İnşallah hayırlı olur. Hamile olduğun haberleri de tez verilir. Tabii ki dr.lar sebep,biz sebeplere sarılıp Rabbime tevekkülüz...Bize nasip ettiyse olacak.Ben İstanbul Umut düşünmeye başladım ağırlıklı olarak. İzmirdeym ama bakalım.Morfolojiyi bazıları önemsemiyor...o yüzden çok karmaşık duygulardayım.Ümitle ümitsilk arasında. Neden morfoloji 0 olur anlayamadık eşimle.Hiç bir problem yok cinsel anlamda. Geçen kış çok ateşli grip atlattı acaba o sebep olabilir mi diye düşünüyoruz...Bakalım neyse hayırlısı...
Amin İnşallah canım. saolasın duaların için.
umutu bende çok duydum. sayı yüksekse önemsenmiyor evet. bizde sayı 105 milyon hazırlık sonrası 63 milyon. sanırım o yüzden dikkate almadılar. ama ben aşılamanın stresine artık dayanamadım. genetik olabiliyor morfoloji bozuklugu. e vitamini çok önemli. hücreleri yenileyici özelliği olduğu için. benimde eşim baz istasyonlarıyla ilgileniyor ve sigara içiyor. bende ondan diye düşünüyorum.
önceden genelde %14 %15 olurmuş en düşük. sanırım teknoloji morfolojiyi etkiliyor. çünkü artık erkeklerde infertilite çoğalmaya başladı. morfoloji sorununuda artık fazlasıyla duymaya başladık.
Rabbim Hayırlısıyla Bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasib etsin canım...