Böyle bi insan olsam onu korurmuyum veya diğer yaşadığı olayda yanında olurmuyimsen sevgili yapamadın diye kıskandın mı yoksa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle bi insan olsam onu korurmuyum veya diğer yaşadığı olayda yanında olurmuyimsen sevgili yapamadın diye kıskandın mı yoksa![]()
Ahiretligim ne demek ? Senin olgunlaşmamış biri olduğunu düşünüyorum arkadaşını Rahat bırak! Hem bir erkekle görüşünce neden namussuz olucakmış anlamadım bu kadar cahil ve sığ düşünceli olunmaz.Insanin ahiretligimm dediği insanı bu denli düşünmesi doğal anladınız mi bu şekilde konuşma nedir allah askina
Millet dediğiniz en yakın arkadaşımAa aa kardesim sanane milletten
Takintilisin o belli zaten .Bakın ben normalde takıntılı biriyim anladınız mi yani bu yüzden sürekli üzülüyorum bi anlık sınirimde var
cevap veriyorum; d)HEPSİ-Kıskanç (%90 ihtimalle)
-Lezbiyen (%30 ihtimalle)
-Sorunlu (%99.9 ihtimalle)
evet bence etmelisin.... kendini ifade edememissin ki bize anlatmaya calisiyorsun...Neresini anlamadın acikliyim zaten kötüyüm ona mi dikkat edicem allah aşina ya
Bazı insanlar böyle yakın arkadaş olayının şeyini çıkarıyor galiba.sen sevgili yapamadın diye kıskandın mı yoksa![]()
Ahiretligimm ömür boyunca yanında olduğun dosta denir oda beni bende onu öyle gördüm daha önce böyle bişey yaptı ve ailesinin ona karşı güveni gitti hatta takip bile ettiler ailesi bu sene ygs giricez gerçekten hatalara meyilli bi insan olduğu için yapma dedim namus derken de namusana asla laf etmem genel kendim için konuştum sığ düşünceli değilim ama herseyin zamanı gelince olmasi gerektiğini dusunenlerdenimAhiretligim ne demek ? Senin olgunlaşmamış biri olduğunu düşünüyorum arkadaşını Rahat bırak! Hem bir erkekle görüşünce neden namussuz olucakmış anlamadım bu kadar cahil ve sığ düşünceli olunmaz.
Sacmaliyosun-Kıskanç (%90 ihtimalle)
-Lezbiyen (%30 ihtimalle)
-Sorunlu (%99.9 ihtimalle)
Gerçekten ne demek istediğimi anlamismisinuz ben böyle bi insan olsam burda paylaşmazdimBazı insanlar böyle yakın arkadaş olayının şeyini çıkarıyor galiba.
Yani o kadar yakınlar ki araya bir karşı cinsin girmesi olayı batırıyor. Üçüncü kişiye yer yok zaten anladın mı?
Pek sağlıklı bir durum değil. İleride evlense falan kız, konu sahibi mazallah intihar falan eder.
Tavırlara baksana, sanki sevgilisi aldatmış gibi :)