Erkek İnfertilitesi morfoloji bozukluğu için ne kullandı eşlerinizzzz???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bugün toplandı yumurtalarım...çok ağrım var ama olsun..bebiş için katlanırım...nolur dua edin nolur...18 tane olgun yumurtam varmışş..inşallah kaliteli embirio olur ve tutunurlar annelerine:)
ALLAHIM SEN ANNE OLMAK İSTEYENLERE BU KUTSAL DUYGUYU NASİB EYLE YARABBİM...

canım öncelikle hayırlı olsun.Allah yardımcınız olsun.
sen Kaan hocaya gitmiyormuydun. onu yarımmı bıraktınız?
18 tanede çok güzel .

canım öncelikle hayırlı olsun.Allah yardımcınız olsun.
sen Kaan hocaya gitmiyormuydun. onu yarımmı bıraktınız?
18 tanede çok güzel .

canım gittim hala da maiileşioruz kaan hocayla..klomen tedavisi verdi tüp bebek öncesi kullandık..Artık gerisi Rabbime kaldı..inşallah bebişin tutunmasına yardım eder...bana o güsel duyguyu tattırır..kaan hoca en son mailinde inşallah olumlu sonuç alırsın eğer olumsuz olursa eşine uzun bi tedavi uygulayacağım dedi..ama inşallah gerek kalmaz...
ewt canım 18 i olgun oldu..inş.kaliteli olurlar...

kızlar bugün toplandı yumurtalarım...çok ağrım var ama olsun..bebiş için katlanırım...nolur dua edin nolur...18 tane olgun yumurtam varmışş..inşallah kaliteli embirio olur ve tutunurlar annelerine:)
ALLAHIM SEN ANNE OLMAK İSTEYENLERE BU KUTSAL DUYGUYU NASİB EYLE YARABBİM...

çok güzel bir haber bu umarım güzel haberlerle dönersin bize hadi bakalım sırada güzel güzel embriyoşların olsun inşallah

çok güzel bir haber bu umarım güzel haberlerle dönersin bize hadi bakalım sırada güzel güzel embriyoşların olsun inşallah

canım benim inşallah...ama doktorum aradı bugün 1. kalite 4-5 tane kalmış :( doktorumunda sesi kötü geliodu..canım sıkıldı...

canım benim inşallah...ama doktorum aradı bugün 1. kalite 4-5 tane kalmış :( doktorumunda sesi kötü geliodu..canım sıkıldı...

birta olsun senin olsun sonuç önemli şimi bunlara takılma 18 i döleyip tutmazsa ne olcak şükür 4-5 tane var pozitif düşünmeye çalış inşallah herşey güzel olur senin için

birta olsun senin olsun sonuç önemli şimi bunlara takılma 18 i döleyip tutmazsa ne olcak şükür 4-5 tane var pozitif düşünmeye çalış inşallah herşey güzel olur senin için

ewt aslında haklısın öle ama ya yarına hiç kalmazlarsa die öleee korkuorum ki anlatamam :(
Allahım içimi ferahlat nolursun...
çok zormuş çok......ama sölediğin gibi canım buna şükür...yarın 16,30 da transferim çok dua et nolur:)

ewt aslında haklısın öle ama ya yarına hiç kalmazlarsa die öleee korkuorum ki anlatamam :(
Allahım içimi ferahlat nolursun...
çok zormuş çok......ama sölediğin gibi canım buna şükür...yarın 16,30 da transferim çok dua et nolur:)

CANIM inşallah hayırlı bir sonuç alırsın
benimde 9 tane toplanmıştı 4 tanesi 1.kalitedeydi.
zaten Allah ol dedikten sonra 2. kaliteyle bile hamiş kalanlar var
sadece stres yapma rahat olmaya olmaya çalış

suuperisi nerdesin bizi merakta bırakma lütfen umarım herşey yolunda gitmiştir dualarım seninle

