Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
korkma canım 10.günden sonra olursun..yani ilaç öyle etki etmişti bende..evet ama inan gezerken alışverişte arkadaşlarla otururken hep aklımda bu konu var ne yapsam ne etsem karşıma ya bebek eşyaları satan mağaza ya bi hamile ya bir bebek yada bir akrabanın doğum haberi çıkıyo ..yani unutmak ne mümkün..bu beklemek daha çıldırtıyo insanı tedaviye başlamışken bu kadar delirmemiştim:)

piskoloji ile ilgili kitaplar oku canım. mesela korkuların üzerine gitmek. bi kitap vardı ama ismini bir türlü hatırlayamadım. orada şöyle diyordu.
bir şeyden korkuyor musun yada görmek istemiyor musun, o şeyi daha çok görecek ve daha çok korku yaşayacaksın. çünkü beyin sürekli onu görmemek için
aklından çıkarmıyormuş. nasıl bir şeye dikkat etmezsek görmüyoruz, ama dikkat edersek hemen buluyoruz, aynen onun gibi.
görmek istemediğimizi beynimize sürekli iletiyoruz. ve beynimizde onu görünce hemen uyarı verip bunu görmek istemiyorum sinyalleri veriyormuş.
yani sürekli onları bulmaya ve beynini uyarmaya çalışıyormuş. işte öyle karışık bişeyler yazıyordu :D ben önceden bu kadar çok bebek hamile ve bebek mağazası görmüyordum ama şimdi heryerde onlar var. şükürler ben biraz olsun aştım galiba. artık kimse hamile değil :)))

piskoloji ile ilgili kitaplar oku canım. mesela korkuların üzerine gitmek. bi kitap vardı ama ismini bir türlü hatırlayamadım. orada şöyle diyordu.
bir şeyden korkuyor musun yada görmek istemiyor musun, o şeyi daha çok görecek ve daha çok korku yaşayacaksın. çünkü beyin sürekli onu görmemek için
aklından çıkarmıyormuş. nasıl bir şeye dikkat etmezsek görmüyoruz, ama dikkat edersek hemen buluyoruz, aynen onun gibi.
görmek istemediğimizi beynimize sürekli iletiyoruz. ve beynimizde onu görünce hemen uyarı verip bunu görmek istemiyorum sinyalleri veriyormuş.
yani sürekli onları bulmaya ve beynini uyarmaya çalışıyormuş. işte öyle karışık bişeyler yazıyordu :D ben önceden bu kadar çok bebek hamile ve bebek mağazası görmüyordum ama şimdi heryerde onlar var. şükürler ben biraz olsun aştım galiba. artık kimse hamile değil :)))

evet belki işe yarar ama okadar çabuk sıkılıyorum ki ve hiç birşeye odaklanamıyorum.........benimde dönem dönem artıyo bu takıntılarım şu sıralar bayağı beterim evden çıkmak bile istemiyorum...tatile gidince belki kafam boşalır birazyada o boşlukta daha çok kurmazsam:)hep söylüyorum birgün çocuğum olucak Allahın izniyle ama malesef deli bir annesi olucak yavrumun:)

evet belki işe yarar ama okadar çabuk sıkılıyorum ki ve hiç birşeye odaklanamıyorum.........benimde dönem dönem artıyo bu takıntılarım şu sıralar bayağı beterim evden çıkmak bile istemiyorum...tatile gidince belki kafam boşalır birazyada o boşlukta daha çok kurmazsam:)hep söylüyorum birgün çocuğum olucak Allahın izniyle ama malesef deli bir annesi olucak yavrumun:)

ay kıyamam ben sana, o yavrular bir gelse biz en süper anneler olacağız... biraz delirmiş süper anneler ilaçlardan yamulmuş bir değişik bir tür.:52:

Son düzenleme:
aynen.
iyiki bi hamileler. ben şu kadar aylık hamileyim. sz de bişey yok mu? ya da daha kibarı siz düşünmüyor musunuz artık? ARTIK!! öffff kötüyüm kötü. adamla da arayı bozcam o olcak :59: canım hiç bişey yapmak istemiyor...........
o kadar umutsuzum ki...... hayattan hiç beklentim kalmamış ......... hiç bişey beni mutlu etmiyo.......... hiç bişey umrum değil...... dün saat akşam 10 oldu iyi bugünde bitti derken farkettim kendimi....... bu durum tüm hayatımı etkisi altına almaya başladı...... nedense tüpten umutsuzum bugün....
canım öncelikle herkese iyi akşamlar bugün ben umutluyum bu ay böyle bebiş haberleriyle şenlenecek burası..neden bilmiyorum ama umutluyum iştee . Hiççççç olamadığım kadar..

