Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar esim 9 eylulde varıkosel amelıyatı olacak ondan sonra bır sure normal deneyecegız gelmezse nazlı bebesımız tüp deneyecegız kısmet olursa..hepinizden dua beklıyorum.. Allah yardımcımız olsun..

İnşallah emeğinizin kaeşılığını alırsınız:............

Kızlar teşekkür ederim, biraz üzgünüm çünkü değerlerimizde değişiklik yok, düşüş var aksine..hareket ile morfoloji hala yerli yerinde değişmemiş :( ben Ege üniversitesinde tedavi görüyorum daha önceden özelde ve başka bir araştırma hastanesinde de yaptırmıştık değerler hep aynı, artık Ege'deyiz ben ve eşim tüm tahlillerimizi burdan yaptırdık.tüp bebek ünitesinden yürütülüyor her şey.
DR eşime sizin tedaviniz tüp demiş mikroenjeksiyon tekniği, sevindim çünkü İzmirde bu yöntemi kullanan yerler sınırlı.İnşallah bu vesile olur.Bize dönüş olacak artık.bakalım raporum sanırım çıkar..Tüp bebek görünüyor ufukta.Buna da seviniyorum tedavim şekillendi.belirsizlik gitti.9 aydır bir artış olmadığı için de üzgünüm ayrıca..hayırlısı artık kızlar..
Baharcım duan için de çooook teşekkür ederim canım Allah razı olsun.

Mrb canım seni anlayabiliyorum ameliyat olduktan sonra ne sayı ne morfoloji değişti harekette sadece 2 oldu bizde(bu arada keçiboynuzu kürü yaptığımız ayda 2 olmuştu hareket yani ameliyat boşunaydı. ). bir umut her çareye başvuruyor insan............İnşallah ilk denemende bebeğine kavuşursun...........yola devam..........

üzülme canım bak hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz; demek ki kısmet böyleymiş. inşallah biz de maria gibi ilk denemede hamile kalailiriz. olmazsa da sonuna kadar devam edeceğiz. endişelenme üzme kendini de eşini de. herşey allahtan !

BAHARB cnm benim hayırlı uğurlu tombiş bebekli bi süreç geçirirsin inş.dualaımdasın cnm inan .cnm bu iğneler ne kadar can yakıyo bilmem ama Allah kimseyi progesteron iğnelerine mecbur etmesin ben böyle bişey görmedim iki saat ağlıyodum inanılmaz bir ağrı yapıyo kalçada ve bacakta aklınızda olsun dr. verirse ya ilaç ya jelini isteyin.cnm bu yolda o kadar zorluk çekiyoruzki inş. hepsinin sonu güzel bebeklerle olur.ikinci müjdemiz sen ol hadi cnm benim:emir_bebek::emir_bebek:cnm melishe yazınca aklıma geldi sanada söyleyeyim çekirdek gibi tohum olan ve bitkisel şeyleri çok tüketme .tohum türevi olanlar hormonları bozuyo bitkisel çaylar felanda toksit yapıyo aklında bulunsunr
MARİA cnm herşey çok güzel devam eder inş. kalp atışınıda duyarsın kucağınada alır büyütürsün yavrunu dualarımız bunlar için.

MELİSH cnm hiç bozma moralini biz artık morfolojinin bir ay % 1 diğer ay %40 oLmayacağını kabul ettik artık elimizdekilerle yapılcaklara bakıyoruz mikroyla zaten seçim yapılıyo toplasan 20 tane ya alınıyo ya alınmıyo hep diyorum bebeği oluşturan bir sperm bir yumurta yeterki Allahım sağlıklılarını nasip etsinde tedavi olumlu sonuçlansın. siz devam edin kürlere yani keçiboynuzu vitamin felan ama çekirdek gibi şeyler tüketme bitkisel kürler uygulama hormonal dengeyi bozuyo.şimdiden rabbim kolaylık ve sabır versin cnm
Kızlar Allah razı olsun, iyi ki sizler varsınız sizinle paylaşıyorum.Moralim çok iyi gerçekten alışıyor insan.O günkü üzüntümü bir ben bilirim.Yaptığımız onca ilaç ve kür boşuna gibi bir şeydi 9 aydır.Sperm bir tane de olsun yeter ancak kaliteli olmasında sorunumuz var, Şu morfoloji bizi yaktı geçti ne diyim.Rabbim hayırlısını versin.Benim de yakındır tüp bebeğim :) inşalah ilkinde tutar ya ben umudumu kaybetmedim şükür ki,Rabbim ol desin yeter ki ...
geçen mecbur kalıp gittiğim kadın doğum dr.u iki ay sonra gel sana tüp bebek yapalım dedi.gülsemmi ağlasammı bilemedim yarın dahiliyeye gidicem bakalım oda aşılama yapalım felan der heralde:))).bu kadar basit bu işler işte bu kadar.
Canım benim kader arkadaşım.Her şey güzel olacak bak gör :))
mrb baharcım inşallah herşey yolundadır?

