• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Morfolji icin bi öneriniz var mı?

Tüp bebekte imsi yöntemi kullanılıp en iyi spermler seçiliyor ama.benim eşimin morfoloji %1. 4 kere normal yoldan gebelik yaşadım ama bir türlü doğuramadım hep bir sebepten gebeliğim sonlandı.daha 1 ay önce 2 aylık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum.Senin durumunda bir arkadaşım var o da hep 5.gün embriyosu koyduruyor ama olmuyor.üç kere denedi olumsuz oldu.Ama onun eşinde sıkıntı yoktu bildiğim kadarıyla.
Sadece morfolojiniz mi sıkıntili sayi ve hiz degerleriniz nasil ne guzel hamile kalabiliyosunuz ben daha hic olamadim😔tekrardan nasip olur insallah sizede

Evet 2 aşılama 2 tüp bebek yaptrdk. Yumurtalar döllenyo 5. Gün embryosu hep transfer ediliyor ama ne oluyosa tutmuyo. Rahim de iyi durmda herşey mükkemel işlerken sonuç olumsuz oluyo bunu anlayamyrm
Bnde aynı canım 2 aşılama 2 tup bebek oldu şimdi genetik test yaptırdık ve histereskopi cektircez neden tutmadigina bakılacak bizdede morfoloji ve ileri hareket düşük keçi boynuzu kuru pekmezi falan ise yaradı mi acaba

Sadece morfolojiniz mi sıkıntili sayi ve hiz degerleriniz nasil ne guzel hamile kalabiliyosunuz ben daha hic olamadim😔tekrardan nasip olur insallah sizede
Sayı iyiydi ama hız biraz düşüktü.İmsi yöntemiyle iki kere tüp bebek denedik ama embriyolar 5.güne gitmedi yumurta kalitesiz denildi transfer bile olamadım.Yani tüp yaptırmanın bir anlamı yok benim için.İnşallah bekleyen hepimiz sağlıklı bebekler dünyaya getiririz.

Sayı iyiydi ama hız biraz düşüktü.İmsi yöntemiyle iki kere tüp bebek denedik ama embriyolar 5.güne gitmedi yumurta kalitesiz denildi transfer bile olamadım.Yani tüp yaptırmanın bir anlamı yok benim için.İnşallah bekleyen hepimiz sağlıklı bebekler dünyaya getiririz.
Amin insallah Allah yardimcimiz olsun🙏

Bnde aynı canım 2 aşılama 2 tup bebek oldu şimdi genetik test yaptırdık ve histereskopi cektircez neden tutmadigina bakılacak bizdede morfoloji ve ileri hareket düşük keçi boynuzu kuru pekmezi falan ise yaradı mi acaba
Hızı ve sayıyı artırdı onlar bizde. Morfolojiyi etkilemedi sıfır. Neden tutmadığı bulunablyo mu nasıl oluyo o histereskopi rahim için de yapılan kapalı ameliyat değil mi. Inşallah nedeni bulunur yani elbet vardr tutunmama sebebi

Canim suan biz neden tutmadigina iliskin testler yapiliyo adetin 2. Gunu hormon tahlili esime tekrar semen analizi yapildi bugun de genetik test icin arastirma hastahanesinde kan verdik doktorumuz histereskopi istedi onu daha yaptirmadim haftaya yapılacak bayıltıp yapılıyormuş çok ağrılı bir işlem değilmiş rahimde yapisiklik veya başka bi rahatsızlık var mi tutunmaya engel olan onun için yapacaklar

Canim suan biz neden tutmadigina iliskin testler yapiliyo adetin 2. Gunu hormon tahlili esime tekrar semen analizi yapildi bugun de genetik test icin arastirma hastahanesinde kan verdik doktorumuz histereskopi istedi onu daha yaptirmadim haftaya yapılacak bayıltıp yapılıyormuş çok ağrılı bir işlem değilmiş rahimde yapisiklik veya başka bi rahatsızlık var mi tutunmaya engel olan onun için yapacaklar
Evet onun için bakyolar. Hayrlsı olsun inşallah

Amin inşallah canım siz 3. Denemenizi yaptıracak mısınız peki
Yok yaptrmicam artk pes ettim o pozitifi hiç bi zaman görmicem hep hayal kırıklığı herkesin tuttu orda bi benm tutmadı o yüzden gerek yok sonuç hep aynı olacaksa tekrardan o yolu yürümenin anlamı yok yorar sadece...

Yok yaptrmicam artk pes ettim o pozitifi hiç bi zaman görmicem hep hayal kırıklığı herkesin tuttu orda bi benm tutmadı o yüzden gerek yok sonuç hep aynı olacaksa tekrardan o yolu yürümenin anlamı yok yorar sadece...
Bnde çok sıkıldım ve çok bunaldim canım ama bi çocuk görünce birinin hamile olduğunu görünce paramparça oluyorum bn 2 3 ay dinlenip tekrar yaptırmayı düşünüyorum. Sende sıkma canını ve asla pes etme mutlaka bizimde vardır bi yerde nasibimiz

Başka bir yere git canım istersen bnde şuan doktor araştırıyorum zaten ve ne yapacağımı da tam olarak bilmiyorum ama pes etmek istemiyorum sende pes etme nolur sıkma canını Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip eder insallah

Buldum instagramdan güvenilir mi peki siz denediniz mi yada deneyen bir yakınınız oldu mu sonuç aldılar mı
Ben denemedim yalan söylemeye gerek yok bi arkadaş bana önerdi. Haftaya istanbula gidicem o zaman gidicem oraya

Anladm canm çok tskler ama eşim güvenemyo
eşin bilir tabiki ama baya ünlü bi yer denemeye değer aslında. bana öneren arkadaşım dışında başka arkadaşımda kendi kistleri için görüştü kür gönderdiler. 18 gün sonra doktora gitti kistlerinde baya küçülme olmuş

eşin bilir tabiki ama baya ünlü bi yer denemeye değer aslında. bana öneren arkadaşım dışında başka arkadaşımda kendi kistleri için görüştü kür gönderdiler. 18 gün sonra doktora gitti kistlerinde baya küçülme olmuş
Bi düşünelim o zaman ama cvp vermediler numaralarndan da aramam ben instgramda cvp verseler iyiydi

Back
X