Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
eger senin icine siniyorsa sorun yok zaten canim ama ben (büyük konusmayim ama) türkiyeye daha cok güveniyorum, belki de yasadigim olaylardan ötürü olabilir. bebeslerimiz olsun hayirlisiyla da nerde olursa olsunn

Amin canim insallah olur.kismet nerdeyse orda olur,Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin

slm cnm adet kanamana kafanı takma benim ben inan değiştirmesem bir ped yetecek durumda oluyo.kesin menapoza giriyorum diyodum ama amh testi iyi çıktı hamdolsun yani ilgisi yokmuş. eğer doğum kont. hapı içtiysen olur yada kistin olduysa .korkma yani cnm.oluyo arada vücudun dengesi bozuluyo

bade dönmüşsün. hoşgeldin. ben de hergün giriyorum. haberlerinizi bekliyorum.

döndüm cnm ben de bakıyorum eskilerden pek yazan yok ..o yüzden yazmıyorum bende.bu arada senin dr.a gittim hsg için ne diycek diye çok ilgili biri gitmeyi isterdim ama çok uzak oluyo yani takip suadiyede hadi olurda transfer sonrası bizde araç yok hafta içine denk gelirse eşim izin alamaz orda kalmayı isterim 1 gün ama olmuyo işte..
sen nasılsın kuzucuğun nasıl hareketlendimi minnoş:)şu kan iğnesi zorluyomu seni göbekten mi yapıyosun karnın büyüdükçe nasıl olucak??gittiğin dr.bu konuda bilgili olsun doğumda filan ayarlamayı o yapıcak ne zamana bırakman konusunda..çok öpüyorum cnm Allaha emanet olun..

bade ya sorma doktor konusunda eskişehirde hiç memnun değilim. gönül isterdi ki aydın beyle devam edeyim.
mesaj kutusunu boşaltım bu arada.
iğneler yüzünden göbeğim tamamen morardı biri geçiyo yenisi oluşuyor. bu akşam farklı bi doktora daha gideceğim. soracağım soruları bi yazayım en iyisi orda unutuyorum hep. bakalım bu doktor içime sinecek mi?

iğneler yapıyomuş morarma cnm sen progestan iğne de kullanıyomusun şimdi?veya herhangi bir ilaç...inş. bu gideceğin dr. iyidir. bende burda eğer hamile kalırsam bir dr.arıyorum bu pıhtılaşmayla alakalı olan..ama aydın beye gidersem mutlaka onada görünürüm arada..inş. yeni dr.çok iyi olur içine siner cnm ...

bahar cnm msjım gelmedi galiba bir arkadaşa daha yolladım gitmemiş ..sende de sorun olduysa söylermisin cnm tekrar yollayayım

Kızlar merhaba benim size bi sorum olucak eşde morfoloki bozukluğu varsa

bebek hiç yaşayamazmı ya da kaçıncı haftaya kadar yasyabılır bunun etkısı var mıdır

ya bu konuda hiç bilgim yok ve yardım ederseniz çok sevinirim eşim önumuzdekı hafta sperm testi verıcek

hamıle kalmakta sorun yasamıyorum ama işte bebeklerımı kaybedıyorum hep aranızda böle bi durum yaşayıp da

problemin sperm kaynaklı oldugu tespit edilen var mı ??? yardımcı olursanız çok sevinirim...

cnm bu durum şöyle 10.milyon sperm var diyelim bunun %90 ı bozuk çıkıyo testte. geriye kalan 1 milyon sperm sağlıklı eğer o sağlıklı sperm döllerse hiç bir sorun olmadan doğuyo çocuk ama bozuk sperm döllerse hatalı dna dan dolayı düşüyo yada Allah korusun sağlıksız çocuk oluyo..şimdi ben iki düşük yaşadım ama sonradan öğrendikki bende pıhtılaşma sorunu varmış yani bu bozuk spermlerin dölleme özelliğ çok azmış..bence sen önce kendinde baktır pıhtılaşma rahim şekli filan ondan sonra eşine bakılır.eğer eşinde de morfolojide problem olursa dna hasarına baktırın eğer onda yüksek bozukluk çıkarsa tedaviyi düşünün derim.Allah yardımcımız olsun hepimizin...

DİREK KONUYA DALIYORUM :26: ACABA BU 10 MİLYAN ML DEKİ SPERM Mİ YOKSA TOPLAM SPERM Mİ?
eğer ml deki ise 99 bozuk olanların ki aynı biz gibi şansı yok denecek kadar.. 10 milyn spermin 100 bini sağlam olur ki bunun bize bebek olarak geri dönüşü imkansız

evet canım malesef öyle o yüzden sperm sayısı ne kadar artarsa o 100 binlik değerde artar.yada tüp bebekle ımsı kullanılır ve 100 binden biri bulunur............

yahu bu kk nın hatunalrı nerdeleeeerrrr ?
melish iletini hiç sevmedim. öyle umutsuz olma inanıyorum rabbim size de kısmet edecek. inşallah da en yakın zamanda. lütfen moralini yüksek tut. şimdi senin profiline bi göz atacam. neler yazmışsın son zamanlarda. öpüyorum hepinizi.

badem sendeki pıhtılaşma sorunu artık netleştiğine göre ve bununda tedavisi olduğuna göre inşallah mutlu sona az kaldı. inşalalh başarılı bir tedavi süreci geçirisin herşey yolunda gider. tedavi konusunda neye karar verdin. yaz bana da.

cnm slm ben başladım tedaviye ama ohss riskim var iptal olabilirmişbilmiyorum herşeyin hayırlısı artık yoruldum...

Bade hangi ilacı kullandın. Ben de ilk tedavide ohss olmuştum hatırlarsın. Transferde yapılmıştı ama işe yaramadı zaten. Bide doktorun kim? Nerede başladın?

Bide benim ikinci tedavide e2 değerim yükselirse transfer iptal edilecekti. öyle bir durumda aydın bey pko hastalarında dondurulmuş transferi daha başarılı oluyor. Eğer bu transferde tutmazsa moralinizi bozmayın demişti. Hatırladım şimdi yazayım dedim. Moralini bozma lütfen. Inşallah herşey yolunda gider. Kaçıncı günündesin iğnelerin?

Bide benim ikinci tedavide e2 değerim yükselirse transfer iptal edilecekti. öyle bir durumda aydın bey pko hastalarında dondurulmuş transferi daha başarılı oluyor. Eğer bu transferde tutmazsa moralinizi bozmayın demişti. Hatırladım şimdi yazayım dedim. Moralini bozma lütfen. Inşallah herşey yolunda gider. Kaçıncı günündesin iğnelerin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…