Erkek İnfertilitesi morfoloji % 3 iki kez bebeğin kalbi durdu :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
2 kez hamile kaldım 9 haftalık ve 15 haftalık bebeklerimin ikisinin de kalbi durdu artık çok yıprandım dayanacak gücüm de kalmadı eşim spermiogram yaptırdı sperm sayısı 37.000.000 total sperm sayısı 74.000.000 canlı % 94 cansız %96 morfoloji % 3 çıktı üroloji normal diyor morfolojiyi sorduğumda ise morfoloji kötü olsa döllenme hiç olmazdı diyor kızlar bilen biri varsa yardım edin ne olur :KK43: morfolojiden mi bebeklerimin kalbi duruyor :KK43:
Benim de iki tane kurtajim oldu 6. Ve 7
Haftalarda bende hafif derece de pihtilasma cikti esiminde morfolojisi dusuk cikti ilk testte 1 morfoloji 20 hiz sperm toplam 21 milyondu 3 ay sonra 3 morfoloji 93 milyon sperm 38 de hız cikti bizde celalettin peruya gidecektik vazgectik onlarin randevu ileri tarihe verdiler cunku beklemek istemedim kaan aydosa da 3 ay önceden almıştım randevu aradilar sali günü gidiyorum seni de bilgilendiririm

Haftalarda bende hafif derece de pihtilasma cikti esiminde morfolojisi dusuk cikti ilk testte 1 morfoloji 20 hiz sperm toplam 21 milyondu 3 ay sonra 3 morfoloji 93 milyon sperm 38 de hız cikti bizde celalettin peruya gidecektik vazgectik onlarin randevu ileri tarihe verdiler cunku beklemek istemedim kaan aydosa da 3 ay önceden almıştım randevu aradilar sali günü gidiyorum seni de bilgilendiririm
Çok teşekkür ederim senden gelecek haberi büyük bir umutla bekliyorum allahım yardımcımız olsun...

bende şimdi kaan aydosu aradım ama randevu almayı geç telefonu bile düşüremedim hep meşgul :(

doktorlar gebelik olduğu için varikosel olmaz diyorlar... o yüzden spermiogramdan başka test yaptırmadık henüz
Ama bizimde oluştu gebelik bizde çıktı varikosel. Elle yok sadece ultrason da görünüyor. Sizde bir çektirin ultrason.

Varsa bile küçüktür ameliyat demezler değerleriniz nasil sizin sorun neydi
başlangıç dedi zaten
lökosit vardı geçti
sayımız 12 milyion
ileri hız 0
yavaş hareketli ve yerinde toplam %35
morfoloji 0-1 arasında değişiyor

başlangıç dedi zaten
lökosit vardı geçti
sayımız 12 milyion
ileri hız 0
yavaş hareketli ve yerinde toplam %35
morfoloji 0-1 arasında değişiyor
Insallah bir an önce geçer gider b
bende şimdi kaan aydosu aradım ama randevu almayı geç telefonu bile düşüremedim hep meşgul :(
Bize de varikoseliniz yok dedi o beni cok rahatlatti ultrasonla herkesde çıkıyor dedi. Ameliyat olmayin dedi . Klomen verdi imprly verecekti elimizde promen k var diye o da olur ona devam edin dedi 11 nisan da mail uzerinden görüşeceğiz birde isirgan cayi keciboynuzu tozu kuru incir havuc uzum nohut bol bol tüketin dedi sigarayi birakin mumkunse dedi dna hasar testi istedi buyuk ihtimalle düşüklerinizin sebebi budur dedi bizim için ama cok ilgili bir doktor gercekten ikna edici sadece kafanız da ki tum sorular için bile gidilebilir

Bebekte gelisim ve kalp durması sperm sorunundan kaynaklanabilir mi??? Doktorumuz hiç böyle birşey söylemedi bize :KK43:

merhaba kaan aydos hocaya gittiniz ? beni de bilgilendirecektiniz ? biz de bu hafta sperm dna hasar testi yaptıracağız...

merhaba kaan aydos hocaya gittiniz ? beni de bilgilendirecektiniz ? biz de bu hafta sperm dna hasar testi yaptıracağız...
Yazdım aslında görmediniz sanırım.
Bize de varikoseliniz yok dedi o beni cok rahatlatti ultrasonla herkesde çıkıyor dedi. Ameliyat olmayin dedi . Klomen verdi imprly verecekti elimizde promen k var diye o da olur ona devam edin dedi 11 nisan da mail uzerinden görüşeceğiz birde isirgan cayi keciboynuzu tozu kuru incir havuc uzum nohut bol bol tüketin dedi sigarayi birakin mumkunse dedi dna hasar testi istedi buyuk ihtimalle düşüklerinizin sebebi budur dedi bizim için ama cok ilgili bir doktor gercekten ikna edici sadece kafanız da ki tum sorular için bile gidilebilir
Birde dna hasar testi de çıkınca ona göre mail üzerinden görüşeceğiz değişiklik yaparsa yine bilgilendiririm.

Yazdım aslında görmediniz sanırım.
Birde dna hasar testi de çıkınca ona göre mail üzerinden görüşeceğiz değişiklik yaparsa yine bilgilendiririm.
görmemişim kusura bakmayın bizde bu hafta dna hasar testini yaptıracağız bakalım ne çıkacak sonuç...

hayır doktorumuz morfoloji kaynaklı olmadığını düşünüyor ben burada gördüm sperm dna hasar testini kendimiz yaptıracağız
Anladım aslında doğru yapıyorsunuz bizim sonuçlarda henüz çıkmadı çıktığında ve hoca ne yapmamızı söylediğinde tekrar buraya yazarım.

Back
X