kizlar herpinize gecmis olsun yazdiklarinizin hepsini okudum,benimde esimde morfoloji bozuklugu vardi ilk ogrendigimizde $ok oluk:1shok: ,bizim%2-%3 buda normal yolla cocugumuz olmayacak anlamina geliyormus.ben yurt disinda yasiyorum isvicre tip alaninda cok ilerde doktorumuz hic asilamanin adini bile almadi agzina.hatta ben sordum olmazmi diye kesinlikle olmaz dedi.
ve hemen tup bebk yapin beklemeyin dedi yas cok onemli(ben 24-esim 28) bizde hic beklemedik onun yonlendirdigi bi merkeze gittik cok zorlu bi tup bebek denemesi yasadik.
1 ay surdu ama bu 1ay bana sanki dersiniz 1 yil gibi geldi.22 yumurta toplandi bunun 8 tanesi dollendi 3 tane koyacaklardi biri bozuldu 2 tane koydular.belirtilerim vardi cok mutluydum olacak diye ama malesef sonuc negatif simdi regl oldum.$oku yeni yeni atlatiyorummafoldumbendondurulmus 5 embriyom var onlarla deniycez.
kisaca soyleyecegim $ey morfoloji dusuk olunca kesinlikle normal yolla olmaz dedi doktorumuz.keske bi umut olsa da tup bebge gerek kalmadan anne olabilsek.
bazi kurlerden bahs ediyorsunuz varmi morfolojiyi yukseltecek bi yontem.