Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bade ya biz sanki en süper merkezi seçsek ne olacak alınyazımız neyse o !
olmazsa yine olana kadar deneyeceğiz napalım. inşallah çok bekletmez rabbim.
cnm niye az olsun Allah ol desin yeterki geçen 2.gün transferi yapılan bir kadının hamilelik haberini aldım,gittiğim dr.da 43 yaşındaki bir rus bayan hamile kaldı ikizlere bu işler nasip işi.rapor için uğraşıyorum cnm ama çok korkuyorum resmen canavar gibiler dr.lar.hsg isterlerse ne yaparım hiç düşünemiyorum.inş. fazla uğraştırmazlarda hemen çıkarırlar.sen nerde çıkardın çok uğraştınmı??
badem love yazışmalarınız okudum hepsini. love ben de bade gibi ilk sorum sen de PKO görünümü var mı yani polikistik over var mı? çünkü polikistik over hastalarında bu kadar çok yumurta gelişiyor eger ilaç dozu da yüksek başlanırsa, ban ada mesela umut senden 28 yumurta oluşur. yin ee2 in yükselir. dondurur öbür ay çözeriz demişti.
öncelikle pko lu hastalara zaten menagon kullanılmaması gerekiyor. lh seviyesini iyice artırıyor çünkü bu ilaç. puregon kullanılmalı. bana asm de aydın arıcı 100 / 125 dozla başlayacak. ben aşılamalarımdaki kullandığım dozları falan tablo oluşturup verdim doktora. bi işe yararsa artık. en azından ilaca nasıl cevap verdiğimi görmüş olsun diye.
canım inşallah o tek özel emriyon sana sımsıkı sarılır. dünya tatlısı bir bebişiniz olur. bunu canı gönülden diliyorum. onlarsız yaşamak bazen çok zorumuza gidiyor acısı tarifsiz. o yüzden dilerim canım arkadaşlarım siz ve diğer tüm umutla bekleyen anne adaylarına allah nasip etsin. bir gün bizimde yüzümüzü güldürsün rabbim.
ben meram tıpta çıkarttım zor olmadı tanıdık dr sayesinde çıktı,ilk rapor çıkarmaya gttigimde bana dış merkezdemi iç merkez mi sorusu oldu yani hocalara yatımıycaksan çok uzun sürecegii anladım ama tanıdık olunca işlr degişiyo benden 1 hafta tahlil için gitti 2. hafta raporu aldım 10 gün anca sürdü
evet maalesef her yerde olduğu gibi bunun içinde tanıdığının olması lazım ama benim yok .iç merkez ne onu anlamadım cnm bide mesela kullanacağın ilacı felan yazıyolarmı hemen biyerde okumştum.çünkü ben daha 3 ay sonra yapıcam yani raporu alsam başladığımda hem ilacı hem hangi merkezi söylesem oluyomu.ay çok bilgisizim bu konuda zahmet olmazsa biraz bilgi verirmisin..
Evet biz sadece morfoloji yi bilirken. Genetik taramada homozigot mutant olduğumu öğrendim. Ayrıca pko görüntüsü var dediler. Bilmiyorum başka neler var? Kan sulandırıcı iğne kullanacakmışım. Hayırlısı olsun. Buna da şükür. Allah beterinden saklasın.
evet maalesef her yerde olduğu gibi bunun içinde tanıdığının olması lazım ama benim yok .iç merkez ne onu anlamadım cnm bide mesela kullanacağın ilacı felan yazıyolarmı hemen biyerde okumştum.çünkü ben daha 3 ay sonra yapıcam yani raporu alsam başladığımda hem ilacı hem hangi merkezi söylesem oluyomu.ay çok bilgisizim bu konuda zahmet olmazsa biraz bilgi verirmisin..
bende heterezigotum 2 mutasyonum var,aratırdıkca bişeyler çıkıyo malesef
iç merkez üniversite hocalar yapınca tüpü cnm,benim kadın dogumcu prof tu tanıdık kolay oldu,merkezin istegi ilaçları fazlasıyla yazdı sagolsun şuan yarısını kullanmış durumdayım,ben raporu 2 ay öncesi çıkarttım rapor 6 ay geçerli bide ilaç raporu çıkıyo oda 1 ay geçerli çıkardgın anda alrsın ilaçları, bence biran önce başvur çünkü uzatabililer...
Kızlaar nerlerdesiniz? ne yapıyorsunuz? keyfiniz nasıl? kopmayın buralardan yaa. Siz benim kader Arkadaşımsınız. bırakmayın bizi.
iyiyiz şekerim. kuzularda iyiler herhalde. pek durmuyorlar yerlerinde ondan tahmin ediyorum.Canım Limanım nasılsın?Kuzucuklar nasıl?
Ciciler almaya,isim düşünmeye başladın mı?
Ben Şubat'ta donmuş meleklerime kavuşmak için gün sayıyorum.
iyiyiz şekerim. kuzularda iyiler herhalde. pek durmuyorlar yerlerinde ondan tahmin ediyorum.
ciciler almıyorum henüz. hem biraz erken diye. çok heveslendim diye iki parça aldım sadece. daha sonra topta alıcam herşeyi İnşallah.
isimleri Hümeyra Azra ve Mihrimah Erva diye düşünüyoruz.
Senin içinde hayırlısı olsun İnşallah canım. Rabbim en kısa zamanda kavuştursun seni meleklerine.
kızlar dün 10. gün testim malesef negatif çok üzgünüm
kızlar dün 10. gün testim malesef negatif çok üzgünüm