Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

baharb

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
784
0
116
Ankara
:nazar::nazar::nazar:
merhaba herkese,
morfoloji %0-1 gibi değerlerde eşinize ve size hangi tedavi seçenekleri uygulandı? Ben 2. aşılamamı yaptırdım sonuç bekliyorum henüz. Bu durumda olan arkadaşlar bir grup oluşturalım bakalım ortaya nasıl bir istatisitik çıkıyor? Benzer sorun yaşayan herkesi bekliyorum. Problemleri, tedavi alternatiflerini, doktor-merkez isimlerini konuşalım.

bugün test sonucunu aldım. negatif. morfoloji %0 sa bu iş aşılamayla olmuyor. belli oldu. bir sürü de ilaç kullandım. kendimi çok salak hissediyorum.

bugün test sonucunu aldım. negatif. morfoloji %0 sa bu iş aşılamayla olmuyor. belli oldu. bir sürü de ilaç kullandım. kendimi çok salak hissediyorum.

canım benim. kendini salak hissetmene neden olanlar utansın. boş ver sen öyle hissetme. şu kürler var morfoloji için felan onları denedinmi hiç?
ben sorun hep bende sanıyordum ondan eşimle ilgili hiç birşey yapmadım. ne yapım neye başlıyım diye araştırıyorum.

limancım bikaç gündür çok kötüyüm. o yüzden giremedim pek. dün 2 ayrı merkezle görüştük. iyice kafam karıştı, ruhum sıkıldı, mutsuzum.bide yetmezmiş gibi 5 cm kist oluşmuş.

limancım bikaç gündür çok kötüyüm. o yüzden giremedim pek. dün 2 ayrı merkezle görüştük. iyice kafam karıştı, ruhum sıkıldı, mutsuzum.bide yetmezmiş gibi 5 cm kist oluşmuş.

sıkma canını dıycem ama bişey ifade etmıycek. bende aynı durumdayım. şimdi dr. a gıdıyorum. adetımın 3. gunu bugun. kist varmı dıye baktırıcam. bırde oradakı tüp merkezıyle konusucam. benımde kafam cok karısık. gelınce mutlaka istişare yapalım canım.

sıkma canını dıycem ama bişey ifade etmıycek. bende aynı durumdayım. şimdi dr. a gıdıyorum. adetımın 3. gunu bugun. kist varmı dıye baktırıcam. bırde oradakı tüp merkezıyle konusucam. benımde kafam cok karısık. gelınce mutlaka istişare yapalım canım.

bekliyorum canım, biz de dün 2 ayrı merkezle görüştük. biri zaten kendi doktorum başkentte. biri de mayadan osman bey. sen dönünce detaylı konuşalım lütfen. çok bunaldım. ihtiyacım var gerçekten. hadi hayırlı haberle gel inşallah. ben de 5 cm kist oluşmuş. bide şimdi onun erimesini bekleyeceğiz.

canım bir de dün eşim yine test için örnek verdi bakalım krugere göre morfo nasıl çıkacak. bide morfolojisi bozuk ya o yüzden sperm dna sına da bakılıyor. ama o 1 hafta sonra çıkarmış. ordan çıkacak sonuca göre cgh diye bi yöntem var tüp bebek başarısını daha da artırıyor. belki ona yöneleceğiz. inşallah gerek kalmaz. pek sevmedim o yöntemi. sen dönünce detayları anlatırım. bide senin doc neler söyeyecek bakalım.

