Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Baharrrrrrrrrr cnm msjlarini aldimm uzun bir de sana yazdim ancak msj kutun doluymus,gonderdiklerin msjlari ve gelenleri bosalt cannim,,,,,optum

bademmm sen nasilsin cnm

Buarada liman ile maria yi merak ediyorum

iyiyim cnm hamdolsun idare ediyorum işte....

Burdayım canım. takibimdesiniz ve Sürekli dualarımdasınız. arık son haftalarıma geldim. 1 hafta sonra dr. doğum için gün verecek. her şey yolunda gidiyor şükür. merak etmeyin.
Mariadan haberleri bende bekliyorum. hepiniz öpüldünüz.

ay maaşallah geçmiş gitmiş günler..Allahım sağlıklı sıhhatle evlatlar nasip etsin

limaaaan cnm günün belli oldumu..kızçeleri ne zaman geliyo bakiim ay yerim ben onları..haber ver olurmu gününü:)bide resimlerini istiyorum ona göre:)

09 mayıs da doğmuşlar eve bile çıkmışlar. :D darısı başımıza badeciğim inşallah en yakın zamanda senin de mutlu haberini alacağız. çok öpüyorum bitanem seni.

09 mayıs da doğmuşlar eve bile çıkmışlar. :D darısı başımıza badeciğim inşallah en yakın zamanda senin de mutlu haberini alacağız. çok öpüyorum bitanem seni.

aaa çok sevindim.Allah hayırlı evlat etsin..darısı başına cnm rahatca su gibi geçsin hamileliğin..hemencik kucağına alıver kuzuznu...

hergün geliyor gidiyor ama hep aynı... herkese selamlar, umarım iyisinizdir. hayırlı mutlu haberlerle inşallah.

selam kızlar.. nerelerdesiniz ??? umarım herkes iyidir. daha önce hiç hsg çektirdiniz mi?? nasıl oluyor ,bilginiz var mıı??
sizi seviyorum kader arkadaşlarım.. :54:

selam kızlar.. nerelerdesiniz ??? umarım herkes iyidir. daha önce hiç hsg çektirdiniz mi?? nasıl oluyor ,bilginiz var mıı??
sizi seviyorum kader arkadaşlarım.. :54:

ben çektirdim korkulacak hiç bişey yok. korkak biri olarak söylüyorum bunu

bayanlar selam bizimde morfoloji sıfır ve tüp yaptıracağız
tüp bebek tutan arkadaşlar arasında kaç kişinin morfoloji sıfırdı acaba öğrene bilirmiyim
teşekkürler

kızlar eşimin spermiyogram testi yaptırdı doktor normal demiş ayrıca varikosel var demiş ama test sonuçlarını nette araştırırken morfolojinin: normal form %2 anormal formun %98 olduğunu gördüm 3 aydır deniyoruz ama bir sonuç alamadık morfolojinin %14 ün üzerinde olması gerekiyor yazıyor nette ama bizim yaptırdığımız testte refarans aralığı normal formun >=4 yazıyor acaba farklı bir yorumlama olabilir mi yoksa 1 rakamı eksik yazılmış olabilir mi kafamı karıştırdı tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? ayrıca bu morfoloji nasıl yükseltilebilir?

kızlar eşimin spermiyogram testi yaptırdı doktor normal demiş ayrıca varikosel var demiş ama test sonuçlarını nette araştırırken morfolojinin: normal form %2 anormal formun %98 olduğunu gördüm 3 aydır deniyoruz ama bir sonuç alamadık morfolojinin %14 ün üzerinde olması gerekiyor yazıyor nette ama bizim yaptırdığımız testte refarans aralığı normal formun >=4 yazıyor acaba farklı bir yorumlama olabilir mi yoksa 1 rakamı eksik yazılmış olabilir mi kafamı karıştırdı tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? ayrıca bu morfoloji nasıl yükseltilebilir?

