A Aaaaay Üye Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2021 123 27 18 24 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Aaaaay #1 Uyguladıklarıniz tecrubeleriniz neler oldu
M menekse_234 Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Ekim 2018 465 458 103 35 2 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Aaaaay #2 Çobançökerten kullanmıştı eşim ama etkisi oldu mu bilmiyorum. Çünkü arada test vermedik direk tüp bebek tedavisine başlamıştık zaten. Direk döllenme için örnek verdi, onda morfoloji bakılamıyormuş. Sen istersen çobançökerten bitkisini bir araştır
Çobançökerten kullanmıştı eşim ama etkisi oldu mu bilmiyorum. Çünkü arada test vermedik direk tüp bebek tedavisine başlamıştık zaten. Direk döllenme için örnek verdi, onda morfoloji bakılamıyormuş. Sen istersen çobançökerten bitkisini bir araştır
M Mucizesinibekliyor Üye Kayıtlı Üye 3 Kasım 2021 421 277 18 22 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Aaaaay #3 Aaaaay .!.: Uyguladıklarıniz tecrubeleriniz neler oldu Genişletmek için tıkla... Canım şuan hamilesin galiba topikte okudum morfoloji birken ki hamile kaldın veya neler yaptınız artırmak için
Aaaaay .!.: Uyguladıklarıniz tecrubeleriniz neler oldu Genişletmek için tıkla... Canım şuan hamilesin galiba topikte okudum morfoloji birken ki hamile kaldın veya neler yaptınız artırmak için
A Aaaaay Üye Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2021 123 27 18 22 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Aaaaay #4 Minnakpandam .!.: Canım şuan hamilesin galiba topikte okudum morfoloji birken ki hamile kaldın veya neler yaptınız artırmak için Genişletmek için tıkla... Bişey yapmadik canım çatlatma igneyle kaldim
Minnakpandam .!.: Canım şuan hamilesin galiba topikte okudum morfoloji birken ki hamile kaldın veya neler yaptınız artırmak için Genişletmek için tıkla... Bişey yapmadik canım çatlatma igneyle kaldim
K Kupecicegi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Kasım 2021 397 -190 13 45 19 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Aaaaay #5 Aaaaay .!.: Bişey yapmadik canım çatlatma igneyle kaldim Genişletmek için tıkla... Hamilelik nasıl gidiyor? Ben de 1 morfolojiyle hamile kaldım
Aaaaay .!.: Bişey yapmadik canım çatlatma igneyle kaldim Genişletmek için tıkla... Hamilelik nasıl gidiyor? Ben de 1 morfolojiyle hamile kaldım