Evet ben de merak ediyorum sizi.Dün dualar ettim tek tek nicklerinizi saydım Rabbim tez zamanda yardımcımız olsun.öptüm sizi

arkadaşlarım allah razı olsun hepinizden. ultrason kontrollerim e2 lerim bakılıyor şimdilik. iğnelere devam. hepinizden dua bekliyorum. zaten sizden başka kimseden de dua isteyemiyorum ya neyse. iyiki varsınız. allah hepimizin yardımcısı olsun. hepimizi bebeklerimize kavuştursun. bugün kız kardeşime hamile giysileri aldık. bebişe bişeyler baktık ama almadık. darısı hepimizin başına. biraz zor durumdayım ama ayaktayım. şimdi birlikte iftar yapacağız. size de afiyet olsun.

arkadaşlarım allah razı olsun hepinizden. ultrason kontrollerim e2 lerim bakılıyor şimdilik. iğnelere devam. hepinizden dua bekliyorum. zaten sizden başka kimseden de dua isteyemiyorum ya neyse. iyiki varsınız. allah hepimizin yardımcısı olsun. hepimizi bebeklerimize kavuştursun. bugün kız kardeşime hamile giysileri aldık. bebişe bişeyler baktık ama almadık. darısı hepimizin başına. biraz zor durumdayım ama ayaktayım. şimdi birlikte iftar yapacağız. size de afiyet olsun.

dualarımdasın cnm inan..

badecim inan biliyorum. kalpten inanıyorum. burda birkaç kişiyiz. çok bağlandım hepinize de. inşallah hepimiz bebeğimize kavuşuruz. kavuşuruz da sonra bi yerde toplanır tanışırız. zaten tanıyor gibiyim hepinizi. yüzleriniz hayalimde. kaderin buluşturduğu bu biz birkaç anne olma heveslisi inşallah bebeklerimizle biraraya geleceğiz. bu süreç hepimiz için olumlu sonuçlanır inşallah. her zaman hep dost kalalım arkadaş olalım olmaz mı?

mrb baharcım inşallah herşey yolundadır?

Kızlar Allah razı olsun, iyi ki sizler varsınız sizinle paylaşıyorum.Moralim çok iyi gerçekten alışıyor insan.O günkü üzüntümü bir ben bilirim.Yaptığımız onca ilaç ve kür boşuna gibi bir şeydi 9 aydır.Sperm bir tane de olsun yeter ancak kaliteli olmasında sorunumuz var, Şu morfoloji bizi yaktı geçti ne diyim.Rabbim hayırlısını versin.Benim de yakındır tüp bebeğim :) inşalah ilkinde tutar ya ben umudumu kaybetmedim şükür ki,Rabbim ol desin yeter ki ...
Canım benim kader arkadaşım.Her şey güzel olacak bak gör :))
Evet ben de merak ediyorum sizi.Dün dualar ettim tek tek nicklerinizi saydım Rabbim tez zamanda yardımcımız olsun.öptüm sizi

maria melish aklınızdayım ya oh ne güzel. teşekkür ederim ilginize. şimdilik ilaçlara devam bence de inşalalh herşey yolundadır. öpüyorum yanaklardan. rabbim hepimize bebeklerimize kavuşmayı kısmet etsin; moral versin, güç versin, sağlık versin.....amin.

Allah kolaylık versin canım sen elinden geleni yap gerisi Allahın takdiri zaten..............Rabbim bizim kucaklarımızı da boş bırakmasın............Amin......

badecim inan biliyorum. kalpten inanıyorum. burda birkaç kişiyiz. çok bağlandım hepinize de. inşallah hepimiz bebeğimize kavuşuruz. kavuşuruz da sonra bi yerde toplanır tanışırız. zaten tanıyor gibiyim hepinizi. yüzleriniz hayalimde. kaderin buluşturduğu bu biz birkaç anne olma heveslisi inşallah bebeklerimizle biraraya geleceğiz. bu süreç hepimiz için olumlu sonuçlanır inşallah. her zaman hep dost kalalım arkadaş olalım olmaz mı?