canım merhaba. ben geldım. kendı dr. gıttım ult.gidrim. tabı ne vardıııııı 5 mm kıst olmuş. doğum kontol veya prımolut dedi. prımolut hamılelıge engel degıl dedı. bende seçim yaptım primolut verdı. belkı aşılamadan sonra hamıle kalabılırım dıye prımolutu tercıh ettım. birde folık asıte devam dedi.
ben pek mutmaın olmadım. aynı hastanenın tüp bebek merkezi var. ordakı dr.la onceden bır gorusmem olmuştu. tekrar onun yanına gıttım. bana nedense cok guven veren bır dr. (suat hazer) nettede iyi şeyler okudum. ve benı ruhende cok ıyı anlıyor. yüzün gülsün. buraya sadece tedavı ıcın gelme. geldın sıkıntını bıze bırak sen gerısını duşunme dedı. bı konuda guldum, evet hep boyle ol. gülümsemen eksık olmasın felan dedı. ordan cıktıgımda kendımı daha ıyı hıssettım. sebebsiz inf. %80 sebebi stres dedi.
morfolojının %1 olması (onceden %8 idi) sperm sayısı yüksekse cok onemlı degıl dedi. eşime kesinlikle sigarayı bırakmasını soyledı. ve stresten o gunlukte olabıleceğini soyledı. devlet ımkanından yararlanmak ıcın 3. kez asılama sart. kıst erımış olursa bırdahakı ay asılama ıcın ikna oldum. aslında aşılamaya artık cok soguk bakıyordum.
tahlıllerımı ıyıce kontrol ettı. ve kendısıde tekrar bir muayene yaptı. kist için yasmin kullanmanın daha ıyı olacagını söyledi. bende yasmin aldım. eşimede bitkisel 3 çeşit
ilaç verdi morfolojinin yükselmesi için. adlarını okumaya çalısıp yazıcam. yani morfolojiyi pek takmadı. hakkımızda hayırlısı olsun canım. içimde biraz tereddüt olsada, sanki şimdi kafamdakiler biraz daha netleşmeye başladı.

mrb benimde eşimin morfolojisi %1di şimdi kullandığı ilaçlarla %16 ya çıktı ve ben kendiliğimden bir kez hamile kaldım ama düşük yaptım şimdilik benim kist tedavilerim sürüyor ...beklemedeyiz yani:(

mrb benimde eşimin morfolojisi %1di şimdi kullandığı ilaçlarla %16 ya çıktı ve ben kendiliğimden bir kez hamile kaldım ama düşük yaptım şimdilik benim kist tedavilerim sürüyor ...beklemedeyiz yani:(

merhaba arkadaşım. Allah yardımcın olsun. hemilelik öykünü tedavini sorununu ve eşinin kullandığı ilaçları bizimle paylaşabilir misin?

ılaçları buldum canım neler oldugunu nette arastırdım. sende bir bak istersen.
gnc L-Arginine 1000 mg
Coenzyme Q 10 100 mg
Antioxidant Formula

bitkisel ilaçlar. hepsindede genç kalmakla ilgili şeyler yazıyor.

tabi cnm biz hiç bu sorunu bilmeden ben hamile kaldım ve 6.haftada düşük yaptım..daha sonra hep sorun bende diye ben testler felan yaptım taki birde kimyasal gebelik geçirene kadar sonra eşimden tahlil istedi dr. ve morfoloji %1dedi şansımız dr.un önemsemeyen cinsten olmamasıydı vakit kaybettirmedi bize morfoloji çok önemli dedi...tüp bebek dr.una yolladı dr.a hemen gitmedik ben biraz fazla araştırma yaptım bitkisel şeylere yöneldim..aslında çok bilinen keçi boynuzu, bal polen arı sütü karışımı ,üzüm çekirdeği dr.un verdiği evitaminleri felan derken en önemli faktörün evitamini olduğunu gördüm ve bu kulüpte bi arkadaşın yazdığı pycnogenol adlı bitkisel destek ürününü aldım onu içmeye başladı (ama hiç inanamadım)bu arada hiç tahlil yapmadı nerdeyse 4 ay oldu ..en son tahlilde morf.%16 olmuştu inanmadık başka lab.a yaptırdık ve evet%16 yazıyodu...o ilacı içmeye devam ediyor dr.bana sayı nekadar ve ileri hareketlilik ne kadar iyi olursa morfolojinin önemi o kadar azalıyo dedi..şimdi en son sayı bayağı düşmüştü 26 milyona ,onu arttırmaya çaılışıyorum onun içinde L-arginine(yanlış yazmadım umarım)alıcam ..bende pkolu olduğum için işimiz biraz daha zorlaştı işte böyle...

