Sağol canım, sağolun kızlar.
Sonuçlar 1,5'ta belli olacakmış , nasıl gerginim ya !![]()
mrb canım inşallah herşey yolundadır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım, sağolun kızlar.
Sonuçlar 1,5'ta belli olacakmış , nasıl gerginim ya !![]()
baharb kardeş dedinde geçen tüp bebek dr.u bu dondurulmuşlarla ilgili konuşuyodu aslında bu yöntemle doğan bebeklerin hepsi yaşıt aynı günlerde dölleniyolar felan diye anlatıyodu aslında onların hayatları aynı gün başlıyo ama bikaç yıl arayla dünyaya geliyolar demişti çok tuhaf değilmi.bu arada sende artık tedaviye başladın kendine dikkat et sigara içiyomusun bilmiyorum ama şöyle bir kampa gir:)
amin cnm inan senin güzel haberin içimi ısıttı resmen benim hiç çocuğum olmaz modundaydım.inş. çok rahat bir hamilelik geçirirsin cnm.kendine çok iyi bak
Kızlar yarın eşimin test günü. Bakalım ilaçlar falan etki etmiş mi , bana dua edin olur mu.önemli olan morfoloji ve hızı umarım artış olmuştur.En azından tüp için umudum da artacak.test sonucunda da tedavimin adı belli olacak.bu arada ben de Ege üniversitesinde tedavideyim, hayırlısı artık.
badem canım ben sigara içmiyorum. genellikle sağlıksız şeyleri de sevmem tad olarak. coca cola arada sırada hamburger bazen de doritos taco dışında aburcuburla işim olmaz. tabi sütlü tatlıları da liste dışı edemiyorum. ama çok sağlıklı da besleniyorum denemez. neyse bugünden itibaren ben de dikkat etmeye çalışacağım. bu konuda tavsiyelere ihtiyacım var.
kardeşler hakkındaki detay ne hoş. siz aslında yaşıtsınız sadece aranızda senin uyuyarak geçirdiğin yıllar var... tuhaf bir durum inşallah dondurulmuşlarla gelişen gebelikler ve doğan çoçuklar sapasağlam olurlar. gelecek gösterecek bunu. sanırım böyle bir araştırma yok.
benim tedavim tam gaz bugün başlıyor galiba. menagon iğnelere bu akşam başlıyorum malesef kalçadan. of çok canım yanıyo kalcadan olunca. sabahları lucrin akşamları menagon. hayırlısı olsun rabbim inşallah mutlu sona olaştırır.
canlarım nolur bana da dualarınızda yer verin. hem teşekkür ediyor hem öpüyorum yanaklardan. iyiki sizleri tanıdım. sadece sizinle konuşarak rahatlıyorum tedavi detaylarını. bu arada öyle çok kanamam var ki sefil durumdayım.
mrb canım inşallah herşey yolundadır
Kızlar teşekkür ederim, biraz üzgünüm çünkü değerlerimizde değişiklik yok, düşüş var aksine..hareket ile morfoloji hala yerli yerinde değişmemişmelish canım belki sonucu öğrendiniz bilmiyorum ama sen hazırlıklı ol diye yazıyorum. morfoloji ye nerde baktırdığınız çok önemli. kişisel değerlendirme sonuçta. tüp bebek merkezleri pek itinalı bakıp sonucu genelde %0 ya da %1 çıkarıyorlar. ve malesef ilaçla kürle bu morfoloji denilen zımpırtı değişmiyor. yapıları hep bozuksa bozuk. ama biz moral bozmuyoruz. %1 se bize yeter çok şükür sayımız var diyoruz. hemen bir oran orantı %1 i buluyoruz. ki yumurtayı döllemeye zaten 1 tane yetiyor. farklı bi yer bakıyorsa sonuç tamamen farklı çıkabilir. moral olur güzel olur.
canım sen çok inançlı birisin inşallah dualarını allah kabul eder en iyi sonucu alırsınız. ben de dua ediyorum hemen şimdi içinden gözlerimi kapatarak....
