Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ben de cuma günü regl oldum bir hafta erken sürpriz oldu. cuamrtesi de gittim doktora. yasminle dondurulmuş tedavisine başladık bakalım. inşallah herşey yolunda gider. öpüyorum hepinizi. sevgiyle sağlıkla kalın.

Canım tedavin hayırlı olsun..................Rabbim inşallah yüzünü güldürür........

mutlu hoş geldin. inşallah sonuçlarınız çok iyi çıkar.

canım benim kıyamam. çok üzüldüm. eğer kalçadan oluyorsan kendini serbest bırak ve iğne batırılırken derin bir nefes al. daha az yakıyor o zaman. bi de iğneden sonra çok hareketlenme. uzan dinlen. ben de yürüyüp evde koşuşturunca ağrısından duramıyordum. allah yardımcın olsun. emeklerinin karşılığını versin inşallah.

inşalalh herşey yolunda gider badem. inşallah çok beklemezsin. en yaın zamanda mutlu haberi alırsın.

kızlar ben de cuma günü regl oldum bir hafta erken sürpriz oldu. cuamrtesi de gittim doktora. yasminle dondurulmuş tedavisine başladık bakalım. inşallah herşey yolunda gider. öpüyorum hepinizi. sevgiyle sağlıkla kalın.

amiiiinnnn teşekkür ederim
inş. seninde sonucun muhteşem olur

baharb arkadaşım inş. olucak bu defa inanıyorum ben.çok üzüldük çok yorulduk ama inş. hiç isyan etmedik her defasında Allaha umudumuzu bağlayarak devam ettik sonucu güzel olucak inş. zamanı gelmiş olsun artık rabbim ol desin seninde benimde bütün isteyenlerinde duaları kabul olsun bebeklerimize hayırlısıyla kavuşalım inş.

Canım tedavin hayırlı olsun..................Rabbim inşallah yüzünü güldürür........

amiiiinnnn teşekkür ederim
inş. seninde sonucun muhteşem olur

baharb arkadaşım inş. olucak bu defa inanıyorum ben.çok üzüldük çok yorulduk ama inş. hiç isyan etmedik her defasında Allaha umudumuzu bağlayarak devam ettik sonucu güzel olucak inş. zamanı gelmiş olsun artık rabbim ol desin seninde benimde bütün isteyenlerinde duaları kabul olsun bebeklerimize hayırlısıyla kavuşalım inş.

kızlar süpersiniz ya ne güzel hemen moral depoluyorsunuz bana. ben bu denemeyi çok önemsemiyorum. olursa gerçekten muhteşem olur, bütün dünya benim olsa o kadar mutlu olmam. ama olmazsa bu sefer çok üzülmeyeceğim. zaten dondurulmuşlarda şans daha düşük.

kızlar süpersiniz ya ne güzel hemen moral depoluyorsunuz bana. Ben bu denemeyi çok önemsemiyorum. Olursa gerçekten muhteşem olur, bütün dünya benim olsa o kadar mutlu olmam. Ama olmazsa bu sefer çok üzülmeyeceğim. Zaten dondurulmuşlarda şans daha düşük.

mrb canım böyle düşünme her zaman yüzde elli şansın var arkadaşımın bebeği dondurulmuşlarla oldu şu anda bir haftalık..............allah kolaylık versin......................

napiim cnm evde tadilat var onla uğraşıyorum .geçen yoruldum çarpıntım oldu dr.a gittim direk nöroloğa yolladı beni:))bu bebek meselesi maddi manevi çökertti beni.biliyosun düşük olduğu için yasak zamanlarındayım gelecek ay kontrolüm var kısmet olursa aralık gibi başlarım sorun çıkmazsa..gerçi ben plan yaptıkça hep sorun çıktı o yüzden Allah ne yazdıysa onu görücem sadece hayırlı olanı istemekten başka yaptığım bişey yok cnm..ayy ne dolmuş içim amma yazdım iyi ki varsın, varsınız yaaa dert ortaklarım benim Allah hepimizin yüzünü güldürsün
Canım badem , kuzum sen de iyi ki varsın, hepimizin kaderi ortak aslında.Ama inşallah dualarla kaderimiz güzel bir şekilde değişecek.Ben inanıyorum
O kadar iyi anlıyoruz ki birbirimizi.Takmamak mümkün değil canım, yaşayan bilir.Rabbim hayırlısını versin..

