janines samimiyetime ver ama kızıcam artık ...insanlar senin yaşında bekar geziyo yapma artık sen böyle düşüne düşüne beynin vücudunu yaşlanmış gibi algılayıp ona göre hormon üretmeyi kesicek bak haberin olsun ...aaa duyanda 50 zanneder toparlan lütfen
badecim arkadaşlar samimi olmalıdır zaten haklısın, düşünüyorum ve pişman olmaktan kendimi alamıyorum kendime ne kadar kızgınım anlatamam eğer elimde olsaydı 18 yaşıma döner ve ilk talibimle evlenirdim, benim yaşımda bekar benim de arkadaşlarım var ama benim gibi hayatları boyunca tek gayeleri 3 evlat sahibi olmak değildi dert etmiyorlar
kesinlikle sana hak veriyorum ama hiçbir yumurtlama ya da rahim problemim olmamasına rağmen gittiğim her doktor oooo çok geç kalmışsınız diyor beni çıldırtacaklar
gürganda dediler ki ohooo 33 e girmişsiniz çok az vakit var
maya denilen yerde geç kalıyoruz 34 e az var inşallah iyi yumurta yaparız
hrs tarık hoca - en genç bugünsünüz yarın bile çok geç sizin için jan hanım bir an önce başlayalım
ve en son genart - hanımefendi 35 yaşına girmiş bulunuyorsunuz şu saat itibariyle yumurta rezerviniz yarıya düşmüştür anneniz 41 yaşında menapoza girdiğine göre siz de en geç 39 da gireceksiniz elimizi çabuk tutmalıyız (ve dozu geçen senenin iki katına çıkaracakmış)
bade abartmadığıma emin olabilirsin, tüm samimiyetim ve sinirimle yazıyorum
doktorlar çok acımasız
40 yaş üzerine bile yapıyorsunuz dediğimde ihtimal %1 bile değil diyorlar
sizi üzmek için yazmıyorum ama derdim ne para ne sabırsızlık ne hırs kaplumbağayı çıldırtacak kadar yavaş bir kocam var ve zaman hiç kalmadı o yüzden genç arkadaşlara üzülmemelerini ve sakin ama vakit varken çaresine bakmalarını hep söylüyorum
tek derdim ablalık etmek kimse bana akıl vermedi şimdi bu kafayı hangi taşa vursam diye dolanıp duruyorum badecik teşekkürler moral verdiğin için çok tatlısın