Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sağol canım transferim yapıldı, dün biraz kanamam oldu. moralim bozuk o yüzden. dondurulmuş emriyolarım var. kan sulandırıcı iğne yağıyorum hergün göbekten. + aspirin ikisi fazla mı geldi nooldu bilmiyorum artık. aspirini kesti doktorum. genetikte mthfr homozigot mutant, bide heterezigot olan bi durum vardı kalkmadan yatıyorum.

canım sakın moralini bozma bence bu kez tutunuyorlar sana inşallah öyledir benimde 2 mutasyonum var ben aspirini sabah kan sulandırıcıyı akşam kullanmıştım adetimde transferin 17. günü oldu inşaallah senin tutunma kanamasıdır?test tarihin nezaman?

Teşekkürler tatlım. dualarımız kabul olsun biz de artık anne olalım dimi, herkes 2.yi yola çıkardı biz daha 1.yi bile yapamadık :52:
Sorma sormaa...yapamadık..

bu arada bizim morfoloji sorunum var diyordum iki gün önce eşim test yaptırdı sonuççç maleesef kötü ya , cansız dahi sperm yokmuş.buyur burdan yak :)) moralller gitti yine bizim.
sağol canım transferim yapıldı, dün biraz kanamam oldu. moralim bozuk o yüzden. dondurulmuş emriyolarım var. kan sulandırıcı iğne yağıyorum hergün göbekten. + aspirin ikisi fazla mı geldi nooldu bilmiyorum artık. aspirini kesti doktorum. genetikte mthfr homozigot mutant, bide heterezigot olan bi durum vardı kalkmadan yatıyorum.

Baharcım ya vala şu günlerinin kıymetini bil, bence üzülmeyi bırak, tadını çıkart, bebişlerinin seninle olması bile güzel..
Ne diyim inşalllah Rabbim yüzüne güler arkadaşım, her şeyin hayırlısı olsun, üzgün geçirme bu zamanlarını.

Test günün ne zaman canım.

canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
melishcim canım inşallah herşey düzelecek gerçekten ben de çok üzüldüm. allah yardımcınız olsun. özelden yazdım sorduklarını.
kızlar benim test tarihim bu hafta sonu cumartesi 11 inde yani.
pazar sabah banyo yaptım. banyodan sonra kanamam oldu yattım hemen progesteron iğnesini yaptırdık. sonrasında da 2 gündür kahverengi geliyor ara ara. ne olacak hiç bilmiyorum. sürekli adet ağrısı var galiba gerçekten adet olcam. inşallah tutunma kanamasıdır ben de öyle olmasını umuyorum ama artık yarın da işe gitmem gerekiyor. dualarınızı bekliyorum. maliyeti soran arkadaşa yaptırdığım yerin asm ssk anlaşması yok. o yüzden baya maliyetli oldu. 6000 civarı. ama rapor hakkın vardır senin. çok daha ucuza gelir. merakalanma.

baharb, teşekkür ederim cevapladığın için... gerçekten maliyetli olmuş :( rapor hakkı nedir onu bilmiyorum işte ... işin içinde olmayınca insan bihaber oluyor herşeyden tabi...
inşallah iyiye işarettir kanamaların. hayırlısı olsun hadi bakalım...

melishcim canım inşallah herşey düzelecek gerçekten ben de çok üzüldüm. allah yardımcınız olsun. özelden yazdım sorduklarını.
pazar sabah banyo yaptım. banyodan sonra kanamam oldu yattım hemen progesteron iğnesini yaptırdık. sonrasında da 2 gündür kahverengi geliyor ara ara. ne olacak hiç bilmiyorum. sürekli adet ağrısı var galiba gerçekten adet olcam. inşallah tutunma kanamasıdır ben de öyle olmasını umuyorum ama artık yarın da işe gitmem gerekiyor. dualarınızı bekliyorum. maliyeti soran arkadaşa yaptırdığım yerin asm ssk anlaşması yok. o yüzden baya maliyetli oldu. 6000 civarı. ama rapor hakkın vardır senin. çok daha ucuza gelir. merakalanma.