Baharcım canım benim inan bana hepimiz bazen aynı durumdayız hele ben :)) iş yerimde tam iki tane hamile var biri sağımda biri de solumda oturuyor geçen ay da bir tane de karşıdaki bayan hamileyim diye geldi :(( bendeki hali düşün.tüm gün bebek sohbetleri inan ağlamaktan helak oluyordum..şimdi mi galiba alıştım onlardan dualar alıyorum benim de olsun diye..
Ama kimseye bunu anlatmadan durmak da beni yeterince yıpratıyor ...Umutlu olursun ben inanıyorum Rabbim yüreklerimize sabır ve umut versin inşallah..
aynen yok olmayacak diyorum bizim çocuğumuz eşimde çocuğu olmayan ve yaşı geçmiş birsürü kişi var bizimde olmazsa ne yapabiliriz bu kadar takma diyo...ama o benden beter ..ben daha hiç bişey denemeden bıraktım resmen..dün arkadaşımla konuştum onlardada morfolojide vardı problem tüpe başlamışlardı 12 tane embiryodan 2 tane dondurabilmişler diğerleri gelişmemiş düşünebiliyomusun iki tane ve onlarda orta kalite...............
Gerçekler inan çok acı badecim.
allah korusun yoktur inşallah hiçbişeyin. ben de yarın progestoron hormonuna baktıracağım. cuma kontrole. tahminen 8 ağustosta da tüp tedavisine başlayacağız kısmetse.
ben de, eylül ekim gibi yaptıracağım tüp bebeği..inşallah canım yaa.bu arada beni listenden çıkardın mı kıs :)) hareket morfoloji her şey % 0 :((

Algıda seçicilik.Tüm kadınların göbeklerine bakıyorum bir de suratlarına bunlar kaç yaşında hamile kalmışlar diye , kendimle kıyaslıyorum :(

Rabbim hepimize metanet versin.Şu eşlerimizi hastalığını içimize sindirmeyi ve mücadele etmeyi nasip etsin.Sonuçları da güzel olsun aminn

bende listeye girebilirmiyim morfo %1. 8 ay doğal deneme. aşılama veya tüp dr randevusundan sonra belli olacak.....

Bu keçi boynuzu tozundan günde kaç kaşık (ne kaşığıyla tabi) ve ne ile içilecek suyla balla vs.? bilen var mı?

Bu keçi boynuzu tozundan günde kaç kaşık (ne kaşığıyla tabi) ve ne ile içilecek suyla balla vs.? bilen var mı?

Canım,kaan hoca eşime keçi boynuzu tozunu sabah aç karnına bir yemek kaşığı al,üzerine de ılık su iç dedi.. Pekmezi de faydalı oluyormuş. Bir de semiz otunu önerdi.
Kırmızı eti yememesini söyledi. Çünkü spermlerde bozukluğa neden oluyormuş..

ay kıyamam ben sana, o yavrular bir gelse biz en süper anneler olacağız... biraz delirmiş süper anneler ilaçlardan yamulmuş bir değişik bir tür.:52:

öyle cnm valla ... bu gidişlehem beden hem kafa tükenecek çocuğu yetiştirmeye takatimiz kalmayacak:)

BAHARB: ANKARA-30 yaş- morfo:%0- 2 aşılama- tüp bebeğe hazırlanıyor. (eşi kaan hocanın hastası) iğne tedavisi alıyor.

LİMAN: BURSA- morfo:%1- 2 aşılama- 3. aşılamaya hazırlanıyor.

BADEZUZUM: İSTANBUL- morfo: %16 - 1 aşılama - ???

LOVE27: BİTLİS- morfo:%0 - tüp bebeğe hazırlanıyor. (eşi kaan hocanın hastası)

MARİA73: ADANA- morfo:%0 - 2 aşılama- tüp bebeğe başladı. 19,07,2011

BTOSUNER: morfo:%3- 1. aşılamanın sonucunu bekliyor.

