ama ben de açıkladim bakın niyetim boyleyken böyleydi hak da verdi sonra ben oruçluyum tabi çok kötü oldum ağladım baya evde kimse yokken sonra annesini tekrar aradım ağlayarak kızınızı üzdüysem Özür dilerim dedim o gece rahatsızlandı hastaneye kaldırıldım ertesi gün evlerine gittim kapı duvar bayram alisverisine gitmişler hayatları gayet yolunda gibiydi annesi Dr öyle dedi tek telefonunu almışlar arkadaşımın oda bi süreliğine verecekler belli ki daha sonra eve geldim son oruç günüydü o günde gece acillik oldum cok ağladım çok hala mutsuzum zehir gibi bayram geciriyorum arkadaşıma gelince şimdi tatile gidiyolar ailesinden darp ve ya kötü söz de isitmemis gayet normal karşılandığı halde ben mutsuzum bugün abdest alırken kan geldi agzimdan ve cok zayifim 45 kilo varım yokum daha çok çöküyorum arkadaşımi halen çok seviyorum kafaya takarak hasta olucam sizce napmaliyim ?
Insanlar birkac gun ara verdikleri iliskilerinde aldatiliyorlar senin gibi tepki vermiyor hicbiri, sanki arkadasin degil sevgilin gibi bahsetmissin, erkek arkadas karsiysan bari kiz arkadas edin kendine, bu zavalli kizi da biraz rahat birak, sizin dogrularinizla yasamak zorunda degil, sadece tavsiye verebilirsiniz bu kadar mudahale etmeye hakkiniz yok, sen en iyisi baska kizlarla da arkadaslik kur... ya da bosver kurma... :işsiz:

Milletin derdi seni.niye bu kadar germiş ben onu anlamadim ,nasil yaşamak istiyorsa öyle yaşasın
. Sen ailenden gördügün yaşam şartlarını kıza da birebir uygulamak zorunda değilsin. Sevgili yaptıysa yaptı bunun için kendini çökertmekte nedir yaa ,o keyfine bakıyor

Bak sevgili yaptı diye ben böyle kötü olmadım onu dusunim derken kendimi suçlu duruma düşürdüm anladınız mi

Back
X