canım merhaba. ben geldım. kendı dr. gıttım ult.gidrim. tabı ne vardıııııı 5 mm kıst olmuş. doğum kontol veya prımolut dedi. prımolut hamılelıge engel degıl dedı. bende seçim yaptım primolut verdı. belkı aşılamadan sonra hamıle kalabılırım dıye prımolutu tercıh ettım. birde folık asıte devam dedi.
ben pek mutmaın olmadım. aynı hastanenın tüp bebek merkezi var. ordakı dr.la onceden bır gorusmem olmuştu. tekrar onun yanına gıttım. bana nedense cok guven veren bır dr. (suat hazer) nettede iyi şeyler okudum. ve benı ruhende cok ıyı anlıyor. yüzün gülsün. buraya sadece tedavı ıcın gelme. geldın sıkıntını bıze bırak sen gerısını duşunme dedı. bı konuda guldum, evet hep boyle ol. gülümsemen eksık olmasın felan dedı. ordan cıktıgımda kendımı daha ıyı hıssettım. sebebsiz inf. %80 sebebi stres dedi.
morfolojının %1 olması (onceden %8 idi) sperm sayısı yüksekse cok onemlı degıl dedi. eşime kesinlikle sigarayı bırakmasını soyledı. ve stresten o gunlukte olabıleceğini soyledı. devlet ımkanından yararlanmak ıcın 3. kez asılama sart. kıst erımış olursa bırdahakı ay asılama ıcın ikna oldum. aslında aşılamaya artık cok soguk bakıyordum.
tahlıllerımı ıyıce kontrol ettı. ve kendısıde tekrar bir muayene yaptı. kist için yasmin kullanmanın daha ıyı olacagını söyledi. bende yasmin aldım. eşimede bitkisel 3 çeşit
ilaç verdi morfolojinin yükselmesi için. adlarını okumaya çalısıp yazıcam. yani morfolojiyi pek takmadı. hakkımızda hayırlısı olsun canım. içimde biraz tereddüt olsada, sanki şimdi kafamdakiler biraz daha netleşmeye başladı.