MELISH83: morfo:%0 - hız: %0

Z_VICTORY: morfo: %2- eşi varikosel ameliyatı olacak. (eşi kaan hocanın hastası)

MUTLU80: morfo: %1

İKİZLER5: morfo: %1

CAMENTA: 2 aşılama geçirdi.

***kızlar eksik hata varsa söylersiniz güncellerim. bol şans hepimize.

Canım,kaan hoca eşime keçi boynuzu tozunu sabah aç karnına bir yemek kaşığı al,üzerine de ılık su iç dedi.. Pekmezi de faydalı oluyormuş. Bir de semiz otunu önerdi.
Kırmızı eti yememesini söyledi. Çünkü spermlerde bozukluğa neden oluyormuş..

kırmızı etten da uzak durmak nerdeyse imkansız. bildiğimiz halde çoğu zaman uyamıyoruz malesef. eşim bide çok seviyor kırmızı eti. :56:

BAHARB: ANKARA-30 yaş- morfo:%0- 2 aşılama- tüp bebeğe hazırlanıyor. (eşi kaan hocanın hastası) iğne tedavisi alıyor.

Z_VICTORY: morfo: %2- eşi varikosel ameliyatı olacak. (eşi kaan hocanın hastası)

***kızlar eksik hata varsa söylersiniz güncellerim. bol şans hepimize.

canım beni çıkartmışsın listeden:58::58::58: morfo %1:27::27:

EFTALYA35: morfo: %1 -

***kızlar eksik hata varsa söylersiniz güncellerim. bol şans hepimize. listeyi eski tarihden güncellemişim o yüzden bikaçkişi eksik olmuş. kusura bakmayın. çok çok pardon.

Son düzenleme:
yahu algıda seçicilik mi yoksa özellikle mi?
az önce 2 yıldır görüşmediğim nuray hanımdan telefon aldım. bana halı yıkatma için bildiğim bi yer var mı onu sordu telefon istedi ardından hoooop ortak hamile bir arkadaşımızdan bahsetti. siz niye bekliyorsunuz diye taciz etti? kısmet kısmet hayırlısı olsun deyp kapattım. polisi arayacağım artık bıktım !!!!
:52::52::52::52::52::52::52:

yahu algıda seçicilik mi yoksa özellikle mi?
az önce 2 yıldır görüşmediğim nuray hanımdan telefon aldım. bana halı yıkatma için bildiğim bi yer var mı onu sordu telefon istedi ardından hoooop ortak hamile bir arkadaşımızdan bahsetti. siz niye bekliyorsunuz diye taciz etti? kısmet kısmet hayırlısı olsun deyp kapattım. polisi arayacağım artık bıktım !!!!
:52::52::52::52::52::52::52:

"Bebek yok mu hala?" sorusundan bıkanlar kulubümü açsak kızlar.:52:

Bu kadar hassas bir konuda,insanlar nasıl oluyorda "ekmek yok mu ?"diye sorar gibi "bebek yok mu?" diye direkt sorabiliyor anlam veremiyorum.:95:

"Bebek yok mu hala?" sorusundan bıkanlar kulubümü açsak kızlar.:52:

Bu kadar hassas bir konuda,insanlar nasıl oluyorda "ekmek yok mu ?"diye sorar gibi "bebek yok mu?" diye direkt sorabiliyor anlam veremiyorum.:95:

canım benım ya bahar baya sıkılmış artık. camenta helede uzun bı zaman geçmışse bı şey var demekki insanlara daha niye ısrarla sorarsınız değilmi?
ama işte insan, düşünceliside var, düşüncesizide çoook var.

