Erkek İnfertilitesi morfoloji bozukluğu için ne kullandı eşlerinizzzz???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inanmıyorummmm çok sevindim canım benimmmmmmmmmmmmmm...ohhhh şükürler olsun canım benim yaaaaa..doğal yoldan oldu dimi:) Allahım çok sevindim yaaaaaaa.......Rabbim meleğini korusun.....

evet canım doğal yoldan halen şoktayım canım inşallah seninde güzel haberlerini alacağım buradan dua ediyorum sana

Son düzenleme:
evet canım doğal yoldan halen şoktayım canım inşallah seninde güzel haberlerini alacağım buradan dua ediyorum sana

inşallah canımmmm benimmm burdan bende hamileyim die yazmak istiyorum...pazartesi öğrencem çok dua et cnm benim...ceymicim preesed almıştın onunlamı hamiş kaldın cnm?

inşallah canımmmm benimmm burdan bende hamileyim die yazmak istiyorum...pazartesi öğrencem çok dua et cnm benim...ceymicim preesed almıştın onunlamı hamiş kaldın cnm?

arkadaşlar,
eşimde de sorun vardı. %6 morfoloji ile 11. Ayda doğal yolla hamile kalabildim. Lütfen acele etmeyin. Sadece l-carnitine kullandı. Heşeyden önce kocalarınıza sigarayı içkiyi bıraktırın lütfen. Doğal besinlerle besleyin, organik şeyler yedirin.
Ve ennn önemlisi kendinize başka meşgaleler bulun! Ben bu siteyi takip etmekten halek olmuştum ne zamanki artık bakmamaya başladım, kafamdan attım hamilelik olayını, ne zamanki "allah ol dediği zaman olucak" dedim o zaman oldu. Stresten yumurtalarınızın etrafını bir hormon kaplıyor ve isteseniz de gebe kalamıyorsunuz. Lütfen aklınızdan atın.... Sevgiler

arkadaşlar,
eşimde de sorun vardı. %6 morfoloji ile 11. Ayda doğal yolla hamile kalabildim. Lütfen acele etmeyin. Sadece l-carnitine kullandı. Heşeyden önce kocalarınıza sigarayı içkiyi bıraktırın lütfen. Doğal besinlerle besleyin, organik şeyler yedirin.
Ve ennn önemlisi kendinize başka meşgaleler bulun! Ben bu siteyi takip etmekten halek olmuştum ne zamanki artık bakmamaya başladım, kafamdan attım hamilelik olayını, ne zamanki "allah ol dediği zaman olucak" dedim o zaman oldu. Stresten yumurtalarınızın etrafını bir hormon kaplıyor ve isteseniz de gebe kalamıyorsunuz. Lütfen aklınızdan atın.... Sevgiler

canım ama bizim %2 morfolojimiz:( zaten %4 ün üstü normal kabul edilio...Allah bağışlasın bebişini..ben tüp bebek yaptırdım beklemedeyimm..bu arada bizim sadece 2 tane embriomuz kaliteli kaldı 18 taneden..ve dr morfolojisi bozuk olduğu için bölee oldu dedi..:(

canım ama bizim %2 morfolojimiz:( zaten %4 ün üstü normal kabul edilio...Allah bağışlasın bebişini..ben tüp bebek yaptırdım beklemedeyimm..bu arada bizim sadece 2 tane embriomuz kaliteli kaldı 18 taneden..ve dr morfolojisi bozuk olduğu için bölee oldu dedi..:(

Selamlar.Konuyu tsadüfen gördüm yorum belirtmek istedim.
Forumdan bir arkadaşımız PKO'lu olmasına ve eşinin morfolojisi %1 olmasına rağmen gebe kaldı.
Normal yoldan.
Lütfen moralinizi bozmayın.
Aynı süredir deniyoruz nerdeyse, bende ve eşimde sorun yok, ama benim henüz olmadı.
Ne zaman olacağını bilemiyoruz, bir zamanı var. İnşallah hepimize nasip olur annelik...

Gözün aydın güzelim...
Rabbim sağlıkla kucaklamanıda nasip etsin İNŞALLAH..
Bizleride dualarından eksik etme sizlerin duası makbuldür.
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

aminnn canımmmmm...eksik edermiyim..zaten inan tek kendime dua edemez olum...muhakkakk sizleri dileyen isteyen herkesi dualarıma ekliorum...darısı inşallahhhh başına güselimmmm....

hayırlı olsuuuuuuuun çok sevindim.Allah dualarını kabul etti bak.
sende bizim için dua et artık.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
canımmmmm çokk saolll....ewt canım dualarımı kabul ettiii Rabbim...canımmm inananırmısın herkesden dua istemiştim herkesden....Rabbbimmm kabul eylediiiiiii....çok şükür çoooooooooookkkkkkkkkkkk....eşim saatlerce ağladı.....bende tabii...Rabbim hepinize bu güsel duyguyu yaşatsın inşallah...her zaman dualarımdasınız......
cNIM ankarada yaptırdım...
yuuuuuupppppiiiiiiiiiii süpersin canım alah tamamına erdirsin inşallahhhhhhhhhhhhhh:emir_bebek::emir_bebek::49::49:
:) canım benimmmmm inşallah...şimdi pazar günü değerimin katlamsına bakıcaz...inşallah herşey yolunda gider...doktorum ikiz olabilir dedi:)
maşallah canım..darısı bizee.
aminnnn canım aminnnnnnnn.....darısı hepinizin başına...dualarımdasınız....

günaydın canım
Ankarada hangi merkeze yaptırdın?
tam olarak eşinin ileri hızlı ve morfoloji degeri sayı kaçtı.

günaydın canım
Ankarada hangi merkeze yaptırdın?
tam olarak eşinin ileri hızlı ve morfoloji degeri sayı kaçtı.

morfolojisi % 2
+4 yani ileri hızlı : % 27
+3 ileri yavaş hareketli: % 21 civarındaydı cnm... toplamda ikisinin % 50 civarında olması normalmişş cnm... bizim sadece morfoloji bozukdu...

eskı bir konu ama yeni paylaşımlar olabilir:) inşallah

hikayeni okudum canım problemlerimiz hemen hemen aynı,
size bir test daha tavsiye edeceğim yaptırmış olabilirsiniz ama sanmıyorum
dfı diye bir test var spermin dnasını inceliyor değerlerin düşük olmasında etkili olabilir
biz henüz yaptıramadık ama en yakın zamanda bizde yaptıracağız benimde 2 negatifim var ve morfolojimiz oldukça kötü...
Canım merhaba yıllar olmuş yazalı ama görüyorum ki hamilesin tebrik ederim morfoloji sorunu yaşıyoruz biz de bu gebeliğin inşallah 2. 3. Falandır:) nasıl hamile kaldın neler yaptın canım

Back
X