Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar meraba, adetim 10 gün gecikmişti, midem blanıyordu test yaptım umudum yoktu ama çift çizgi çıktı, hala inanamıyorum ya... daha ameliyat olalı 1 ay oldu eşim, şimdi korkuyorum da, morfolimiz yüde 3tü, bi kaç haftada düzelmiş olamaz yani,en az 2 ay sonra hamile kalıyorlar düzeldikten sonra, düşük yaparım die korkyorum, kan testi yaptırmam gerek de mi benim şimdi...

Tebrik ederim canım. Rabbim kucağına almayıda nasip etsin. Tüm isteyenlerinde kucağını doldursun İnşallah....

dur cnm hemen nasip değilmiş felan deme kürlere asılın biraz..yaa şuu bitki uzmanları var şimdi ömer coşkun ahmet maranki felan bunların uyguladığı kürlerden fayda görenlerin olduğunu biliyorum bir görüşseniz..yani önceden varmış zamana göre sperm üretimi değişiyo belki eşin iyi beslenmedi o ay yada sters felan etkilemiştir..yılmayın hemen cnm dediğim gibi bitkisel kürlere ağırlık verin bir kaç ay....
Kendimizi böyle teselli ediyoruz canım, stresstendir diye ;( eşim çok stressli benim mutsuz tabi haliyle.hepten çöktü morali. bugün bir ağladı ;((((( sinirlerim bozuk benim de ya..nesem cnm sağolasın. size de olumsuz şeyler yazmak istemiyorum, iyi düşünelim iyi olsun.
bi anda okuyunca yazmma gereği duydum bnm eşiminde sayı ve canlıda
sorun yoktu ama sayımız azdı 16 mlyn canlılık 65 orandaydı
ben keçi boynuzu kürünü uyguladım inandim olacaktı
ve 3 ay uyguladık artık gına geldi demeye başladı
ama pes etmek yoktu ve p.tesi test yaptık gözlerim yerinden cıkacaktı sayımız 45 mlyn canlılık
ise 90 oranına gelmiş dilerim emeklerimiz boşa gecmz ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN:nazar:

Amin arkadaşım, hayırlısı olsun.Ne diyelim Rabbim isteyenlere nasip etsin, gerçekten de çok üzülüyoruz zorlu olunca...

Kendimizi böyle teselli ediyoruz canım, stresstendir diye ;( eşim çok stressli benim mutsuz tabi haliyle.hepten çöktü morali. bugün bir ağladı ;((((( sinirlerim bozuk benim de ya..nesem cnm sağolasın. size de olumsuz şeyler yazmak istemiyorum, iyi düşünelim iyi olsun.

Amin arkadaşım, hayırlısı olsun.Ne diyelim Rabbim isteyenlere nasip etsin, gerçekten de çok üzülüyoruz zorlu olunca...

melisim lütfen moralinizi bozmayın,bu sperm değerleri sürekli değişiyor sende biliyorsun canım. bu kesinlikle böyle bi durum, sakın sakın üzülmeyin tekrar artıcak eminim canım..

kızlar meraba, adetim 10 gün gecikmişti, midem blanıyordu test yaptım umudum yoktu ama çift çizgi çıktı, hala inanamıyorum ya... daha ameliyat olalı 1 ay oldu eşim, şimdi korkuyorum da, morfolimiz yüde 3tü, bi kaç haftada düzelmiş olamaz yani,en az 2 ay sonra hamile kalıyorlar düzeldikten sonra, düşük yaparım die korkyorum, kan testi yaptırmam gerek de mi benim şimdi...

süpermiş tebrikler cnm korkma inş. hiçbirşey olmaz ama sen hemen git dr.a için rahat etsim.Allah kucağına almayı nasip etsin..

melisim lütfen moralinizi bozmayın,bu sperm değerleri sürekli değişiyor sende biliyorsun canım. bu kesinlikle böyle bi durum, sakın sakın üzülmeyin tekrar artıcak eminim canım..

Sağol aşkım.Süpermenler değiştikçe yıpratıyorlar, ufacık şeylerin üzüntüsü de büyük oluyor canım ;)) napalım değişecektir inşallah.tabi önemli olan kaliteli olması..

melishcim kendinizi çok üzüp daha da kötü hale getirmeyin. gerçekten moral bozucu bir durum ama biran önce toparlanıp keçiboynuzuna falan hemen başlayın. bizim ilk tüp bebek denemesinden sonra da eşimin sayı hız yarı yarıya düşmüştü. önceden kürleri yaparken denemeden sonra herşeyi bırakınca değerleri düştü. sonra tekrar başladık kürlere. inanıyorum sizinki de tekrar yükselecek. zaten sağlıklı 1 sperm bile yetiyor biliyorsun ama ben çok daha fazla olacağına eminim.
kırmızı et yasak
bol yeşillik
kuru meyveler
taze fındık badem
proxeed
keçiboynuzu tozu/kürü
ısırgan otu
bunlar bize kaan hocanın tavsiye ettikleri, uygun olanlara başla. ben en çok keçiboynuzuna inanıyorum. allah yardımcınız olsun. kocaman sarıldım öpüyorm. üzme kendini. geçecek bu günler.