haklısın canım,iğnenin girişini pek anlamıyosun ama ilaç beni de yakmıştı. Aman bi süre sonra geçiyor napalım dimi :) offf,ben bekliyorum sadece melishcim, ameliyat sonrası ne oldu değerler bilmiyoruz. Daha bir ay oldu gerçi ama. Doktor faydası olur dedi ameliyatın ama bilemioruz. İki ay sonra test yaptırıcakmışız, şimdilik proxeed plus ile devam edicez. Eşim de içmek istemiyor,bitkisellere güvenmiyormuş ama mecbur içicek,içmek zorunda :52:
Vala Canım nerisin, içirmeye bak, içir yedir, gerekirse şişmanlasın yapacak bir şey yok :)) iyi olsunlar da.öperim canım..
mutlu hoş geldin. inşallah sonuçlarınız çok iyi çıkar.

canım benim kıyamam. çok üzüldüm. eğer kalçadan oluyorsan kendini serbest bırak ve iğne batırılırken derin bir nefes al. daha az yakıyor o zaman. bi de iğneden sonra çok hareketlenme. uzan dinlen. ben de yürüyüp evde koşuşturunca ağrısından duramıyordum. allah yardımcın olsun. emeklerinin karşılığını versin inşallah.

inşalalh herşey yolunda gider badem. inşallah çok beklemezsin. en yaın zamanda mutlu haberi alırsın.

kızlar süpersiniz ya ne güzel hemen moral depoluyorsunuz bana. ben bu denemeyi çok önemsemiyorum. olursa gerçekten muhteşem olur, bütün dünya benim olsa o kadar mutlu olmam. ama olmazsa bu sefer çok üzülmeyeceğim. zaten dondurulmuşlarda şans daha düşük.
Baharcım sağol kuzum Allah razı olsun ettiğin duaların seni bulsun arkadaşım.Olacak kız :))))) Rabbimiz izniyle.
Benim şaka maka iğnelerimin 5.cisi bitti, Yani yarıladım :) haftaya muayenem var ve adet olacağım, asıl iğnelerime başlanacak, ay sabırsızlanıyorum :) ama ben Allahımın izniyle olacağını düşünüyorum :) iyi düşünelim iyi olsun arkadaşım..sınav napalım.
mrb canım böyle düşünme her zaman yüzde elli şansın var arkadaşımın bebeği dondurulmuşlarla oldu şu anda bir haftalık..............allah kolaylık versin......................

Ben de maria gibi düşünyorum...

Mariam nabersiniz kuzum..Sen neler yaptın??

Kızlar hepınıze merhaba:)
Benım esımde de sperm sayısı dusuk,ılerı hareket sıfır ve morfolojı sıfır.Bızım gıbı olup hamıle kalan ve hamılelıgı devam eden var mı acaba?Ben ıkıncı tup bebek denememde hamıle kaldım fakat bebek tup bebek haftası ıle olculdugunde 4-6 hafta arasındayken gelısmıyor dedıler ve kurtaj oldum.Sperm dna hasar testı ıle ılgılı bılgısı olan var mı aranızda?yardımlarınıza ıhtıyacım var...

kızlar nerelerdesiniz? ne yapıyorsunuz? sesiniz umarım iyi sebeblerden ötürü duyulmuyordur.
beni soracak olursanız İkizlerin başlangıç süreçi biraz zorluyor. Sürekli dinlenmedeyim. sizlerden
gelecek haberleri 4 gözle bekliyorum.

iyiyiz çok şükür canım.daha cinsiyeti öğrenemedik.herşey yolunda................inşallah sende iyisindir.Allah kolaylık versin canım
Allah nazarlardan korusun sizi maşallah..
Ben de iyiyim çok şükür, bugün dr da kontrolüm vardı, iğnelere devam denildi..cumaya tekrar gidiyorum, gonaf e başlatacaklar bu sefer.Hayırlısı artık dualar edin...
kızlar nerelerdesiniz? ne yapıyorsunuz? sesiniz umarım iyi sebeblerden ötürü duyulmuyordur.
beni soracak olursanız İkizlerin başlangıç süreçi biraz zorluyor. Sürekli dinlenmedeyim. sizlerden
gelecek haberleri 4 gözle bekliyorum.

oy kuzum benim ,maşallah bebişlerimize yaaa..hehhe bal kabakları bal...