bence bıdıklar sığışamadılar yerleşirken o yüzden oldu kanama:))))işten izin alamadınmı cnm yaa keşke yatabilseydin neyse rabbim yeterki nasip etmiş olsun kendini çok yormadan gidip gelirsin artık..bu hafta iki arkadaşımın haberini bekliyorum demek çok heyecanlıyım gerçekten ..Allahım nasip etmiş olsun kuzularınızı...

Rabbim hayırlısını versin, bugünlerimizi aratmasın.O kadar çok üzgünüm ve üzgünüz ki.İlk defa böyle bir şey oldu ;( ne diyim hayırlısı..

Senin o kanamaların belki yerleşme kanamasıdır. burda o kadar çok şey okuyoruz ki üzülüp sonrasında sevinenler oluyor, iki tane konulması şansını arttırıyor, az da kalmış Ya Rabbim inşallah yüzün güler arkadaşım..öpüyorum.

Sorma sormaa...yapamadık..

bu arada bizim morfoloji sorunum var diyordum iki gün önce eşim test yaptırdı sonuççç maleesef kötü ya , cansız dahi sperm yokmuş.buyur burdan yak :)) moralller gitti yine bizim.

Baharcım ya vala şu günlerinin kıymetini bil, bence üzülmeyi bırak, tadını çıkart, bebişlerinin seninle olması bile güzel..
Ne diyim inşalllah Rabbim yüzüne güler arkadaşım, her şeyin hayırlısı olsun, üzgün geçirme bu zamanlarını.

Test günün ne zaman canım.

melishim cnm ben görmemişim bunu yaa..üzmeyin kendinizi belki yaptığı ay öyle olmuştur.önceden sayı kaçtı sizin pat diye sıfır olmadı ya bence vardır bi yanlışlık tatlım bozmayın moralinizi tüpe başlayacağın ay tekrar baktırırsınız..

melishim cnm ben görmemişim bunu yaa..üzmeyin kendinizi belki yaptığı ay öyle olmuştur.önceden sayı kaçtı sizin pat diye sıfır olmadı ya bence vardır bi yanlışlık tatlım bozmayın moralinizi tüpe başlayacağın ay tekrar baktırırsınız..

Olsun badem, ya sayı çok azdı zaten de en azından çıkış vardı, ama olanların hepsi bozuktu, yani normal sperm yoktu, iki gün önceki testte de ne canlı ne de cansız hücre bile bulunmadı, şaşkınız ve üzgünüz..Bilmiyorum artık ya sözüm ona tüpe başlarız diyorduk..Demek ki nasip değilmişşş..Hayırlısı olsun canım.ne diyim.

Olsun badem, ya sayı çok azdı zaten de en azından çıkış vardı, ama olanların hepsi bozuktu, yani normal sperm yoktu, iki gün önceki testte de ne canlı ne de cansız hücre bile bulunmadı, şaşkınız ve üzgünüz..Bilmiyorum artık ya sözüm ona tüpe başlarız diyorduk..Demek ki nasip değilmişşş..Hayırlısı olsun canım.ne diyim.

dur cnm hemen nasip değilmiş felan deme kürlere asılın biraz..yaa şuu bitki uzmanları var şimdi ömer coşkun ahmet maranki felan bunların uyguladığı kürlerden fayda görenlerin olduğunu biliyorum bir görüşseniz..yani önceden varmış zamana göre sperm üretimi değişiyo belki eşin iyi beslenmedi o ay yada sters felan etkilemiştir..yılmayın hemen cnm dediğim gibi bitkisel kürlere ağırlık verin bir kaç ay....

