Morelim çok kötü kendime bişey yapmaktan korkuyorum nolur yardım edin

Kendini başka insanlar için bu kadar hirpalama maşallah kendi halinde bi kizsin ama bunun yanında biraz uyanık ol olgun davran boşver acımasız ol yapabilirsin bunu yap. Benimde senin gibi geçti Genç kizligim ama sonradan tamamlayın öğrendim off aman. Allah öyle sınavlardan geçirir ki Kulunu bugünlere hatirayip guleceksin emin ol.

Insanin ahiretligimm dediği insanı bu denli düşünmesi doğal anladınız mi bu şekilde konuşma nedir allah askina
Ahiretligim ne demek ? Senin olgunlaşmamış biri olduğunu düşünüyorum arkadaşını Rahat bırak! Hem bir erkekle görüşünce neden namussuz olucakmış anlamadım bu kadar cahil ve sığ düşünceli olunmaz.

Bakın ben normalde takıntılı biriyim anladınız mi yani bu yüzden sürekli üzülüyorum bi anlık sınirimde var
Takintilisin o belli zaten .
Çünkü hiç normal değil anlattığın şey ben hayatımda böyle bir şey duymadım.
Bi psikologa mi gitsen ? Ayrıca ölmek ne demek ne münasebet bu sebepten intihar edersen valla kusura bakma gelip mezarina tukureyim.

Tamam anladim arkadaşını çok seviyorsunda. Özel kayatina niye burnunu sokuyorsun?
Zaten yakinda arkadaşın seninle görüşmek istemeye bilir. Çok takinti haline getirmişsin.

tepkileriniz hem haksız hem normal değil. herkes sizin doğrularınıza göre yaşamak zorunda değil. ister yakın arkadaşınız olsun ister öz kardeşiniz.
Ayrıca hastanelik olmanızı, ağlayıp durmanızı hele hele ölümden bahsetmenizi çok abartılı buldum.

Ayrıca ahiretlik falan, 19 yaş için erken tabirler değil mi.

Neresini anlamadın acikliyim zaten kötüyüm ona mi dikkat edicem allah aşina ya
evet bence etmelisin.... kendini ifade edememissin ki bize anlatmaya calisiyorsun...
ayrica bence 19 degil 13 yasinda falansin ne bu ergen ergen yok ben arkadasim icin aglarken o sevgili yapmis falan sana ne?
ister soyler ister soylemez...

sen sevgili yapamadın diye kıskandın mı yoksa:oha:
Bazı insanlar böyle yakın arkadaş olayının şeyini çıkarıyor galiba.
Yani o kadar yakınlar ki araya bir karşı cinsin girmesi olayı batırıyor. Üçüncü kişiye yer yok zaten anladın mı?
Pek sağlıklı bir durum değil. İleride evlense falan kız, konu sahibi mazallah intihar falan eder.
Tavırlara baksana, sanki sevgilisi aldatmış gibi :)

Ahiretligim ne demek ? Senin olgunlaşmamış biri olduğunu düşünüyorum arkadaşını Rahat bırak! Hem bir erkekle görüşünce neden namussuz olucakmış anlamadım bu kadar cahil ve sığ düşünceli olunmaz.
Ahiretligimm ömür boyunca yanında olduğun dosta denir oda beni bende onu öyle gördüm daha önce böyle bişey yaptı ve ailesinin ona karşı güveni gitti hatta takip bile ettiler ailesi bu sene ygs giricez gerçekten hatalara meyilli bi insan olduğu için yapma dedim namus derken de namusana asla laf etmem genel kendim için konuştum sığ düşünceli değilim ama herseyin zamanı gelince olmasi gerektiğini dusunenlerdenim

Bazı insanlar böyle yakın arkadaş olayının şeyini çıkarıyor galiba.
Yani o kadar yakınlar ki araya bir karşı cinsin girmesi olayı batırıyor. Üçüncü kişiye yer yok zaten anladın mı?
Pek sağlıklı bir durum değil. İleride evlense falan kız, konu sahibi mazallah intihar falan eder.
Tavırlara baksana, sanki sevgilisi aldatmış gibi :)
Gerçekten ne demek istediğimi anlamismisinuz ben böyle bi insan olsam burda paylaşmazdim

Gözüm bir seyirdi, hislerim Mune Mune bir topik var, cımbızı bdvye doğru tut topiği bulursun dedi, cımbız burayı işaret etti bir ürperdim.
Konu banlanmalarla son bulmadan kapatalım da bayramımız mapus damlarına ziyaretle geçmesin:kahve:

Öpüldünüz hanımlar:KK16:

Back
X