Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb arkadaşlar ben bugün işe başaldım herkes ne kadar dikkatlisin rahat ol felan diyor tabi kimse tüpbebek olduğunu bilmiyor Doktorun bu sizin tek şansınız olabilir dikkat edin dediğini kimse bilmiyor yani elimden geleni yapmaya çalısıyorum çok şükür şimdilik herşey yolunda Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin......................Allah hepimize kolaylık versin...............
Liman canım inşallah hamilesin sen ya, benim çektiğim acıyı çekmeni istemem. Ama ben senden çok umutluyum. Allah nasip eder inşallah. Msn ekledim sen yoksun ki? Senin doc a bi mail attım, sonuçları götürüp görüşeceğiz dondurulmuşlardan sonra. Kuzum sana orda rapor falan çıkardılar demi? Bide kaç para harcadın? Ya jimer yada umut diye düşünüyorum bakalım. önce tüm tetkikleri yaptırcam. Onları ankarada kendi doktoruma yaptıracağım. Aslında ben doktorumdan çok memnunum ama hastanenin laboratuvarında ımsı yok o yüzden yeni merkez arıyorum.
kızlar neden sesiniz soluğunuz çıkmıyor. nerelerdesiniz ? hayat nasıl gidiyor oralarda? benim günler bitmiyor. malum 3 gün kaldı.
canım iyiyim şükür. sancılarım geçmedi dr.aradım iğne verdi. bakalım ne olacak bende merak ediyorum. dualarınıza muhtacım.
az once komsuya gecmış olsuna gıtmıştım. msn ondan kapalı.şimdi açık ama.
canlarım. Kaderdaşlarım, sizi yarın bekletmemek için testimi bugun yaptırdım. Rabbime şükürler olsun size iyi bir süprizim var.
Hcg değerim = 313,9 şuanda hamileyimBu resmi ilk defa kullanıyorum. şükürler olsun...
canım çokkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim allah tamamına erdirsin.......................bebeğimin ilk arkadaşı geldi darısı diğer arkadaşların başına..........
Canlarım. Kaderdaşlarım, sizi yarın bekletmemek için testimi bugun yaptırdım. Rabbime şükürler olsun size iyi bir süprizim var.
HCG DEĞERİM = 313,9 şuanda Hamileyimbu resmi ilk defa kullanıyorum. Şükürler olsun...
Canlarım. Kaderdaşlarım, sizi yarın bekletmemek için testimi bugun yaptırdım. Rabbime şükürler olsun size iyi bir süprizim var.
HCG DEĞERİM = 313,9 şuanda Hamileyimbu resmi ilk defa kullanıyorum. Şükürler olsun...
Teşekkür ederim canım. Ayağımı sürttüm. peşimizden gelecekler inşallah.
çok sevindim ALLAH sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına almayı nasip etsin.başlığı sık sık takip ediyodum ama hiç yazmamıştım sanırım.hamile kalana kadar kısaca ne gibi süreçlerden geçtin anlatırmısın.ben aklımda ki bir kaç şeyi sormak istiyorum.eşin de varikosel varmıydı.ameliyat oldunuz mu.sayı hız ev hareket sorununuz varmıydı.bunları düzelttikten sonramı tüp bebek yaptırdınız.ve ilk tüp bebek denemenizmiydi bu.çok sormadım inşallah
cvp verirsen sevinirim cnm
canımsın vala sevindim nasıl .Hadi bakalım 3. Bahar ve sonra ben :)) inşallah.
Dualarını esirgeme bebeğine ve bizeeeeeee :)
Hayırlı uğurlu olsun nasıl sevindim anlatamam..