Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
işteyim canım napiim. herşey aynı devam ediyor dışarda. bu cuma kistler için kontrolüm var bakalım eğer geçtiyse bu ay dondurulmuşlar transfer olacak. siz nasılsın bebeişinle?

badecim sen de hoşgeldin. sanırım geçmişi okuyorsun. nasılsın inşallah sen de iyi haberler vardır?

slm kızlar .geçmişi şöylebir okudum halen tatildeyim anca elime geçti net.bahar canım iyisindir umarım cnm çok çok üzüldüm ama bunlar hepimiz için olabilecek şeyler söylemiştim kendini çok kaptırma diye (tabi mümkün değil) ama olsun her defasında daha güçlü olmak zorundayız cnm.donduruşmuşlar var bak ne güzel inş. yüzün bu defa güelr.hem enazından bişeyler yapıyosun benim gibi beklemiyosun ben daha kötüyüm inan.
maria cnm tam okumadım ama çok şükür bi sorun yok sende değilmi mercimek büyümüştür şimdi rabbim hepimize nasip etsin çok öpüyorum
ve diğer kızlar tedavide olnalara kolaaylık ve güzel sonuçlar diliyorum benim gibi beklemede olanlara da sabırlar:))))))herkesi çok öpüyorum

Mrb arkadaşlar ben bugün işe başaldım herkes ne kadar dikkatlisin rahat ol felan diyor tabi kimse tüpbebek olduğunu bilmiyor Doktorun bu sizin tek şansınız olabilir dikkat edin dediğini kimse bilmiyor yani elimden geleni yapmaya çalısıyorum çok şükür şimdilik herşey yolunda Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin......................Allah hepimize kolaylık versin...............

baharcım biraz daha iyiyim ama sancılarım halen var. hadi bakalım cuma günü hayırlısıyla tekrar başlarsın inşallah.
mariayı dinliyimde bir yere gitmiyim bari. Mariacım sen yine dikkatli olmaya devam et. bak seni örnek alıyorum.
hadi bakalım cuma günü hayırlısıyla tekrar başlarsın inşallah.
Badecim sende hoşgeldin yeniden. dualarınızda beni unutmayın kızlar.

Son düzenleme:
Kızlar ben bugün hastaneyi aradım ancak dönmediler bana :( sanırım diğer aya kaldım ben.
herkesi öpüyorum.
badecim hoşgeldin.
limancım canım gitme yat dinlen bence..
baharım öpüyorum çok.
mariam bebekini öptüm tatlım nasıl geçiyor.

kızlar neden sesiniz soluğunuz çıkmıyor. nerelerdesiniz ? hayat nasıl gidiyor oralarda? benim günler bitmiyor. malum 3 gün kaldı.

Liman canım inşallah hamilesin sen ya, benim çektiğim acıyı çekmeni istemem. Ama ben senden çok umutluyum. Allah nasip eder inşallah. Msn ekledim sen yoksun ki? Senin doc a bi mail attım, sonuçları götürüp görüşeceğiz dondurulmuşlardan sonra. Kuzum sana orda rapor falan çıkardılar demi? Bide kaç para harcadın? Ya jimer yada umut diye düşünüyorum bakalım. önce tüm tetkikleri yaptırcam. Onları ankarada kendi doktoruma yaptıracağım. Aslında ben doktorumdan çok memnunum ama hastanenin laboratuvarında ımsı yok o yüzden yeni merkez arıyorum.

Mrb arkadaşlar ben bugün işe başaldım herkes ne kadar dikkatlisin rahat ol felan diyor tabi kimse tüpbebek olduğunu bilmiyor Doktorun bu sizin tek şansınız olabilir dikkat edin dediğini kimse bilmiyor yani elimden geleni yapmaya çalısıyorum çok şükür şimdilik herşey yolunda Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin......................Allah hepimize kolaylık versin...............

özelden msj yazamadığım için burdan yolluyorum...

tşk ederim.çocuk için gidecekseniz darısı başınıza.çok memnunum özcan beyden.tabi bu göreceli olabilir ama herkes memnundur diye düşünüyorum.nerde oturuyorsunuz.randevu almak da çok zor aynı zamanda.hakkınızda hayırlısı olsun inş.

Liman canım inşallah hamilesin sen ya, benim çektiğim acıyı çekmeni istemem. Ama ben senden çok umutluyum. Allah nasip eder inşallah. Msn ekledim sen yoksun ki? Senin doc a bi mail attım, sonuçları götürüp görüşeceğiz dondurulmuşlardan sonra. Kuzum sana orda rapor falan çıkardılar demi? Bide kaç para harcadın? Ya jimer yada umut diye düşünüyorum bakalım. önce tüm tetkikleri yaptırcam. Onları ankarada kendi doktoruma yaptıracağım. Aslında ben doktorumdan çok memnunum ama hastanenin laboratuvarında ımsı yok o yüzden yeni merkez arıyorum.

canım iyiyim şükür. sancılarım geçmedi dr.aradım iğne verdi. bakalım ne olacak bende merak ediyorum. dualarınıza muhtacım.
az once komsuya gecmış olsuna gıtmıştım. msn ondan kapalı.şimdi açık ama.

kızlar neden sesiniz soluğunuz çıkmıyor. nerelerdesiniz ? hayat nasıl gidiyor oralarda? benim günler bitmiyor. malum 3 gün kaldı.