Kendinizie dikkat edin canım benim, biliyorum ki dualarını asla esirgemiyorsun.Ama şu evreyi güzel atlatmayı çok istiyorum.bugün tüm gün hastanedeydim, ama umutlandım, ama umutsuzlaaaaştım,Rabbime emanetiz...hayırlısı olsun her şey için hakkımızda..

BAHARım BADEM canlarım sizler napıyorsunuz,,

merhaba kızlar.
melishcim tedavi tam gaz sürüyor maşallah, inşallah sonucun da süper olacak. ben de dondurulmuşlar için haftaya lucrin başlıyorum. bu arada genetik test yapılmıştı. mthfr de homozigot mutant mışım :(( pıhtılaşma sorunum varmış yani. inşallah rabbim eksiksiz hepimizi umduğumuz mutlu sona ulaştırır. *ihmal etmeyin yazın kızlar kopmayalım birbirimizden.

merhaba kızlar.
melishcim tedavi tam gaz sürüyor maşallah, inşallah sonucun da süper olacak. ben de dondurulmuşlar için haftaya lucrin başlıyorum. bu arada genetik test yapılmıştı. mthfr de homozigot mutant mışım :(( pıhtılaşma sorunum varmış yani. inşallah rabbim eksiksiz hepimizi umduğumuz mutlu sona ulaştırır. *ihmal etmeyin yazın kızlar kopmayalım birbirimizden.

Merhaba canım. Hadi bakalım. bir başlada hayırlı sonuçlar görelim İnşallah. pıhtılaşma için kan sulandırıcı veriyorlar galiba. ek bir ilaçla üstesinden gelirsin İnşallah canım.

merhaba kızlar.

mrb canım çaresiz bir sorun çıkmamasına çok sevindim.inşallah bu sefer hayırlı sonuca ulasırsın..............

seni takip eden biriyim..durumlarımız benzer,,lütfen sonucunu paylaşş,,bol şansss
Benim için ise bu yazdığın çok teşekkür ederim Allah razı olsun senden.
Allah gönlümüze göre versin..
merhaba kızlar.
Baharım canım arkadaşım Rabbim ne dertler veriyor çarelerini de vermeyi esirgemiyor bizden.
Allah yar ve yardımcımız olsun tatlım.Seni şimdiden tebrik ederim canımcım, yeni tedavin hayırlı uğurlu olsun.

Benim gerçekten upuzun protokol oldu :) bugün 15. günüm ve iğne sayım ikiye çıktı.e2 yüksekmiş.4 gün daha iki iğneyi kullandıktan sonra da kan vereceğim.sonra iğnelere devam anlayacağınız benim iğne sürecim baya uzun sürdü :)) karnım o kadar çok ağrıyor ki bir de adet oldum bu iki hafta sürermiş :(( iyice dengem bozuldu, sonunun iyi olacağını düşünmeye çalışıyorum.Hastaneye gidince morallerim bozuluyor , orda olumsuz hikayeleri duyunca ve şahit olunca sulugözlü olarak eve dönüyorum.

Allah yardımcımız olsun.Dualarınızı nolursunuz esirgemeyin benden..Katlanarak sizi bulsun inşallah arkadaşlarım..
mrb canım çaresiz bir sorun çıkmamasına çok sevindim.inşallah bu sefer hayırlı sonuca ulasırsın..............

MARİAM, LİMANIM, BADEM sizleri de çokkkkkk öpüyorum , çok seviyorum sizi..hepinizi....

Benim gerçekten upuzun protokol oldu :) bugün 15. günüm ve iğne sayım ikiye çıktı.e2 yüksekmiş.4 gün daha iki iğneyi kullandıktan sonra da kan vereceğim.sonra iğnelere devam anlayacağınız benim iğne sürecim baya uzun sürdü :)) karnım o kadar çok ağrıyor ki bir de adet oldum bu iki hafta sürermiş :(( iyice dengem bozuldu, sonunun iyi olacağını düşünmeye çalışıyorum.Hastaneye gidince morallerim bozuluyor , orda olumsuz hikayeleri duyunca ve şahit olunca sulugözlü olarak eve dönüyorum.

Allah yardımcımız olsun.Dualarınızı nolursunuz esirgemeyin benden..Katlanarak sizi bulsun inşallah arkadaşlarım..

MARİAM, LİMANIM, BADEM sizleri de çokkkkkk öpüyorum , çok seviyorum sizi..hepinizi....

Rabbim yardımcın olsun canım. herşey güzel olacak merak etme. Bende seni çok öpüyorum...

Back
X