süpermiş tebrikler cnm korkma inş. hiçbirşey olmaz ama sen hemen git dr.a için rahat etsim.Allah kucağına almayı nasip etsin..

teşekkürler canım, gittim dr a şimdilik sorun yok, bakalım nolucak, hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah... stres yapmamak en önemlisiymiş bunu anladım...

selam kızlar.bir şey sorucam.bizim morfolojimiz %2 acaba bu değerle hamile kalabilir miyim?bu değerin iyi olması için yüzde kaç olması gerekiyo?

selam kızlar.bir şey sorucam.bizim morfolojimiz %2 acaba bu değerle hamile kalabilir miyim?bu değerin iyi olması için yüzde kaç olması gerekiyo?

sayı ve hareketliliğe bağlı bu biraz doğal yoldan kalan arkadaşlar var bu morf.ile ama diğerleri çok önemli...normalde en az %14 ün üstünde olmalıdır.%4ünve altı tüp bebek tavsiye edilir.....

BAHAAAAAAAAR yarın büyük gün dimi (yanlış mı hatırlıyorum) inş müjdeli haber veririsin cnm merakla bekliycem.Allahım nasip etmiş olsun ...habersiz bırakma bizi.....

sayı ve hareketliliğe bağlı bu biraz doğal yoldan kalan arkadaşlar var bu morf.ile ama diğerleri çok önemli...normalde en az %14 ün üstünde olmalıdır.%4ünve altı tüp bebek tavsiye edilir.....

hımmm anladım.biz 3 kez aşılama yaptırdık tutmadı.tüpe geçebilmek için yaptırdık zaten .sayımız en son 117 milyondu.%45'i de hareketliydi ama olmadı.tüp yaptırıcaz.rabbim hayırlısıyla hepimize anne olmayı nasip etsin.

hımmm anladım.biz 3 kez aşılama yaptırdık tutmadı.tüpe geçebilmek için yaptırdık zaten .sayımız en son 117 milyondu.%45'i de hareketliydi ama olmadı.tüp yaptırıcaz.rabbim hayırlısıyla hepimize anne olmayı nasip etsin.

değerler iyiymiş aslında ama hakkınızda hayrılısı olsun bizim değerlerde başta bunlara yakındı sonradan düştü ama tüpe geçtik..amiiiiiiiin:)

:nazar::nazar::nazar:
ARKADAŞALRIM CANLARIM, AZ ÖNCE SONUCUMU ALDIK.
ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN BU DEFA POZİTİFFFFF İNANILMAZ DEMİ. ŞOKTAYIM HİÇBİŞEY HİSSEDEMİYORUM. HADİ HAYIRLISI BAKALIM. ALLAH BENİM GİBİ OLAN TÜM ARKADAŞLARIMA DA EN KISA ZAMANDA NASİP ETSİN. DUALARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. PAZARTESİ TESTİN TEKRARLANMASI LAZIMMIŞ. AMA ŞİMDİLİK POZİTİF GÖRÜNÜYOR. DOKTORLADA GÖRÜŞEMEDİK AMA DURUM BÖLE İŞTE. ÇOK ŞAŞKINIM.
:nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

Çok sevindim canım arkadaşım:70:

Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.:16:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
cnm çooooooook SEVİNDİM Allahım tamamına erdirsin....değerin kaç ikiside tutmuşmu:)

Son düzenleme:
baharb,
allahım sağlıkla nasip etsin, çok sevindim, ne kadarlık oluyor şimdi? :nazar:

ya badem değer çok yüksek, sanırım ikiside tuttu. doktora hemşireye sordum daha belli olmaz dediler ama bilmiyorum ki. şok oldum zaten. ben yine 0,0000 bi sonuç bekliyorum korkarak... eşimle otruduk bilgisayarın başına korkarak bekliyoruz sayfanın açılmasını... derken ... 709 çıktı... sevinemedim de hala. öle kaldım algılayamıyorum hala.
namaz kıldım topigimiz tüm bayanlarını melishim- badem-love27-camentam-nerisim ve nickini o anda hatırlayamadığım tüm arkadaşlarıma sırayla bu günü göster allahım diye çok dua ettim. hep de edeceğim. sizi çok seviyorum. inanın mutluluğum sizlerin haberini aldıkça tamamlanacak.:16:

Back
X