bu arada kızlar ben dr.uma çok sinirliyim. ne yapıcam buralarda kime gidicem kim gerçek tedaviyi uygulayacak bilmiyorum.
kimseyi tanımıyorum. sorduklarımdanda iyi bir yanıt bulamadım. devlet hastanesine gittim bugun. valla devlet dr. özelden daha çok ilgilendi ya.
tahlil yaptırdı. kistimle ilgili ayrı bir tahlilde yaptırdı. kanser tahlılı. allaha şükür bişey çıkmadı. ama bana dediki sağ yumurtalıkta polikistik var.
üst duvarda büyük bir miyom var. alt kısımda 2 mm lik bir miyom var. şimdilik alt taraftaki bi sorun teşkil etmiyor. kontrol altında tutmak lazım. üstteki 7 mm ama
hamileliğe engel değil. ayrıca gecen ayki kistim 2mm küçülmüş yanı 4,8 cm kalmış ve yeni kistimde 6,8 cm. kendı dr.uma bir hafta önce gittim özele, bunların hiçbirini
söylememişti.zaten alttan muayene bıle etmeye gerek gormedı. tahlıl bıle ıstemedı. anlamıyorum ben bu dr.ları yaaaa. bugün bana dr.progestan verdı ve 10 gun ıcınde
hasta olucakmısım sonrada tekrar dkh verdi. aslında artık hiiiç ilaç içmek istemiyorum. sudan bile midem bulanıyor. kendi kendime tedavi olcam sonunda. kist varmı dıyebirde eve ultrasyonmu alsam ne :)
bu arada etki tepki demişken bugun kadın doğum hastanesindeydim. ne tarafa baksam hamileler geçiyordu. orda olmaları çok normaldı tabi ama o kadar çoğunu bir
arada görünce dedim ki, allahım bizlere verdiğin imtihanı kolay eyle. kadının bırı anlatıyordu. 2 kızım var 3. erkek felan. çok imrendim yaaa.
ama Rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek, ümidimi kaybetbedim. sizler içinde aynı şeyi düşünüyorum. Rabbim en kısa zamanda bizlerin bebekleri içinde ol diyecek.
bilmiyorum neden ama içimde büyük bir his var. burdan bebekler sırayla gelecekmiş gibi....:36::36:

Limancım canım benim ne güzel ifade etmişsin.:70:

Aynen öyle canım,Allah'ın izniyle vakti gelince,olgun,güçlü,sabırlı anneler olacağız.:61:Bebişlerimizde çok kıymetli ve özel olacak.Anneliğin her evresinin daha çok tadını çıkarıp,kıymetini bileceğiz.:61:Bu günlerimizi tebessümle hatırlayacağız.:61: :97:

limancım kistlerin için soğan kürü denesene iyi geldiğini duydum.
ben de reglim çok ağrılı ve mide bulantılı geçiyordu onun için yaptım gerçekten şikayetlerim çok azaldı.
en azından midem bulanmıyor ve kusmuyorum

baharb benimde bekarken bile nadir görüştüğüm bi arkadaş vardı evlendim hayırlı olsun demek için bile aramadı bigün bi tel. nbr cnm ben evlendim haberin olmuştur ay bide hiç planlamamışken hamile kaldım ee sende yokmu(ki ortak arkadaşım var ondan olmadığını öğrenmiş)ben konuşamadım garip sesler çıkardım ee şeeyy ııı diye resmen tepemden duman çıktı kapattım işim var diye...bunun tek bir adı var o da CAHİLLİK
liman cnm hakkaten bu dr.lar durumumuza tuz biber oluyo benimde 8 gün geçti bu ay. hep 1 hafta geç olurum zaten eşim test yap diyo ama artık kendimi iyi biliyorum 1haftayı geçince kesin kist oldu diye..artık dr.a bile gitmiyorum adet olunca bir sürü ot aldım içicem polikistik için sende iç diycem ama miyom varmış tereddüt ettim şimdi .ama cnm soğan kürünü yap mutlaka adetten sonra. boşver dkh nı peşpeşe noluyo cnm boşver zaten tedaviye var daha soğan iç faydasını görürsün mutlaka
maria melish nrelerdesiniz????

Son düzenleme:
mrb badeüzüm canım iyiyim çok şükür iğnelerimi yapıyorum çok şükür yumurtalarımın gelişimi güzel.............perşembe günü yumurta toplama gününe karar verilecek........... inşallah hepimiz emeklerimiz karşılığını alırız............

mrb badeüzüm canım iyiyim çok şükür iğnelerimi yapıyorum çok şükür yumurtalarımın gelişimi güzel.............perşembe günü yumurta toplama gününe karar verilecek........... inşallah hepimiz emeklerimiz karşılığını alırız............

canım Allah yardımcın olsun. Hayırlı haberlerle bekliyorum seni. amiiiin...

Back
X