baharb benimde bekarken bile nadir görüştüğüm bi arkadaş vardı evlendim hayırlı olsun demek için bile aramadı bigün bi tel. nbr cnm ben evlendim haberin olmuştur ay bide hiç planlamamışken hamile kaldım ee sende yokmu(ki ortak arkadaşım var ondan olmadığını öğrenmiş)ben konuşamadım garip sesler çıkardım ee şeeyy ııı diye resmen tepemden duman çıktı kapattım işim var diye...bunun tek bir adı var o da CAHİLLİK
liman cnm hakkaten bu dr.lar durumumuza tuz biber oluyo benimde 8 gün geçti bu ay. hep 1 hafta geç olurum zaten eşim test yap diyo ama artık kendimi iyi biliyorum 1haftayı geçince kesin kist oldu diye..artık dr.a bile gitmiyorum adet olunca bir sürü ot aldım içicem polikistik için sende iç diycem ama miyom varmış tereddüt ettim şimdi .ama cnm soğan kürünü yap mutlaka adetten sonra. boşver dkh nı peşpeşe noluyo cnm boşver zaten tedaviye var daha soğan iç faydasını görürsün mutlaka
maria melish nrelerdesiniz????
canım tavsiyene uyucam. gerçekten artık içmek istemiyorum. soğan kürünü uygulayacağım. teşekkür ederim...