Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
teşekkür ederim canım. Allah razı olsun güzel dilekleriniz için.
valla kısaca anlatmak zor 4 yıllık evliyim. 2 senedır tedavı görüyorum. malum başta sadece yumurta takıbi felan. sonra olmadı aşılama devresi.2 kez aşılama. oda tutmadı.
aşılamadan sonra polikistik oldu bende. ilaçlardan olduğunu biliyorum. ondan öncesi temiz ve sağlıklıydı yumurtalar. 3.aşılamayı istemedim. ve tüpe karar verdik.
eşimde morfoloji %1 idi. birkisel ilaçlar kullandı ama tüp tedavisinde sonuca bakıldı. morfoloji değişmemişti. sayının yüksek olması bizim için büyük bir ümitti. ilk tüp denememiz.Rabbimde nasib etti işte. varikosel yoktu eşimde. Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla en kısa zamanda evlatlarını kucağına almayı nasib etsin.

amin cnm inşallah.morfoloji %1 di yani tüp bebek yaparken.o zaman spermler arasında morfolojisi en iyi olanı mı bulup alıyolar.sayı kaçtı sizin peki

Son düzenleme:
amin cnm inşallah.morfoloji %1 di yani tüp bebek yaparken.o zaman spermler arasında morfolojisi en iyi olanı mı bulup alıyolar.sayı kaçtı sizin peki

evet canım tüp bebekte en düzgün olanı seçip alıyorlar. sayı 105milyondu

Son düzenleme:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

MARİA73: ADANA-morfo:%0-2 aşılama-1.tüp bebek tedavisi:19.07.11 transfer:02.08.11 ve HAMİLEEEEEE 15.08.11:nazar::nazar::nazar:

BAHARB: ANKARA-30 yaş- morfo:%0-2 aşılama - 2.tüp bebeğe hazırlanıyor :nazar::nazar::nazar:

LİMAN: BURSA- yaş 30- morfo:%1- 2 aşılama-1.tüp bebek tedavisi:29,08,11 transfer:14,09,11 :nazar::nazar::nazar:

BADEZUZUM: İSTANBUL- morfo: %18 - 2 doğal gebelik - tüp bebeğe hazırlanıyor

MELISH83: EGE ÜNİVERSİTESİ - morfo:%0 - hız: %0 - eşi tedavi görüyor.- eylül/ekim tüp bebeğe başlayacak.

LOVE27: BİTLİS- morfo:%0 - tüp bebeğe hazırlanıyor. (eşi kaan hocanın hastası)

EFTALYA35: morfo: %1 -

Z_VICTORY: morfo: %2- eşi varikosel ameliyatı olacak. (eşi kaan hocanın hastası)

MUTLU80: morfo: %1 - eşi 26/07de ameliyat oldu.

İKİZLER5: morfo: %1

CAMENTA: 2 aşılama geçirdi.

NERİS2000: eşi eylül10 da varikosel ameliyatı olacak

JANINES: morfo %4 (eşi kaan hocanın hastası) tüp bebeğe hazırlanıyor.

ECRİN87: morfo:%2

GÖZDANİS: İstanbul - yaş 35- morfo %5 - eylül ayı yumurta takibi yapılıyor.

ZUZU05 :12 mayıs 2011 eşi varikosel ameliyatı oldu.morfoloji %1

slmlar tekrar geldim liman Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.szilerin güzel haberleri bizede umut oluyo çok sevindim.
ben haftaya tatili bitiryorum kızlar daha sık girebilicem herkesi çok öptm .

slmlar tekrar geldim liman Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.szilerin güzel haberleri bizede umut oluyo çok sevindim.
ben haftaya tatili bitiryorum kızlar daha sık girebilicem herkesi çok öptm .

A.S. canım.teşekkür ederim. Sende hoşgeldin. umarım iyi dinlenmişsindir. Tatilden hamile dönersin inşallah. Çünkü tatil çok şeylere vesile oluyor.

bizim sorun her şey:43:hem sayı hem morfoloji hem hız hem hareket.varikosel var çift taraflı eşimde.ameliyat olması lazım.tek umudumuz da o zaten ameliyattan sonra düzelmesi

Düzelir İnşallah canım. umudunu yitirme ve bol bol dua et. Meryem süresini oku. Her şeyi verende vermeyende Rabbim.Ondan iste yeter...