"......... sonunda anne olmayı nasip et ya rabbim. "amin.
kuzu değerler katlandı mı?
Kızlar teşekkür ederim, biraz üzgünüm çünkü değerlerimizde değişiklik yok, düşüş var aksine..hareket ile morfoloji hala yerli yerinde değişmemişben Ege üniversitesinde tedavi görüyorum daha önceden özelde ve başka bir araştırma hastanesinde de yaptırmıştık değerler hep aynı, artık Ege'deyiz ben ve eşim tüm tahlillerimizi burdan yaptırdık.tüp bebek ünitesinden yürütülüyor her şey.
DR eşime sizin tedaviniz tüp demiş mikroenjeksiyon tekniği, sevindim çünkü İzmirde bu yöntemi kullanan yerler sınırlı.İnşallah bu vesile olur.Bize dönüş olacak artık.bakalım raporum sanırım çıkar..Tüp bebek görünüyor ufukta.Buna da seviniyorum tedavim şekillendi.belirsizlik gitti.9 aydır bir artış olmadığı için de üzgünüm ayrıca..hayırlısı artık kızlar..
Baharcım duan için de çooook teşekkür ederim canım Allah razı olsun.
Mrb canım seni anlayabiliyorum ameliyat olduktan sonra ne sayı ne morfoloji değişti harekette sadece 2 oldu bizde(bu arada keçiboynuzu kürü yaptığımız ayda 2 olmuştu hareket yani ameliyat boşunaydı. ). bir umut her çareye başvuruyor insan............İnşallah ilk denemende bebeğine kavuşursun...........yola devam..........
Kızlar teşekkür ederim, biraz üzgünüm çünkü değerlerimizde değişiklik yok, düşüş var aksine..hareket ile morfoloji hala yerli yerinde değişmemişben Ege üniversitesinde tedavi görüyorum daha önceden özelde ve başka bir araştırma hastanesinde de yaptırmıştık değerler hep aynı, artık Ege'deyiz ben ve eşim tüm tahlillerimizi burdan yaptırdık.tüp bebek ünitesinden yürütülüyor her şey.
DR eşime sizin tedaviniz tüp demiş mikroenjeksiyon tekniği, sevindim çünkü İzmirde bu yöntemi kullanan yerler sınırlı.İnşallah bu vesile olur.Bize dönüş olacak artık.bakalım raporum sanırım çıkar..Tüp bebek görünüyor ufukta.Buna da seviniyorum tedavim şekillendi.belirsizlik gitti.9 aydır bir artış olmadığı için de üzgünüm ayrıca..hayırlısı artık kızlar..
Baharcım duan için de çooook teşekkür ederim canım Allah razı olsun.
Evet mariacım değerlerin kaç? ben de meraktayımmmmm
mrb arkadaşlar değerim artmış tam 2 katı artmadı ilk başta korktum ama önemli olan ilkinden yüzde altmış fazla olmasıymış ikincisinin.doktor herşey yolunda dedi çok şükür....................Çarşamba doktora gideceğim yani kalp atışını duymadan emin olamıyor insan.............daha doğrusu kucağına almadan........gerçi hayatta neyin garantisi var ki............Rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimiz için.........Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin........
maria ya benm başım çok ağrıyo böle dişlerime falan vurdu ağrısı. normal mi bu kadarı yahu? yoksa ben çok mu naz yapıyom?![]()
kızlar esim 9 eylulde varıkosel amelıyatı olacak ondan sonra bır sure normal deneyecegız gelmezse nazlı bebesımız tüp deneyecegız kısmet olursa..hepinizden dua beklıyorum.. Allah yardımcımız olsun..
Allah yardımcınız olsun güzel neticelenir inş. da kendiliğinden hamile kalırsın HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN RABBİM