Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
love 27 canım ben yeni öğrendim sonucunu. herkes gibi üzülme diyeceğim ama gerçekten üzülme, bak çoğumuz aynı negatif haberini aldık, çok üzüldük nooldu bişey olmadı. hayat devam ediyor. bu deneme geçmişte kaldı. önümüze bakıyoruz. inşallah bir sonraki denemende ve belki ona bile gerek kalmadan bebişin olacak. buna inan ve asla vazgeçme. cumartesi akşam esk de bir avm de 2007-08 de beraber çalıştığımız bir arkadaşımla karşılaştım. ablam diyebilirim yaşı benden büyüktü. o senelerde 2 yıllık evliydi deli gibi aşılama yumurta takibi yaptırıyordu. cumartesi akşamı eşinin kucağında bir kız, kendi kucağında bir kız mutlu aile tablosu gibiydiler. umutta 2 deneme de olmamış. sonra 3. dondurulmuş tedavisinde ikiz kızlara hamile kalmış. yaşı da bizlere göre büyük. çok mutlu oldum onları öyle görünce. inanıyorum herbirimiz teker teker yavrularımıza kavuşacağız. aramızda şanslılara ilk denemede kısmet oldu, bize de sonraki denemelerde kısmet olacak belki...
şuanda benim kız kardeşim doğum yapıyor ankarada iş yüzünden gidemedim yanına. mustafamız geliyor. çok heyecanlıyım. kardeşime de dua edin tamam mı kızlar. hepinizi öpüyorum.

ben ilk denememde negatifi öğrendikten sonra günlerce ağlamıştım herşey bitti diye sayıklayıp duruyormuşum. o kadar inanmışım olacağına. üzerinden 4 ay geçti; hiçbirşey bitmedi. şuanda 2. denemem için ilaç kullanıyorum.

sagolun kızlar kaç gündür aglamaktan bittim eşimin yanında bile aglayamadım ama yapacak bişey yok inşallah diger denemede diyorum

baharcım nerde başladın?inşallah bu son olur

love 27 canım ben yeni öğrendim sonucunu. herkes gibi üzülme diyeceğim ama gerçekten üzülme, bak çoğumuz aynı negatif haberini aldık, çok üzüldük nooldu bişey olmadı. hayat devam ediyor. bu deneme geçmişte kaldı. önümüze bakıyoruz. inşallah bir sonraki denemende ve belki ona bile gerek kalmadan bebişin olacak. buna inan ve asla vazgeçme. cumartesi akşam esk de bir avm de 2007-08 de beraber çalıştığımız bir arkadaşımla karşılaştım. ablam diyebilirim yaşı benden büyüktü. o senelerde 2 yıllık evliydi deli gibi aşılama yumurta takibi yaptırıyordu. cumartesi akşamı eşinin kucağında bir kız, kendi kucağında bir kız mutlu aile tablosu gibiydiler. umutta 2 deneme de olmamış. sonra 3. dondurulmuş tedavisinde ikiz kızlara hamile kalmış. yaşı da bizlere göre büyük. çok mutlu oldum onları öyle görünce. inanıyorum herbirimiz teker teker yavrularımıza kavuşacağız. aramızda şanslılara ilk denemede kısmet oldu, bize de sonraki denemelerde kısmet olacak belki...
şuanda benim kız kardeşim doğum yapıyor ankarada iş yüzünden gidemedim yanına. mustafamız geliyor. çok heyecanlıyım. kardeşime de dua edin tamam mı kızlar. hepinizi öpüyorum.

Canım bu iş gerçekten sabır işi.Ne mutlu arkadaşına,Allah yüzünü güldürmüş,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Kardeşine hayırlı doğumlar dilerim.Mustafa ailenize şans,bereket,hayırlar getirsin inşallah.Allah sağlıklı uzun ömür nasip etsin.

Tedavinde hayırlı olsun Baharcığım.:16:

sağol canım, iyiki varsınız hepinizi ayrı ayrı tanıdığıma o kadar memnunum ki, çok değerlisiniz benim için.
ben ASM de başladım. hayırlısı olsun tabi ama gönlüm yavrumuza kavuşmaktan yana.

baharcm inşallah burası hayırlıdır senin için,kaç dozla başladınız?

benim adet gelmedi daha çok sinir etti beni,daha geçikir mi kızlar valla bu ilk tedavim olunca pek bilgim yok ilaçları perşembe günü bıraktım normalde hiç geçikmeyen bir düzenim var ama tedavi bozuyor sanırım

aaa inanmıyorum ne çabuk geçti zaman daha dün gibiydi burda yazdığında ..çok şaşırdım inan.Allah sağsalim kurtarsın ikisinide mustafa da teyzesinie uğur getirsin:)
tedavin nasıl gidiyo cnm moralin ,iç dünyan iyi dimi??canın sıkılırsa kafana takılan bişey olursa her zamanki gibi konuşuruz...çok öpüyorum herşey iyi olsun inş.

evet zaman su gibi akıp gidiyor. yarın öbür gün maria nın doğum sevincini paylaşacağız burdan naber? sonra limanın....
ben iyiyim, tedavi sürüyor yumurtalarım büyüyor. inşallah yine ohss olmam. love 27 canım sormuşsun 125 le başladım.
mustafa kaan doğdu kardeşim 5 dakikada doğurmuş..:nazar::nazar::nazar: yarın görmeye ankaraya gideceğim. bugün hastanedeydim gidemdim. bir fotosu var ben de ama teyzeleri bi tatlı bi tatlı kuzumuz inanamazsınız. şimdiden aşık oldum ona daha görmeden hem de.