%4ün altında tüp bebek önerilir demek oluyo ...normlade %14ün üstünde olmalıdır...

doğal yollarla olmaz mı yani bu morfolojiyi düzeltmenin bir yolu var mı peki. bi kaç vitamin içmeye başladı eşim şimdi forumdaki arkadaşlar önermişlerdi inşallah faydasını görürüz ya keçi boynuzu kürü morfoloji içinde faydalı olur mu ?tüp bebek hakkında hiç bir bilgim yok değerlerin nasıl olması gerekiyor ki tüp bebek tutsun çünkü bazı arkadaşlar yazmışlar tüp bebek bile tutmamış daha yeniyim arkadaşlar bilen varsa anlatabilir mi ?

doğal yollarla olmaz mı yani bu morfolojiyi düzeltmenin bir yolu var mı peki. bi kaç vitamin içmeye başladı eşim şimdi forumdaki arkadaşlar önermişlerdi inşallah faydasını görürüz ya keçi boynuzu kürü morfoloji içinde faydalı olur mu ?tüp bebek hakkında hiç bir bilgim yok değerlerin nasıl olması gerekiyor ki tüp bebek tutsun çünkü bazı arkadaşlar yazmışlar tüp bebek bile tutmamış daha yeniyim arkadaşlar bilen varsa anlatabilir mi ?

Allah nasip ettiyse olur..siz sperm sayısını arttırmaya çalışın kürlerle o zaman morfolojinin önemi azalır..uzun zamandır denemenize rağmen olmuyosa dr.a gidin hemen tüp demezler zaten..yumurta takibi filan yapılır bikaçkez olmazsa aşılama yaparsınız...yaşınıza göre tüpe geçerler.

arkadaşım bizdede morfoloji yüzde 4 altıydı , eşimdede varikosel vardı. varikosel ameliyatından önce biz de tüp bebek denedik pat diye ,tabiki olmadı. Sana kendimce tavsiyem,önce eşin
varikosel tedavisini olsun ondan sonra tüp bebek yada aşılama yaptırın. Eşinin tedavisi tamamlanmadan sakın ama sakın denemeyin canım. vakit kaybı olmasın.

arkadaşım bizdede morfoloji yüzde 4 altıydı , eşimdede varikosel vardı. varikosel ameliyatından önce biz de tüp bebek denedik pat diye ,tabiki olmadı. Sana kendimce tavsiyem,önce eşin
varikosel tedavisini olsun ondan sonra tüp bebek yada aşılama yaptırın. Eşinin tedavisi tamamlanmadan sakın ama sakın denemeyin canım. vakit kaybı olmasın.

neris slm canım ne aşamadasın neler yapıyosun ..buralar biraz ıssız kaldı pek kimselerden haberim yok ..hamileyim desen ne sevinirim:)

Son düzenleme:

doktor varikosel için ameliyata gerek yok demiş ama ultrason falan çekilmedi henüz ben başka bir doktora daha görünmesini istiyorum özel de muayene olmasına rağmen spermiyogramda sadece sayılarına bakıp normal demiş eşimde sorun yok diye bişey sormamış.morfolojiyi varikosel mi bozuyor acaba?bunu yükseltmenin bir yolu var mı?

benim nacizane tavsiyem öncelikle bir tüp bebek merkezinde eşinizin değerlerine bakılsın. normal hastanelerde çok iyi bilmiyrlar spermogram değerlendirmeyi. biz de 3 yıl eşimin değerleri normal sanıyorduk 6 ay klomen tedavisi gördüm. sonra morfolojinin 0 olduğunu öğrendik. 2 kez aşılama yaptırdım. 1 tüp sonra 1 dondurulmuş. yine olmadı en son 2. tüp bebek tedavisinde tuttu çok şükür. bu forumda 2 arkadaşımızın da ilk tüp denemesinde tuttu.
iyi bir merkez laboratuvarı olan bi yerde yaptırın tedavinizi. tabi öncesinde eşiniz tedavisini olsun. kürlerle destekelyin ki sayı artsın, sağlıklı sperm bulma ihtimali de artsın böylece. inşallah en yakın zamanda hamile kalıp sağlıcakla yavrunuza kavuşursunuz.
bide şunu söylemek istiyorum. benim eşim ocak 17 de askerden geldi. bir sene sonra şubat ayına kadar sürekli tedavideydim. ya klomen ya aşılama ya tüp derken araya çok zaman koymadım hiç. çünkü 30 yaşındayım. çok şükür rabbim çabalarımın sonucunu verdi. o yüzden size de zaman kaybetmeden hedefe odaklanarak tedavi sürecinizi geçirmenizi, bol bol dua etmenizi diliyorum. inşallah rabbim bebek isteyen herkesin benim de tabi sağlıcakla yavrularımıza kavuşmamızı nasip eder.
Burdaki arkadaşlarımın hamileyim haberlerini duysam nasıl mutlu olcam, nasıl içim sevinçle dolacak, bu sevinci sizlerle doyasıya paylaşsam keşke....

Back
X