bi anda okuyunca yazmma gereği duydum bnm eşiminde sayı ve canlıda
sorun yoktu ama sayımız azdı 16 mlyn canlılık 65 orandaydı
ben keçi boynuzu kürünü uyguladım inandim olacaktı
ve 3 ay uyguladık artık gına geldi demeye başladı
ama pes etmek yoktu ve p.tesi test yaptık gözlerim yerinden cıkacaktı sayımız 45 mlyn canlılık
ise 90 oranına gelmiş dilerim emeklerimiz boşa gecmz ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN:nazar:

badezuzum napıyrsun ya. olmadımı senin pc hala. bakıyorum bakıyorum yoksun. keyfin yerinde mi? iyi misin?

badezuzum napıyrsun ya. olmadımı senin pc hala. bakıyorum bakıyorum yoksun. keyfin yerinde mi? iyi misin?

iyilik cnm yaa yok 3.oldu götürdük hepten kafayı yedi durduk yere kapanıyo birden msn yi yükledik virüs girdi tekrar götürdük şimdi bi daha götürcek oyüzden bişey yüklemedik daha..olur olmaz yazarım ben sana cnm :)konuşuruz yine..iyiyim hamdolsun dr.arayışı devam ediyo cumaya randevu aldım bi taneyle görüşücem .bakalım artık ..sen nasılsın kızçeler nasıl depişiyolarmı içerde??:))

iyilik cnm yaa yok 3.oldu götürdük hepten kafayı yedi durduk yere kapanıyo birden msn yi yükledik virüs girdi tekrar götürdük şimdi bi daha götürcek oyüzden bişey yüklemedik daha..olur olmaz yazarım ben sana cnm :)konuşuruz yine..iyiyim hamdolsun dr.arayışı devam ediyo cumaya randevu aldım bi taneyle görüşücem .bakalım artık ..sen nasılsın kızçeler nasıl depişiyolarmı içerde??:))
tamam canım. beklıyorum cabuk olsun pc.
sizlerin güzel haberlerini bekliyoruz. Dualar ediyoruz. hadi bakalım hayırlı ve iyi olur İnşallah görüşmen.
kızçeler galiba çok yaramaz olacaklar. hiç durmuyorlar. iki kız bir yerde olunca sürekli konuşuyorlar herhalde, geceleri bile uyumuyorlar. :9::9::9:

tamam canım. beklıyorum cabuk olsun pc.
sizlerin güzel haberlerini bekliyoruz. Dualar ediyoruz. hadi bakalım hayırlı ve iyi olur İnşallah görüşmen.
kızçeler galiba çok yaramaz olacaklar. hiç durmuyorlar. iki kız bir yerde olunca sürekli konuşuyorlar herhalde, geceleri bile uyumuyorlar. :9::9::9:

Allah razı olsun cnm :)duadan başka bizi kurtaracak bişey yok..ayy ben yerim onları şimdiden birbirinin saçını çekiyolardır onlar:)Allahım korusun meleklerini cnm .en yakın zamanda konuşuruz inş.

yatıyorum, inşallah benimledirler bilmiyorum ki, bugün bi ağlama nöbeti geldi. şimdi iyiyim sülümanları izliyorum. :D

inş. seninledirler cnm rabbim nasip etmiştir kuzularını..yat dinlen bol bol.ooohoo o ağlama nöbetleri hangimizi tutmadı bişey olmaz daha güçlü oluyoruz böyle böyle..hamdolsun bişey olmaz bu sıkıntıdan sonu güzel olucak inş.

kızlar meraba, adetim 10 gün gecikmişti, midem blanıyordu test yaptım umudum yoktu ama çift çizgi çıktı, hala inanamıyorum ya... daha ameliyat olalı 1 ay oldu eşim, şimdi korkuyorum da, morfolimiz yüde 3tü, bi kaç haftada düzelmiş olamaz yani,en az 2 ay sonra hamile kalıyorlar düzeldikten sonra, düşük yaparım die korkyorum, kan testi yaptırmam gerek de mi benim şimdi...

Back
X