canım iyiyim şükür. sancılarım geçmedi dr.aradım iğne verdi. bakalım ne olacak bende merak ediyorum. dualarınıza muhtacım.
az once komsuya gecmış olsuna gıtmıştım. msn ondan kapalı.şimdi açık ama.

limancım güzel haberlerini bekliyorum cnm.ben malum işe başlayıncı kendimi eve zor atıyorum..giremiyorum nete..
Bebeğim inşallah güzel haberlerini alacağımmmmmmmm inanıyorum
baharcım seni de çok öpüyorum aşkımm..nasılsın iyi misin.
Benim bu arada tedavim başlamadı.malum devlet.beklemek gerekiyor.
Hayırlısı olsun artık kızlar.İçimden zaten birkaç ay daha beklemek geçiyordu.öpüyorumm hepinizin tek tek.

limancımm canım ben bu akşam izmir e gideceğim. belki yarın giremem nete. inşallah olumlu haber alacaksın. ben eminim hatta bundan. bana da mail at bi şekil haber ver tamam mı? öpüyorum seni.

Canlarım. Kaderdaşlarım, sizi yarın bekletmemek için testimi bugun yaptırdım. Rabbime şükürler olsun size iyi bir süprizim var.
HCG DEĞERİM = 313,9 şuanda Hamileyim :49: bu resmi ilk defa kullanıyorum. Şükürler olsun...

canlarım. Kaderdaşlarım, sizi yarın bekletmemek için testimi bugun yaptırdım. Rabbime şükürler olsun size iyi bir süprizim var.
Hcg değerim = 313,9 şuanda hamileyim :49: Bu resmi ilk defa kullanıyorum. şükürler olsun...

canım çokkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim allah tamamına erdirsin.......................bebeğimin ilk arkadaşı geldi darısı diğer arkadaşların başına..........

canım çokkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim allah tamamına erdirsin.......................bebeğimin ilk arkadaşı geldi darısı diğer arkadaşların başına..........

Teşekkür ederim canım. Ayağımı sürttüm. peşimizden gelecekler inşallah.

Canlarım. Kaderdaşlarım, sizi yarın bekletmemek için testimi bugun yaptırdım. Rabbime şükürler olsun size iyi bir süprizim var.
HCG DEĞERİM = 313,9 şuanda Hamileyim :49: bu resmi ilk defa kullanıyorum. Şükürler olsun...

çok sevindim ALLAH sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına almayı nasip etsin.:nazar:başlığı sık sık takip ediyodum ama hiç yazmamıştım sanırım.hamile kalana kadar kısaca ne gibi süreçlerden geçtin anlatırmısın.ben aklımda ki bir kaç şeyi sormak istiyorum.eşin de varikosel varmıydı.ameliyat oldunuz mu.sayı hız ev hareket sorununuz varmıydı.bunları düzelttikten sonramı tüp bebek yaptırdınız.ve ilk tüp bebek denemenizmiydi bu.çok sormadım inşallah:1:cvp verirsen sevinirim cnm

Teşekkür ederim canım. Ayağımı sürttüm. peşimizden gelecekler inşallah.

canımsın vala sevindim nasıl .Hadi bakalım 3. Bahar ve sonra ben :)) inşallah.
Dualarını esirgeme bebeğine ve bizeeeeeee :)
Hayırlı uğurlu olsun nasıl sevindim anlatamam..

çok sevindim ALLAH sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına almayı nasip etsin.:nazar:başlığı sık sık takip ediyodum ama hiç yazmamıştım sanırım.hamile kalana kadar kısaca ne gibi süreçlerden geçtin anlatırmısın.ben aklımda ki bir kaç şeyi sormak istiyorum.eşin de varikosel varmıydı.ameliyat oldunuz mu.sayı hız ev hareket sorununuz varmıydı.bunları düzelttikten sonramı tüp bebek yaptırdınız.ve ilk tüp bebek denemenizmiydi bu.çok sormadım inşallah:1:cvp verirsen sevinirim cnm

teşekkür ederim canım. Allah razı olsun güzel dilekleriniz için.
valla kısaca anlatmak zor 4 yıllık evliyim. 2 senedır tedavı görüyorum. malum başta sadece yumurta takıbi felan. sonra olmadı aşılama devresi.2 kez aşılama. oda tutmadı.
aşılamadan sonra polikistik oldu bende. ilaçlardan olduğunu biliyorum. ondan öncesi temiz ve sağlıklıydı yumurtalar. 3.aşılamayı istemedim. ve tüpe karar verdik.
eşimde morfoloji %1 idi. birkisel ilaçlar kullandı ama tüp tedavisinde sonuca bakıldı. morfoloji değişmemişti. sayının yüksek olması bizim için büyük bir ümitti. ilk tüp denememiz.Rabbimde nasib etti işte. varikosel yoktu eşimde. Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla en kısa zamanda evlatlarını kucağına almayı nasib etsin.

canımsın vala sevindim nasıl .Hadi bakalım 3. Bahar ve sonra ben :)) inşallah.
Dualarını esirgeme bebeğine ve bizeeeeeee :)
Hayırlı uğurlu olsun nasıl sevindim anlatamam..

Sağolasın canım benim. Sanada en kısa zamanda nasib eder Rabbim İnşallah. dualarımda her zaman varsınız bunu unutmayın canım.

Back
X