Canım inşallah iyi haberler alırız 2hafta sonra yat bol bol dinlen hayırlısıyla gelecek inşallahhhh
Allah razı olsun senden canım yaaa ne kadar iyiniyetli bir insansın
şu karyotip çıksın dr.un dediklerini iletirim sana ona göre deneyimlerinden faydalanmak isterim kesinlikle rapor almak istiyorum ama önce sanırım üroloji Dr.unun tüp bebek veya aşılama uygundur yazısı vermesi gerekiyormuş öyle mi bilmiyorum tabiii gerçekten
canım mrb bizde aynı hocadan randevu aldık size şimdilik bişe önerdimii bizim morfoloji bir tüm testlerdede 1 çıktı zaten randevu tarihimize daha cok var hoca tüm destek üsünleri kesin dedi bizee antibiyotik verdi dna hasar testi yapılacakk off yaa çok morelim bozukk eger kesersekk hiç umudumuz kalmayacak kii en 6 ayda bu hale getirdik biz
mrb canım bize de antibiyotik verdi. 1 hafta kullanın dedi. bizim randevu tarihimiz geldi. görüştük Kaan hoca ile. şimdi test sonucumuzun çıkmasını bekleyeceğiz. ona göre ilaç verecekmiş. bize de klasik şeyleri söyledi. kırmızı et yasak. yeşillik, nohut, keçiboynuzu ve ısırgan otu önerdi.
canımm bu sonuç kaç günde çıkıyormuş pekşşş
Ya siz bu konuda bilgilisiniz canlar sperm dna hasar testi öncesi takviyeleri bırakmamız mı gerekiyormuş acaba?
sanırım öyle hayatım bizim ocagın ilk haftası randevumuz nerdeyse 1 ay önceden bırakın dedi sadece verdiğim antibiyotikleri kullanın dedii malesef bıraktıkk bizde ama bu beni tedirgin ediyor acıkcası çünküü bir ayda sonuçların çıkmasını bekleyecezz ohoooo bayagı zaman gececekkk ..çünkü sonuç çıkana kadar ilaç vermiyormuş
hadi yaaa evet devlette 1ayı buluyormuş canım bu testin sonucunun çıkması bende özelde yaptıralım dedim 1haftada çıkıyor özelde çünkü ama 1ay önceden bırakırsak yani şimdi ancak ocak sonu verebiliriz ooooo biz zaman kaybetmeyelim artık diyoruz herşey hep biraz daha ileri atıyor canım sıkıldı şimdi yaaa
İnşallah iyi haberlerle gelirsiniz canımmm
evett hatta sırf bundan sebep eşimle tartıştıkk(ben sabırsızlandıkça bişeler çıkıyor yaa deli olacamm varyaa..artıkk bende beklemek istemiyorum bir gitsin gelsin en geçç mart nisan gibi tüp yaptıracam allah ömür verirsee bizde özelde yaptırırız ne kadar erken çıksa o kadar iyi ..ben gitmeyecem görüşmeye eşim yalnız gidecekk..acaba gitmeden burda herhangi bir test yaptırmasına gerek varmı ??bilgin varmı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?