evet zaman su gibi akıp gidiyor. yarın öbür gün maria nın doğum sevincini paylaşacağız burdan naber? sonra limanın....
ben iyiyim, tedavi sürüyor yumurtalarım büyüyor. inşallah yine ohss olmam. love 27 canım sormuşsun 125 le başladım.
mustafa kaan doğdu kardeşim 5 dakikada doğurmuş..:nazar::nazar::nazar: yarın görmeye ankaraya gideceğim. bugün hastanedeydim gidemdim. bir fotosu var ben de ama teyzeleri bi tatlı bi tatlı kuzumuz inanamazsınız. şimdiden aşık oldum ona daha görmeden hem de.

Gözünüz aydın canım. Rabbim hayırlı uzun ömürler versin. Ailesiyle teyzesiyle birlikte İnşallah.
evet canım zaman su gibi akıp gidiyor. dönüp baktığımızda neler geçirmişiz diyeceğiz. Ama geçireceğiz eminim. hepinizin güzel haberlerini 4 gözle bekliyorum.

evet yaaaa çok çabuk geçiyo zaman helede bizim gibi birşeye ulaşmakla çabalıyanlar için...iyi olmana çok sevindim yok cnm ilaç dozun gayet normal ohss olmazsın inş.kardeşine de maşaallah ben çok korkuyorum normal doğumdan:(sanki bebeği buldum doğum kaldı ama olsun düşüncesi bile geriyo beni...yeğen çok tatlı olur bende kendiminkilere bayılıyorum herkes kendininki olunca onları unutursun diyo şimdilik bilemiycem ama onlarda benim elimde büyüdü çocuğum gibiler heralde en az kendimin miş gibi sevmeye devam ederim.Allah anneli babalı büyütsün cnm..hayırlı evlat olsun inş.

merrhabalar hanımlar
benim eşiminde sperm değerlri sorunlu
morfoloji %1
hız %5
sayı 20000000
inanın 1 senedir bişey değişmedi
varikoselde çıkmadı
proxsed kullandık oda bi işe yaramadı
tek çare mikroenjeksiyon dendi
ibrahim saraçoğlunu aradım bize bir sürü kür gönderdi kullanmamıız için onlar bitince tekrar tahlil istedi
tahlil vaktimiz geldi bende merakla bekliyorum bu hafta içinde yaptırmayı düşünüyoruz...
bu arada 4 aydır keçiboynuzu kürüde yapıyoruz
bende tekrardan soğan kürüne başlayacağım olmadı tüp bebek yaptırırz ne olacak eşim ilk duyduğunda doktor tüp deyince çok üzüldü uzun bir süre kendine gelemedi halada tüp istemiyor normal yoldan olacağını düşünüyor
zaten saraçoğlu morfoloji düzelmez ise tüp bebekte tutmaz dedi üstüne basa basa

saraçoğlu çok biliyormuş. kendisi doktor mu ürolog mu emriyolog mu? nerden biliyormuş morfoloji düzelmezse tüp bebğin bile tutmayacağını. bizim burda iki arkadaşımız morfoloji 0-1 çıkarken ilk tüp denemesinde pozitif haberini aldılar. şimdi de maşallah sağlıkla hamileliklerini sürdürüyorlar. böyle savsatalara inanmayın. ben asıl size şunu özellikle söylemek istiyorum. morfoloji ilaçla kürle düzelecek bir hal değil. aylar değil yıllarca saraçoğlundan kür satın alsanız morfoloji değişmeyecek. ha sadece farklı biri bakar o daha iyimser bir bakış açısıyla bakar morfolojik incelemeyi %4 der mesela. ama bu durum bakan kişiye göre değişkendir. kür uygulamak proxeed kullanmak sperm sayı ve hareketini artırır. bu da tüp bebek mikroenjeksiyonda başarı şansınızı artırır. devam edin bence. ama morfolojinn düzelip normal yolla gebelik ihtimali inanılmaz düşük. bunu da kabullenin. hem tüp bebekten de korkmayın. allah evlat versin de varsın yolu tüp bebekle olsun. sevgiyle....

kız melish o ayaklar ne öyle. bende yapıcam ama benimkinin üstünde 4 tane olacak inşallah :9::9::9:

aramızda Edebiyat / Türkçe öğretmeni yok inşallah... :D
heehehe yoktur yoktur :P
neyi bekliyorsun sen bakayım Baharım..öptüm çok.

kız melish o ayaklar ne öyle. bende yapıcam ama benimkinin üstünde 4 tane olacak inşallah :9::9::9:

Ay inşallah :))) :48: Nasıl gidiyor aşkım, bebişlerin nasıl baya büyümüşsünüzdür....

aramızda Edebiyat / Türkçe öğretmeni yok inşallah... :D
heehehe yoktur yoktur :P
neyi bekliyorsun sen bakayım Baharım..öptüm çok.

Ay inşallah :))) :48: Nasıl gidiyor aşkım, bebişlerin nasıl baya büyümüşsünüzdür....

Back
X