Merhaba kızlar,ne zamandır yazamamıştım bu topiğe, eşim ameliyat oldu kaan hoca yaptı ameliyatı. Ameliyatı güzel geçti. Kan sonucunu bekliyoruz,sanırım genetik araştırma yapılacak..
liman arkadaşım hayırlı olsun , çok sevindim senin adına ,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Merhaba kızlar,ne zamandır yazamamıştım bu topiğe, eşim ameliyat oldu kaan hoca yaptı ameliyatı. Ameliyatı güzel geçti. Kan sonucunu bekliyoruz,sanırım genetik araştırma yapılacak..
liman arkadaşım hayırlı olsun , çok sevindim senin adına ,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

inşallah sonuçlarınız güzel çıkar:nazar:.ameliyat öncesi nasıldı peki sonuçlarınız.sayınız hızınız hareket morfoloji felan

amin Allah razı olsun. teşekkür ederim canım. Umarım sizinde sonuçlarınız çok iyi çıkar.

Canlarım. Kaderdaşlarım, sizi yarın bekletmemek için testimi bugun yaptırdım. Rabbime şükürler olsun size iyi bir süprizim var.
HCG DEĞERİM = 313,9 şuanda Hamileyim :49: bu resmi ilk defa kullanıyorum. Şükürler olsun...

limancım hepimizin gözü aydın. benim haberim vardı biliyorsun bir de burdan tebrik etmek istedim. allah analı babalı büyütsün onları. ikizler demi? canım benim Allaha emanet olun.

çok sevindim ALLAH sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına almayı nasip etsin.:nazar:başlığı sık sık takip ediyodum ama hiç yazmamıştım sanırım.hamile kalana kadar kısaca ne gibi süreçlerden geçtin anlatırmısın.ben aklımda ki bir kaç şeyi sormak istiyorum.eşin de varikosel varmıydı.ameliyat oldunuz mu.sayı hız ev hareket sorununuz varmıydı.bunları düzelttikten sonramı tüp bebek yaptırdınız.ve ilk tüp bebek denemenizmiydi bu.çok sormadım inşallah:1:cvp verirsen sevinirim cnm

Venhar merhaba, canım sen bana mesaj atmışsın. çok memnun oldum desteğine. ama benim cevabım sana gitmedi. mesaj kutun doluymuş. tekrar teşekkür ederim. allah razı olsun zaman ayırıp üzülme dediğin için.

Düzelir İnşallah canım. umudunu yitirme ve bol bol dua et. Meryem süresini oku. Her şeyi verende vermeyende Rabbim.Ondan iste yeter...

kuzum sen hergün okudun mu meryem süresini. ben bir gün embiya bi gün meryem bi gün yasin okudum. şimdi yine başlıyorum bu akşam kısmetse.

bizim sorun her şey:43:hem sayı hem morfoloji hem hız hem hareket.varikosel var çift taraflı eşimde.ameliyat olması lazım.tek umudumuz da o zaten ameliyattan sonra düzelmesi

inşallah düzelir.tüp bebekle ilk denemde olumlu sonuç alırsın. ve bugünleri unutursun.

hayırlısı olsun arkadaşım allah yüzünüzü güldürsün.

inşallah sonuçlarınız güzel çıkar:nazar:.ameliyat öncesi nasıldı peki sonuçlarınız.sayınız hızınız hareket morfoloji felan

sonuçlarımız ameliyat öncesinde hiç de iyi değil venhar, hızımız çok çok düşük,morfoloji desen zaten o da çok kötü,dna hasarı %99 . sayı da her seferinde çok az çıkıyor.

limancım hepimizin gözü aydın. benim haberim vardı biliyorsun bir de burdan tebrik etmek istedim. allah analı babalı büyütsün onları. ikizler demi? canım benim Allaha emanet olun.

Venhar merhaba, canım sen bana mesaj atmışsın. çok memnun oldum desteğine. ama benim cevabım sana gitmedi. mesaj kutun doluymuş. tekrar teşekkür ederim. allah razı olsun zaman ayırıp üzülme dediğin için.

kuzum sen hergün okudun mu meryem süresini. ben bir gün embiya bi gün meryem bi gün yasin okudum. şimdi yine başlıyorum bu akşam kısmetse.

inşallah düzelir.tüp bebekle ilk denemde olumlu sonuç alırsın. ve bugünleri unutursun.

hayırlısı olsun arkadaşım allah yüzünüzü güldürsün.

baharcım teşekkür ederim,inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. inşallah faydası olur ,daha test yaptırmamıza çok var ama merak etmiyor değilim şimdiden.

