canım bizde 4 yıllık evliyiz 3 yıl ayrı kaldık eşim yurtdışındaydı..bende türkiyede çalıştığım için gitmedim yanına.. ama 1,5 sene önce yaz tatilinde yanına gittiğimde hamile kaldım ama kaza ile oldu ,geriçekilme ile korunuyorduk..kaza oldu ben koştum yıkadım felan ,ama ona rağmen hamile kalmışım.. 11 haftalıkken düştü.. sonrasında işte ağustostan beride istiyoruz yumurtlamamı sürekli ateşle takip ettim,ona göre planlı çalışma yapmamıza rağmen olmadı.. 1 ay önce isveçte spermiyogram yapıldı, sonuç %0 morfoloji %100 başanomalisi var.. tekrar test yaptıracaz gün aldık üniversiteden, devlet hastanesinede randevu aldım yarın için..o kadar stresliyim ki başka sıkıntılarımız da var yeni yerleşiyoruz eşyalarıımız yeni alındı araba aldık felan baya bi açıldık.. bide bu eklendi işte

eşimin branşı moleküler biyoloji ve genetik, yani bu konuları biliyor,ama ben üzmemek için sormuyorum..tahlillerin sonuc raporunda ileri tetkike gerek yoktur demişler ..ama %0 morfolojide nasıl ileri tetkike gerek yok anlamadım... eşim o günden beri çok durgun,ilkkez bana sırtını dönerek yattı dün,çok üzülüyor.. morfoloji bozukluğunu ilaç ve vitaminle değiştiremezsin dedi,sadece sayıyı ve hızı arttırırsın ama morfoloji dğeişmez, sayı artarsa iyi durumda olan spermlerde artar,ama dğeişmezmiş morfoloji için yapılacak bişe yok diyor.. tek çözüm İmsi diye bi teknik, en iyi spermler seçilip yumurtanın içine enjekte ediliyormuşş , para biriktirmemiz lazım