canım merhaba. ben geldım. kendı dr. gıttım ult.gidrim. tabı ne vardıııııı 5 mm kıst olmuş. doğum kontol veya prımolut dedi. prımolut hamılelıge engel degıl dedı. bende seçim yaptım primolut verdı. belkı aşılamadan sonra hamıle kalabılırım dıye prımolutu tercıh ettım. birde folık asıte devam dedi.
ben pek mutmaın olmadım. aynı hastanenın tüp bebek merkezi var. ordakı dr.la onceden bır gorusmem olmuştu. tekrar onun yanına gıttım. bana nedense cok guven veren bır dr. (suat hazer) nettede iyi şeyler okudum. ve benı ruhende cok ıyı anlıyor. yüzün gülsün. buraya sadece tedavı ıcın gelme. geldın sıkıntını bıze bırak sen gerısını duşunme dedı. bı konuda guldum, evet hep boyle ol. gülümsemen eksık olmasın felan dedı. ordan cıktıgımda kendımı daha ıyı hıssettım. sebebsiz inf. %80 sebebi stres dedi.
morfolojının %1 olması (onceden %8 idi) sperm sayısı yüksekse cok onemlı degıl dedi. eşime kesinlikle sigarayı bırakmasını soyledı. ve stresten o gunlukte olabıleceğini soyledı. devlet ımkanından yararlanmak ıcın 3. kez asılama sart. kıst erımış olursa bırdahakı ay asılama ıcın ikna oldum. aslında aşılamaya artık cok soguk bakıyordum.
tahlıllerımı ıyıce kontrol ettı. ve kendısıde tekrar bir muayene yaptı. kist için yasmin kullanmanın daha ıyı olacagını söyledi. bende yasmin aldım. eşimede bitkisel 3 çeşit
ilaç verdi morfolojinin yükselmesi için. adlarını okumaya çalısıp yazıcam. yani morfolojiyi pek takmadı. hakkımızda hayırlısı olsun canım. içimde biraz tereddüt olsada, sanki şimdi kafamdakiler biraz daha netleşmeye başladı.

doktorunu ben de sevdim. aslında benim doktorumda bana karşı çok iyi. kesinlikle güven veriyor. ama yine de maya nın doktoru osman da çok kendinden emin konuşuyor. kararsızım o yüzden. neyse önümde 1 ay var karar vermekte acele etmeme gerek yok. kist 5mm mi 5 cm mi? 5 mm bişey değil. acaba ben mi yanlış anladım. morfolojiyi pek takmayan doktorlar aşılama öneriyor. bizimki de o yüzden 2 aşılama yaptı. şimdi tüpe geçecez kısmetse. çok heyecanlıyım aslında. ama çok ümitlenmesem iyi olur allah korusun sonra olmazsa çok düşerim. ben şimdi kist için hem doğum kontrol hapına devam hem de her akşam sumakla soğan yemeyi düşünüyorum. soğan kürü içemiyorum çünkü. bu arada 2 aşılama yetiyor diye biliyorum tüpe geçmek için.

Merhaba, sayfamıza katıldığınız için teşekkür ederim. burda aynı problemi yaşayan arkadaşlar toplanıp tedavi yöntemlerini deneyimlerimizi paylaşmak istiyoruz. %1 den %16 ya süper bi geçiş. genelde morfoloji hiç düzelmiyor diyorlar. siz iki testi de aynı merkezde mi yaptırdınız bu önemli. ama %16 morfoloji harika çünkü sayı hız ilaçla ya da kürlerle rahat artabiliyor. bol şans. şu kullandığınız ilaçları da yazar mısınız?

