korkma canım 10.günden sonra olursun..yani ilaç öyle etki etmişti bende..evet ama inan gezerken alışverişte arkadaşlarla otururken hep aklımda bu konu var ne yapsam ne etsem karşıma ya bebek eşyaları satan mağaza ya bi hamile ya bir bebek yada bir akrabanın doğum haberi çıkıyo ..yani unutmak ne mümkün..bu beklemek daha çıldırtıyo insanı tedaviye başlamışken bu kadar delirmemiştim:)
piskoloji ile ilgili kitaplar oku canım. mesela korkuların üzerine gitmek. bi kitap vardı ama ismini bir türlü hatırlayamadım. orada şöyle diyordu.
bir şeyden korkuyor musun yada görmek istemiyor musun, o şeyi daha çok görecek ve daha çok korku yaşayacaksın. çünkü beyin sürekli onu görmemek için
aklından çıkarmıyormuş. nasıl bir şeye dikkat etmezsek görmüyoruz, ama dikkat edersek hemen buluyoruz, aynen onun gibi.
görmek istemediğimizi beynimize sürekli iletiyoruz. ve beynimizde onu görünce hemen uyarı verip bunu görmek istemiyorum sinyalleri veriyormuş.
yani sürekli onları bulmaya ve beynini uyarmaya çalışıyormuş. işte öyle karışık bişeyler yazıyordu