inş. cnm şöyle çocuklarımızın seslerinden birbirimizi duyamadığımız buluşmalarımız olur :)sırayla hepimizin dilekleri gerçekleşir inş. tedavinde iğnelerinde çektiğin bütün sıkıntılarında sonunda müjdeli haberler olucak inanıyorum cnm

maria cnm sen nasılsın nasıl gidiyor annelik:nazar::nazar::nazar: alıştınmı ailende çok sevinmiştir ayyy çok güzel zamanlar ALLAHIM bizimle beraber tüm isteyenlerede nasip etsin

inş. cnm şöyle çocuklarımızın seslerinden birbirimizi duyamadığımız buluşmalarımız olur :)sırayla hepimizin dilekleri gerçekleşir inş. tedavinde iğnelerinde çektiğin bütün sıkıntılarında sonunda müjdeli haberler olucak inanıyorum cnm

Kızlar ya badecimin yazısını okuyunca geldi aklıma, hangi illerdeyiz ? buluşsak ne güzel olurduu.....
baharcım dualarım seninle tatlım.yine dua ettim tümmm kk daki arkadaşlarım dedim nickleri de zihnimden geçirdim tek tek..Rabbim kabul eder inşallah..

maria cnm sen nasılsın nasıl gidiyor annelik:nazar::nazar::nazar: alıştınmı ailende çok sevinmiştir ayyy çok güzel zamanlar ALLAHIM bizimle beraber tüm isteyenlerede nasip etsin

mrb canım şu anda sadece annem biliyor kardeşlerimde dahil başka kimse bilmiyor..........Canım keseyi ve kalp atışlarını duyana kadar kimseye söylemeyi düşünmüyoruz şimdilik..................Sebebi ise içimdeki morfoloji korkusu açııkçası.................çarşamba günü keseyi göreceğiz inşallah Allah izin verirse....yani mutluluk ve merak korku içinde bekliyorum ....Çok şükür tuttuğu için çok mutluyum inşallah devamı gelir canım sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah hepimiz...............Rabbim hepimize annelik duygusunu yaşatsın...................amin.........

Kızlar ya badecimin yazısını okuyunca geldi aklıma, hangi illerdeyiz ? buluşsak ne güzel olurduu.....
baharcım dualarım seninle tatlım.yine dua ettim tümmm kk daki arkadaşlarım dedim nickleri de zihnimden geçirdim tek tek..Rabbim kabul eder inşallah..

mrb canım ben Adanadayım..................

kızlar bende bursa dayım :)
bu arada yazmaya çok fırsatım olmuyor ama bütün yazdıklarınızı takip ediyorum. hatırlatıyım dedim :)
dualarımda her zaman sayıyorum sizi.
mariacım, herşey yolunda gidecek inşallah. sakın korkuya kapılma. bebeğin herşeyi hissediyor unutma.
melishcim, Allah senınde yardımcın olsun. herşey yolunda gider senin içinde inşallah.
baharcım, test sonuçların nasıl çıktı, bekliyorum. iyi olduğuna eminim ama yinede sormak istiyorum.
kader arkadaşlarım benim :(

kızlar bende bursa dayım :)
bu arada yazmaya çok fırsatım olmuyor ama bütün yazdıklarınızı takip ediyorum. hatırlatıyım dedim :)
dualarımda her zaman sayıyorum sizi.
mariacım, herşey yolunda gidecek inşallah. sakın korkuya kapılma. bebeğin herşeyi hissediyor unutma.
melishcim, Allah senınde yardımcın olsun. herşey yolunda gider senin içinde inşallah.
baharcım, test sonuçların nasıl çıktı, bekliyorum. iyi olduğuna eminim ama yinede sormak istiyorum.
kader arkadaşlarım benim :(

amin arkadaşım çok teşekkür ederim.Öpüyorum seni Rabbim senin de yardımcın olsun.

mrb canım şu anda sadece annem biliyor kardeşlerimde dahil başka kimse bilmiyor..........Canım keseyi ve kalp atışlarını duyana kadar kimseye söylemeyi düşünmüyoruz şimdilik..................Sebebi ise içimdeki morfoloji korkusu açııkçası.................çarşamba günü keseyi göreceğiz inşallah Allah izin verirse....yani mutluluk ve merak korku içinde bekliyorum ....Çok şükür tuttuğu için çok mutluyum inşallah devamı gelir canım sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah hepimiz...............Rabbim hepimize annelik duygusunu yaşatsın...................amin.........

iyi yapmışsın cnm herkes bilince sürekli arayıp senide telaşlandırırlar.ahhh şu morfoloji herşey çok normal olsada 9 ay boyunca diken üstünde olucaz hepimiz maalesef. hadi o minik kalp atışınıda duyalımda biraz daha rahatlayalım cnm.inan senin bu aşamaların hepimiz için önemli çünkü sende gelişen süreçler bizim için umut oluyo. oyüzden inan en az senin kadar heyecanla bekliyorum .inş. herşey çok güzel devam edicek cnm rabbim emeklerimizin karşılığını versin

Back
X