ılaçları buldum canım neler oldugunu nette arastırdım. sende bir bak istersen.
gnc L-Arginine 1000 mg
Coenzyme Q 10 100 mg
Antioxidant Formula :34::34:

bitkisel ilaçlar. hepsindede genç kalmakla ilgili şeyler yazıyor.

bitanem gnc yi çok kullanan var çok duydum onu. bizde proxeed kullanıyoruz içinde zaten aynı vitaminler var diye çok yüklenmemek için ekstra bişey kullanmıyoruz. ama mesela Kaan hoca bize nohut u yeşilliği bol yemesini, kırmızı eti çok azaltmasını söyledi. sizlerle de paylaşayım.:34::34::34:

Merhaba, sayfamıza katıldığınız için teşekkür ederim. burda aynı problemi yaşayan arkadaşlar toplanıp tedavi yöntemlerini deneyimlerimizi paylaşmak istiyoruz. %1 den %16 ya süper bi geçiş. genelde morfoloji hiç düzelmiyor diyorlar. siz iki testi de aynı merkezde mi yaptırdınız bu önemli. ama %16 morfoloji harika çünkü sayı hız ilaçla ya da kürlerle rahat artabiliyor. bol şans. şu kullandığınız ilaçları da yazar mısınız?

evet dediğim gibi bende inanmadım o yüzden iki ayrı yerde yaptı..ayrıca burdaki arkadaşın %o ken %38.5e yükselmişti...Allahım herkese yardım etsin başka bir topic var sipermiogramla ilgili sonuçları yazanların %60'ı hep morfoloji %4 ten az ve en kötüsü dr.ların bunu önemsememesi ona çok sinir oluyorum..insanları boşuna umutlandırıp oyalıyolar

kızlar şu şekilde bi liste yapalım mı?

BAHARB: ANKARA-30 yaş- morfo:%1- 2 aşılama- ıcsı a hazırlanıyor 5cm kist (doğum kontrol hapı)

LİMAN: BURSA- yaş - morfo:%1- 2 aşılama- 3. aşılamaya hazırlanıyor 5mm kist (doğum kontrol hapı)

BADEZUZUM: İSTANBUL- yas- morfo: %16- 1. aşılamaya hazırlanıyor 3 cm kist

bi istatistik çıkar. inşallah en kısa zamanda Allahım özlemimizi bebeklerimizi bizlere verir.

Son düzenleme:
kızlar şu şekilde bi liste yapalım mı?

BAHARB: ANKARA-30 yaş- morfo:%1- 2 aşılama- ıcsı a hazırlanıyor 5cm kist (doğum kontrol hapı)

LİMAN: BURSA- yaş - morfo:%1- 2 aşılama- 3. aşılamaya hazırlanıyor 5mm kist (doğum kontrol hapı)

bi istatistik çıkar. inşallah en kısa zamanda Allahım özlemimizi bebeklerimizi bizlere verir.

e ben niye yokum:)))))benide ekleyin ama aşkolsun1.aşılamaya hazırlanıyorum

Son düzenleme:
1. hazırlanıyorum 30 mm kist :)))))yaşı geçelim:)))))))ist.
yarışmacı arkadaşlara başarılar:)

Son düzenleme:
BADEZUZUM listeyi yazarken adını hatırlayamadım ondan zaten sonra hemen ekledim ama sen kendinle ilgili bilgi verir misin 1, aşılamaya hazırlanıyorsun. diğerleri? bide dediğin topiğe de bi bakiim. yukarda hepsini ekledim.

Son düzenleme:
hangisi cnm eğer 0dan 38.5 eçıkanı diyosan onu ben buraya üye olmadan okumuştum topic felan nedir bilmediğimden ilacın adını alıp geçtim ama çokk oluyo o arkadaş kendiliğinden hamile kalmıştı yanılmıyosam ..belki doğurmuştur ama ben bunu başka sitelerde alıntı olarakta çok okudum o zamanlar bu ilaç yurtdışında vardı bitek o kadar ilgi gördüki istek üzerine solgar ve gnc getirmeye başladı ..yani şimdi bulmama imkansız gibi

cnm yazıyorum 'erkek infertilitesi' alt başlık 'morfoloji bozukluğu için pycnogenol varmı ' tam bakamadım ama rakamları biraz unutmuşum galiba 1. sayfada yazıyor

Back
X