Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
az önce eşim aradı ona da söyldim. oda çok sevindi. darısı başımıza diyo
ya inşallah benim tedavi sonucum da böyle mutlu sonlanır; ikinci güzel haberi de ben veririm. mariam herşey yolunda gider inşallah degerlerin kat kat katlanır.
![]()
Kızlar siz hangi merkezlere gidiyorsunuz?
merhaba arkadaşlar sonucum pozitif inşallah devamı gelir.2 gün sonra değerimin artması lazımmış dualarını esirgemeyen herkese çok tşk ederim.Rabbim inşallah bütün isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...........Şimdi değerim artacak mı diye merak içindeyim dualarınızı esirgemeyin lütfen.............
Bugün sonucu elime aldığımda Allahım dedim benim gibi bu yolda onca zahmet çeken bütün arkadaşlarımı da güldür.....................hepiniz dualarımdasınız Allah hepinize bu duyguyu yaşatsın.ve hepimize sağlıklı ve hayırlı bebeğimizi kucağımıza almak nasip etsin inşallah..................amin
mariacım merhaba, tekrar tebrik ediyorum. inşallah bebeğimiz sağlıcakla gelişimini devam ettirir.
mariam sana bi kaç soru sorsam
sen tedavinin başında lucrin kullandın mı; sen de kaç yumurta geliştirdiler; kaç tane yumurta toplandı; kaçı döllendi; kaç tane transfer yapıldı? benim lucrin devam ediyor şuanda. yumurta geliştiricilere başlamadım henüz. yumurta toplanırken genel anestezi mi yapıldı. çok sordum biliyorum ama cevaplamak istersen. bizim morfoloji de sıfır ya ondan soruyorum. ben de de bişey çıkar mı bilmiyorum artık.
öpüyorum bitanesi annesi![]()
mariam ayyyyyy cnm çooooooooooooooooooook sevindim harika bi haber bu.dün çok uğraştım nette sorun vardı giremedim bi türlü .Allahım kardeşimin haberini almış gibiyim cnm.hiç endişe etme herşey çok güzel devam edicek inş.bebeğini kucağına almayı nasip etsin rabbim.çok sevindim cnm umudumun yerlerde olduğu bir zamanda çok güzel moral oldu.hadi devamı gelsin inş. sıra sıra hamile haberlerimiz devam etsin _ RABBİM BU YOLDA OLAN HERKESİN YÜZÜNÜ GÜLDÜR_
baharb listeye eklesene ilk hamişimizi
![]()
Canım maşallah embriyo sayınız iyiimiş. Kardeşler de hazır ne güzel :d allah çabalarını sonuçsuz bırakmadı. Inşallah sonuna kadar sağlıkla devam eder. Sağlıklı beslenme demişsin çok haklısın regli olduğum için oruç değilim ve yediklerim: Bigking kola. Maşallah bana. öf tamam bu da son olsun o zaman. Hemen gidip suyumu da alıyorum.
Ya transfer sonrası yatış mı yapsam yoksa işe mi dönsem bilemiyorum. Kimi diyo kafana takmayacaksın. Ama yatarsam illa ki aklım hep acaba larda olacak
aslında en iyisi yatış+kitap okumak. Annemde kalacağım zaten. Iş güç yok. Bayram tatili için edenk gelecek zaten
Canım maşallah embriyo sayınız iyiimiş. Kardeşler de hazır ne güzel :d allah çabalarını sonuçsuz bırakmadı. Inşallah sonuna kadar sağlıkla devam eder. Sağlıklı beslenme demişsin çok haklısın regli olduğum için oruç değilim ve yediklerim: Bigking kola. Maşallah bana. öf tamam bu da son olsun o zaman. Hemen gidip suyumu da alıyorum.
Allah hepinizin yüzünü güldürür inşallah sana da yaşadığın bütün sıkıntıları unutturacak sağlıklı bebekler nasip eder inşallah.
Kızlar yarın eşimin test günü. Bakalım ilaçlar falan etki etmiş mi , bana dua edin olur mu.önemli olan morfoloji ve hızı umarım artış olmuştur.En azından tüp için umudum da artacak.test sonucunda da tedavimin adı belli olacak.bu arada ben de Ege üniversitesinde tedavideyim, hayırlısı artık.
Sağol canım, sağolun kızlar.hadi hayırlısı cnm inş. güzel çıkar sonuçlar.belirsizlik daha kötü oluyo gerçekten ama morfolojiyi biraz geriye itebiliriz artık marianın sayesindesayı iyi olunca diğerleride düzelir inş.hayırlı olsun tedavin