Morfoloji 0 4 haftalık hamileyim

eğri değil canım tam ortasında içe doğru hafif bir çöküklük var tam kalp gibi de değil yani, resim bulabirsem yükleyeyim buraya

bak canım bu şekilde hatta bu kadar çöküklük bile yok bende. nezer159
anladım canım evet çok çökük değil, rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın , ben adetim bittikten sonra bi ebe teyzeye gidecegim , kocakarı yöntemi yani birde onu deneyeyim iltihap tamamen biter belki çevremde oraya gidipte hamile olan 2 kişi var ve onların da eşlerinde sorunlar vardı

denemekte fayda var canım Rabbim evlat hasretiyle sınamasın inşallah tez zamanda bebişli göbüşlerimiz olur

Merhaba benim eşimde de tek sıkıntı morfolojinin 0 olması. Gittiğimiz ürolog tüp bebek dedi. Ama ben hiç hazır hissetmiyorum kendimi hem manevi hem maddi olarak. Inşallah biz de güzel haber alırız. Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bana da moral oldunuz sağolun.

Sevgili arkadaşlar tekrar merhaba bugün bebeğimin kalp atışını duyduk çok mutlu oldum rabbim vatana millete anasına babasına hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eder inşallah benim eşimin rahatsızlığını yani morfoloji sorununu duyduktan sonra aldığımız bir ilaç vardı malum çoğunuz bilir proxeed plus bundan belki sadece 10 tanesini kullandı içinde 30 tane vardı 20 tane var halen elimde alacak durumu olmayıp eşi asgari ücretli olur gerçekten ihtiyaç sahibi bir arkadaşa fayda eder umuduyla bunu hediye etmek istiyorum bana özelden yazarsanız bi kaç arkadaş arasında seçim yapıp bu 20 tanelik ilacı gönderecem karşı ödemeli olarak umarım yanlış anlaşılmamışımdır tabi bu ilacın yanında dediğim gibi bal polen arı sütü karışımı birde keçi boynuzu özü kullandık tabi rabbim istemese hiç bişey olmaz

çok sevinddim allah kucagınıza saglıkla almayı nasip etsin canım, bizde proxeed den bir kutu kullanmıştık 3 ay kullanılması gerekmiş fiyatı tuzlu oldugu için bıraktık eşiminde midesini çok rahatsız etmişti. ne güzel düşünmüşsünüz hediye etmekle umarım birilerine vesile olursunuz,
birde ilk kutuda mı hamile kaldınız sadece 10 tane mi içti

Valla rabbim nasip etti ilk kutu bitmedi sadece 10 tane kullandı tabi diğer ürünleride kullandık

Valla rabbim nasip etti ilk kutu bitmedi sadece 10 tane kullandı tabi diğer ürünleride kullandık
ne güzel tekrar hayırlı olsun , peki bu bal polen karşımını nerden aldınız bende almak istiyorum ama hangisi iyidir dogal orjainaldir bilemedim size zahmet mrkası varsa özelden yazar mısın marka yazmak yasaksa şayet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…