hayırlısı nasılsa hepimiz için öle olsun canım, senin ilk aşılaman mı? Serdar bey ne kadara yaptı peki? inşallah iyi haberini alalım canım ya, Allah bizede nasip etsin anne olmayı inşalah inşallah inşallah.....
İnşallah tutar canım, Allah yardımcın olsun.. Bende bu ay Allah kısmet ederse aşılama olcam artık napıyım ümidim yokama doktor deneyelim diyor işte ..
bize 9 yıldır morfoloji önemli degil dendi tüp doktorları fakat ürologlar önemli oldugunu söylüyor
dölese bile tamamlayamıyor gebelik kendisini haırlısı inş siz başarırsınız banada umut olursunuz ben %0 lar için aşılamada umut yok diyorum cünkü morfoyu cok arastırdım sperm sayısı kürlerle filan yükseliyor fakat morfo da yükselten ilac bile yok cünkü yapısal sperm öyle cıkıyor doktorun biri bana morfoloji için göz bebegin siyah ilacla maviye dönderebilirmisin hayır mümkün degil morfolojide budnun gibidir yapısal ddei 10 tane doktordan birtek o doktorum morfoloji önemli demişdi cünkü doktorlar tüp yapıcak onlarlık bir durum degil ürologlarla görüşmek gerek
kızlar benim morfoloji %1 di asılamya gectik ilk asılama tutmadı sonra 2. yapıldı biz tekrar test yaptırdık %18 di sok olduk ve o ay hamileydim hala devam ediyor grbrligim ben 2 yıl morfolojiyle yattım kalktım cok arastırdım ama Allahım ol dedi inanın morfoloji sonunda illaki gebelik oluyo normal yolla olanlarda oluyo dualarım sizlerle
kızlar benim morfoloji %1 di asılamya gectik ilk asılama tutmadı sonra 2. yapıldı biz tekrar test yaptırdık %18 di sok olduk ve o ay hamileydim hala devam ediyor grbrligim ben 2 yıl morfolojiyle yattım kalktım cok arastırdım ama Allahım ol dedi inanın morfoloji sonunda illaki gebelik oluyo normal yolla olanlarda oluyo dualarım sizlerle
ayyy canım ne güzel ışık oldun bize Allahım sağlıcakla büyütürsün inşallah meleğini,,,darısı bizlerin başına belirli bir yerden sonra herşey Allahtaan gerçekten Ankarada nerde oldun aşılmanı cnm?birde belirtilerin filan nasıldı?azıcık bahsedebilirmisin?kaydirigubbakcemile5
merhaba o arada bişey kulandınızmı bitkisel vs biz 3 aşılama 3 micro hala tutmadı
hayırlısı inş
hayırlısı bakalım, gününü beklemek çok zor geliyo insana ama test gününle çok uzak değil nasıl için rahatsa öyle yap canım.. negatif olarakta düşünme inşallah bebişin seninledir
evet canım ilk olacak yarın doktorla randevum var görüşcez bakalım bu ay başlayacağız kısmetse ben aslında micro dese hemen razıdım morfoloji sorun olduğu için ama napalım deneyeceğiz aşılamayıda eğer tutarsa benim için mucize olur çünkü çok umutsuzum
ne güzel canım ya Rabbim kucağına almayı kısmet etsin, darısı başımıza inşallah bizde senin gibi bu mutlu haberi birgün alırız.. aşılama tedavisinde iğnemi kullandırdı doktorun hap mı? ben görüştüğümde iğne demişti doktorum korkuyorum nasıl kullancam bilmiyorum hiç
korkma canım ben kan alınırken bakamam ama yaptım igneleri gobekten kendim hic canın acımıyo insallah siz de alırsınız bebeginizi umudunuzu yitirmeyin daha kotuler var yumurtası olmayan sperm bulunmayan onlara bile care bulunuyo Allah baska dert vermesin sorularınız olursa seve seve cevaplarım ben de gectşm bu yollardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?