eger senin icine siniyorsa sorun yok zaten canim ama ben (büyük konusmayim ama) türkiyeye daha cok güveniyorum, belki de yasadigim olaylardan ötürü olabilir. bebeslerimiz olsun hayirlisiyla da nerde olursa olsunn
hepinize kocaman selamlar arkadaşlarımm, ben de bi çoğumuz gibi forumu sürekli takip ediyorum fakat kimse yazmayınca yazmak içimden gelmiyordu, tabi yazıcak çok da fazla bi gelişmem yok, o da ayrı bi konu. biz hala beklemedeyiz. Ama size sormak istediğim birşey var, bu son adetim benim çok az oldu. Normalde 5 yada 6 gün yoğun sürerdi. Şimdi sadece 3 gün sürdü ve bunun son iki günü sadece kahve akıntı şeklinde geldi. İlk gün kahve akıntıyla başlayıp , normal kanamamdan daha az miktarda bi kanamam oldu ama. Bu durum beni korkutmaya başladı çünkü bundan önceki adetimde aşırı yoğun olmuştu, öyle ki saatte bir ped değiştirmiştim. Ne yapmalıyım,sizce bu durumu ciddiye almalı mıyım kızlar?
bade dönmüşsün. hoşgeldin. ben de hergün giriyorum. haberlerinizi bekliyorum.
bade ya sorma doktor konusunda eskişehirde hiç memnun değilim. gönül isterdi ki aydın beyle devam edeyim.
mesaj kutusunu boşaltım bu arada.
iğneler yüzünden göbeğim tamamen morardı biri geçiyo yenisi oluşuyor. bu akşam farklı bi doktora daha gideceğim. soracağım soruları bi yazayım en iyisi orda unutuyorum hep. bakalım bu doktor içime sinecek mi?
Kızlar merhaba benim size bi sorum olucak eşde morfoloki bozukluğu varsa
bebek hiç yaşayamazmı ya da kaçıncı haftaya kadar yasyabılır bunun etkısı var mıdır
ya bu konuda hiç bilgim yok ve yardım ederseniz çok sevinirim eşim önumuzdekı hafta sperm testi verıcek
hamıle kalmakta sorun yasamıyorum ama işte bebeklerımı kaybedıyorum hep aranızda böle bi durum yaşayıp da
problemin sperm kaynaklı oldugu tespit edilen var mı ??? yardımcı olursanız çok sevinirim...
cnm bu durum şöyle 10.milyon sperm var diyelim bunun %90 ı bozuk çıkıyo testte. geriye kalan 1 milyon sperm sağlıklı eğer o sağlıklı sperm döllerse hiç bir sorun olmadan doğuyo çocuk ama bozuk sperm döllerse hatalı dna dan dolayı düşüyo yada Allah korusun sağlıksız çocuk oluyo..şimdi ben iki düşük yaşadım ama sonradan öğrendikki bende pıhtılaşma sorunu varmış yani bu bozuk spermlerin dölleme özelliğ çok azmış..bence sen önce kendinde baktır pıhtılaşma rahim şekli filan ondan sonra eşine bakılır.eğer eşinde de morfolojide problem olursa dna hasarına baktırın eğer onda yüksek bozukluk çıkarsa tedaviyi düşünün derim.Allah yardımcımız olsun hepimizin...
DİREK KONUYA DALIYORUM :26: ACABA BU 10 MİLYAN ML DEKİ SPERM Mİ YOKSA TOPLAM SPERM Mİ?
eğer ml deki ise 99 bozuk olanların ki aynı biz gibi şansı yok denecek kadar.. 10 milyn spermin 100 bini sağlam olur ki bunun bize bebek olarak geri dönüşü imkansız
cnm bu durum şöyle 10.milyon sperm var diyelim bunun %90 ı bozuk çıkıyo testte. geriye kalan 1 milyon sperm sağlıklı eğer o sağlıklı sperm döllerse hiç bir sorun olmadan doğuyo çocuk ama bozuk sperm döllerse hatalı dna dan dolayı düşüyo yada Allah korusun sağlıksız çocuk oluyo..şimdi ben iki düşük yaşadım ama sonradan öğrendikki bende pıhtılaşma sorunu varmış yani bu bozuk spermlerin dölleme özelliğ çok azmış..bence sen önce kendinde baktır pıhtılaşma rahim şekli filan ondan sonra eşine bakılır.eğer eşinde de morfolojide problem olursa dna hasarına baktırın eğer onda yüksek bozukluk çıkarsa tedaviyi düşünün derim.Allah yardımcımız olsun hepimizin...
badem sendeki pıhtılaşma sorunu artık netleştiğine göre ve bununda tedavisi olduğuna göre inşallah mutlu sona az kaldı. inşalalh başarılı bir tedavi süreci geçirisin herşey yolunda gider. tedavi konusunda neye karar verdin. yaz bana da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?