hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeginizi, benim eşimde de morfoloji sorunu var proxeedi çok düzenli içmese de bitirdi, keçi boynuzu pekmezi de içti bir kavanoz , şuan için işe yaramadıne kullandın ne yaptın derseneiz keçi boynuzu özü proxeed plus ve bal polen karışımı çokmu düzenli kullandı eşim hayır proxedd pluda 30 tane vardı eşim ancak 10 tanesini içti bal polende yarılamadı bile keçi boynuzu özünü nerdeyse bi şişe kullandı kesinlikle işe yarıyor bu karışımlar
amin cümlesi inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli imanlı evlatlar nasip etsin hepimizeSağlıcakla alın kucağınıza İnşallah..
inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız rabbim kötüsünü vermesin, en kısa zaman da dediklerinizi alacagım inşallah şifa olur.pekmezini değil canım keçiboynuzu özü içecek altınyıldız diye bi markaydı bizim aldığımız 22 liraydı fiyatıda aç karnına yemek kaşığıyla veriyordum sabahları 1-2 kaşık bal poleni ulusta halde bilindik bi aktardan aldım hakiki bal polen oda bana 150 liraya mal oldu bal polen arı sütü hepsi 150 tuttu toplamda 1 kiloluk bi karışım oldu yani ben temkinli gidiyorum malum düşük tehlikesi olabiliyor hayırlı olacaksa rabbim nasip etsin takıntı haline getirmeyin yani demekki morfoloji 0 olsada hamile kalınabiliyor bende buraları çok okuyordum
hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın darısı bizim başımızaEvet arkadaşlar eşimin morfolojisi 0 çıktı ama hamileyim şükür tek dileğim rabbimden sağlıklı sıhhatli olarak hamileleğimin devam etmesi ve sağlıklı hayırlı bi evlat bunu ümitsizliğe kapılan arkadaşlar için yazdım.
inş faydası olur çakşı otunu nasıl kullandınız acaba bende eşim için almak istiyorum dahayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın darısı bizim başımızabizde bu ay eşime keçiboynuzu özü ve çakşır otu kullanmaya başladık umarım faydalı olur
kaynayan suyun içine 1 tatlı kaşığı kadar atıyorum, 15 dk kaynatıp süzüyorum canım, biraz soğuyunca içiyor.inş faydası olur çakşı otunu nasıl kullandınız acaba bende eşim için almak istiyorum da
anladım canım çok sağol rabbim şifasını verir inşallah, eşim bugün alacak başlarız bazı yerlerde okudum hazır şekilde satılan suyu daha faydalıymış diye karasız kaldım birazkaynayan suyun içine 1 tatlı kaşığı kadar atıyorum, 15 dk kaynatıp süzüyorum canım, biraz soğuyunca içiyor.
ben kayınvalidemden istemiştim o ot şeklinde almış canım, bunu bir kullanamalım, bir dahakine öyle alırız bulabilirsek, senin eşinin sorunu ne peki özel olmazsa sorabilirmiyim?anladım canım çok sağol rabbim şifasını verir inşallah, eşim bugün alacak başlarız bazı yerlerde okudum hazır şekilde satılan suyu daha faydalıymış diye karasız kaldım biraz
bende kararsızım ama bende bitki şeklinde olanı alıp evdee sen kaynatınca saha saglıklı gibi çünkü su ne gibi işlemlerden geçti bilmiyoruz bekliyor birde şişede bir müddet,ben kayınvalidemden istemiştim o ot şeklinde almış canım, bunu bir kullanamalım, bir dahakine öyle alırız bulabilirsek, senin eşinin sorunu ne peki özel olmazsa sorabilirmiyim?
Bence de kendi kaynattığımız daha etkili olur, benim hormon testlerim yapıldı bir sorun çıkmadı, geçen hafta rahim filmi çekildim tüplerde geçiş var dedi doktor yumurtalıklarda falan da bir sorun çıkmadı, ama eşimin sperm sayısı az olanlarda hareketsiz ve yapısı bozuk bir işe yaramaz şuanda dedi doktor, vitamin tedavisine başladı eşimde mart gibi tekrar kontrole gidecek canım.bende kararsızım ama bende bitki şeklinde olanı alıp evdee sen kaynatınca saha saglıklı gibi çünkü su ne gibi işlemlerden geçti bilmiyoruz bekliyor birde şişede bir müddet,
biz 20 aylık evliyiz ilk 11 ay korunduk, sonra şimdi ki bu 10 ay içerisinde 2 kimyasal gebelik geçirdim,
bende yum. çok olmuyor yani oluyor ama ya gelişmiyor ya az oluşuyor ayretten akıntım sarı renkli iltihap var demişti dr o kadar ilaç, fitil kullandım akıntım düzeldii kullanmayı bırakınca yine başladı,
eşimde de biz ayrıntılı kruger testi yaptırmadık dr şuan için gerek görmedi ama testte anormal morfoloji yüzdesi %75 yazıyor dr normalin üzerinde ama gebe kalmana engel degil demişti normal olanı %35 e kadar olanıymış .