Sağolasın canım benim. Sanada en kısa zamanda nasib eder Rabbim İnşallah. dualarımda her zaman varsınız bunu unutmayın canım.
Limancım canım arkadaşım ay ay ay bebeklerin mi..iki tane mi var şimdikk...
Bu arada bana da dua et güzel yürekli arkadaşım.Çünkü ben de 2 hafta sonra başlıyormuşum iğnelere...bugün hastaneden bilgi verdiler çok şükür ki raporum artık netmiş..

Nerisim gözünüz aydın tatlım...çok daha güzel olacak her şey..

Baharcımm inşallah iyisindir tatlım..canım sana özelden yazdım ama sorun çıktı sanıyorum.Aşkım bitanem benim eşimin morfolojisi berbat biliyorsun :) biz gnc'den PCYNOGENOL aldık.Solgar'da da var bu ilaç.Yani vitamin.Düzeltir mi bilmiyorum ama kk da gördüm ve araştırdım çam kabuğu ekstresiymiş.Bilmiyorum Allah yardımcımız olsun , eşim 2 haftadır içiyor tatlım günde 2 tane..Bir araştır derim ben..öptüm çokk..

Bu arada bana da dua et güzel yürekli arkadaşım.Çünkü ben de 2 hafta sonra başlıyormuşum iğnelere...bugün hastaneden bilgi verdiler çok şükür ki raporum artık netmiş..
Canımcım hadi bakalım hayırlı olsun. Raporun çıkmasına sevindim. Her şey güzel olacak İnşallah.
benim test sonuçlarım yüksek canım. ama keseler görünmeden bişey diyemeyiz dedi dr. henüz belli değil yani. İhtimal safhasında.

Tekrar teşekkür ederim canım. Amin cümlemizinkini İnşallah. ikiz kısmı henüz belli değil. 3ekimde keseler bakılacak. o zaman belki belli olur.
Meryem süresini aklıma geldikçe ama çoook inanarak okudum canım. Hepimiz Allah'a emanetiz.

canım aldıgın rapor tüp bebek raporu mu?nekadar sürede aldın?ben kasım 15 gibi başlıyorum tüp bebege acaba nezaman başvurmalıyım rapor için bilgim yok.

Canımcım hadi bakalım hayırlı olsun. Raporun çıkmasına sevindim. Her şey güzel olacak İnşallah.
benim test sonuçlarım yüksek canım. ama keseler görünmeden bişey diyemeyiz dedi dr. henüz belli değil yani. İhtimal safhasında.

Tekrar teşekkür ederim canım. Amin cümlemizinkini İnşallah. ikiz kısmı henüz belli değil. 3ekimde keseler bakılacak. o zaman belki belli olur.
Meryem süresini aklıma geldikçe ama çoook inanarak okudum canım. Hepimiz Allah'a emanetiz.
Allah razı olsun limanım..İnşallah bebişlerin seninledir ay ne güzel ya maşallah arkadaşımmmmmmmma....

Darısı artık bahara , bana ve diğer arkadaşlarıma olur inşallah güzelim..

Ben de bakalım uzunmuş tedavim.önce 11 gün iğne olup başka bir iğneye geçiyorum.Mikroenjeksiyon yapılacak sanırım..

canım aldıgın rapor tüp bebek raporu mu?nekadar sürede aldın?ben kasım 15 gibi başlıyorum tüp bebege acaba nezaman başvurmalıyım rapor için bilgim yok.

Canım evet ben EGe üni . de başladım tedavime.Tüm tetkiklerim vardı elimde ayrıca yine baştan istediler benden.Sorun eşimden kaynaklı olduğu için ben pek bir şey yapmadım.Eşim birkaç ay ilaç tedavisi gördü.İlerleme olmadı.Bu yüzden sanırım direkt tüp bebek raporum çıkmış.Toplam 6 ay sürdü canım....Senin de hayırlısı olsun ..

Son düzenleme:
Back
X