hareket ve hızında sorun yok birde bi tık miktarı azmış ilaç kullandık bitti şuan tekrar gidecegizz
sizde ki sorun nedir
benim eşime de ilk ay evicap verdi sonra ki test sonucuna göre proxeed verdi birde zinco verdi,, bana da çatlatma ignesi klomen vermişti ama bir etki etmedi adet olmuştum bende o ay dr a ara verdim eşime k b pekmezi , havuç suyu içirdim yine faydası olmadı ve bugün itibariyle adet oldum, nasip yani olacagı günü bekliyo siz kaç yıllık evlisinzBence de kendi kaynattığımız daha etkili olur, benim hormon testlerim yapıldı bir sorun çıkmadı, geçen hafta rahim filmi çekildim tüplerde geçiş var dedi doktor yumurtalıklarda falan da bir sorun çıkmadı, ama eşimin sperm sayısı az olanlarda hareketsiz ve yapısı bozuk bir işe yaramaz şuanda dedi doktor, vitamin tedavisine başladı eşimde mart gibi tekrar kontrole gidecek canım.
14 aylık evliyiz hiç korunmadık ve hiç gebe kalamadım, ben yumurtlamıyorum herhalde yada tüplerim tıkalı diyorum ama eşimin spermleri sıkıntılıymış öğrenince çok üzüldüm sorun bende olsa bu kadar üzülmezdim herhalde.benim eşime de ilk ay evicap verdi sonra ki test sonucuna göre proxeed verdi birde zinco verdi,, bana da çatlatma ignesi klomen vermişti ama bir etki etmedi adet olmuştum bende o ay dr a ara verdim eşime k b pekmezi , havuç suyu içirdim yine faydası olmadı ve bugün itibariyle adet oldum, nasip yani olacagı günü bekliyo siz kaç yıllık evlisinz
aynı şekilde bende öyle diyordum aslında bende bi sıkıntı yok o dedigim herkeste oluyormuş , yine de bütün sorunu eşimin üstüne atmamak için öyle diyorum kendi kendime, bizde çok üzülmüştük çok ağladım ama dr ısrarla bana dogal yolla gebe kalırsın diyor. bilmiyorum rabbim en kısa zaman da nasip eder inşş14 aylık evliyiz hiç korunmadık ve hiç gebe kalamadım, ben yumurtlamıyorum herhalde yada tüplerim tıkalı diyorum ama eşimin spermleri sıkıntılıymış öğrenince çok üzüldüm sorun bende olsa bu kadar üzülmezdim herhalde.
amin canım inşallah, bana da doktor rahminin üst tarafı hafif içe doğru dedi normalde düz olmalıymış kalp rahim dedi, ama heryerde araştırdım gebeliğe engel değilmiş, bir sıkıntı olmazmış zaten tüplerde geçiş var, doktor histeroskopi yapalım dedi ama ben sanırım yaptırmayacağım çünkü tehlikeleri varmış.aynı şekilde bende öyle diyordum aslında bende bi sıkıntı yok o dedigim herkeste oluyormuş , yine de bütün sorunu eşimin üstüne atmamak için öyle diyorum kendi kendime, bizde çok üzülmüştük çok ağladım ama dr ısrarla bana dogal yolla gebe kalırsın diyor. bilmiyorum rabbim en kısa zaman da nasip eder inşş
ben henüz rahim filmi çektirmedim ama benim de kuzenim çektirdi ve dedigin gibiymiş şekli , onunda olmuyor bebegi, bizim başka bir tanışında rahminde egrilik varmış dr ona ilişkiden sonra egrilik olan tarafa dogru uzanmasını söylrmiş ve hamile kaldı . belki sende egrilik hangi taraftaysa o tarafa uzanabilirsin canım belki faydası oluramin canım inşallah, bana da doktor rahminin üst tarafı hafif içe doğru dedi normalde düz olmalıymış kalp rahim dedi, ama heryerde araştırdım gebeliğe engel değilmiş, bir sıkıntı olmazmış zaten tüplerde geçiş var, doktor histeroskopi yapalım dedi ama ben sanırım yaptırmayacağım çünkü tehlikeleri varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?