Son düzenleme:
canlarım geldim burdayım..dün elektirikler yoktu yazamadım...
ewwttt dün saat 17:00 de transferim oldu:) ama 1.kalite 1 taneydi..bi taneside kaliteliymiş ama % 5 oranında fragmantosyon mu neyse ondan varmış..zaten diğerleri kalitesizmiş..2 tanesinide verdiler..dondurmaya hiç embiriom kalmadı:( ama olsun her şerde var bi hayır...işlem çok ağrısızdı..1.5 litre su içtim ama heyecandan sıkışmadım..yani çiş hissetmedim:) beni beklettiler yürüdüm falan sonra hissedince aldılar bu seferde patlayacaktım:)ama çok ii dedi dr katater rahat geçmiş..2 bebişide verdi verirken ultrasondan resim çekti..hamilelerinki gibi:) ama benimki bi çizgi sadece:) bide labaratuvar resimlerini verdiler..sürekli resimlerine baktım dün:)
walla herşey yolunda gitti artık gerisi Rabbime kaldı ol derse olurlar...ölee işte kızlar mercimeklerimi aldım geldim:)şimdi teyzoşlarından dua bekliolar:)

ewwttt dün saat 17:00 de transferim oldu:) ama 1.kalite 1 taneydi..bi taneside kaliteliymiş ama % 5 oranında fragmantosyon mu neyse ondan varmış..zaten diğerleri kalitesizmiş..2 tanesinide verdiler..dondurmaya hiç embiriom kalmadı:( ama olsun her şerde var bi hayır...işlem çok ağrısızdı..1.5 litre su içtim ama heyecandan sıkışmadım..yani çiş hissetmedim:) beni beklettiler yürüdüm falan sonra hissedince aldılar bu seferde patlayacaktım:)ama çok ii dedi dr katater rahat geçmiş..2 bebişide verdi verirken ultrasondan resim çekti..hamilelerinki gibi:) ama benimki bi çizgi sadece:) bide labaratuvar resimlerini verdiler..sürekli resimlerine baktım dün:)
walla herşey yolunda gitti artık gerisi Rabbime kaldı ol derse olurlar...ölee işte kızlar mercimeklerimi aldım geldim:)şimdi teyzoşlarından dua bekliolar:)

ayyyy çok güzel yaaaa çok heyecanlandım şimdi nasıl geçecek 15 gün acep bak görürsün bebişin seninle şu mübarek günün hatrına rabbim dualarını kabul eylesin. senin eşinin en son değerleri ,sorun neydi acaba?

hayırlı olsun.inşallah hayırlısıyla güzel sonuç alırsın.stres yok.birde ananas ve kabak çekirdegi ye.
balıkda ye.
bize sonucu bildir lütfen

ayyyy çok güzel yaaaa çok heyecanlandım şimdi nasıl geçecek 15 gün acep bak görürsün bebişin seninle şu mübarek günün hatrına rabbim dualarını kabul eylesin. senin eşinin en son değerleri ,sorun neydi acaba?

canım benim inşallah güsel haberlerimide burdan veririm:)amin canım .rabbim inşallah dualarımzı kabul eder..canım bizim sadece sperm morfoloji bozuklumuz var ..%2 normal yüzdemiz gerisi bozuk sperm..ayy kızlar valla çok zor yatmak..inş.sonu güsel olur ama cidden tv de bişey yok,nette bişey yok vakit geçmio:(

hayırlı olsun.inşallah hayırlısıyla güzel sonuç alırsın.stres yok.birde ananas ve kabak çekirdegi ye.
balıkda ye.
bize sonucu bildir lütfen

bildirmem mi:) en ii sizler beni anlıosunuz:)
ananas yiyorum ama ne yararı var acaba?kabak yemiodum onuda yiyim:) zaten sürekli bişey yiyorum...ağzım boş kalmıo:)valla kaç kilo alırım 12 günde bilmiom:)

suuperisi nasılsın keyifler nasıl
canım siz hangi merkeze yaptırdın?
bu yiyecekleride bebişin tutunması için diye okumuştum

suuperisi nasılsın keyifler nasıl
canım siz hangi merkeze yaptırdın?
bu yiyecekleride bebişin tutunması için diye okumuştum

walla cnm ben sıkılmaktan başka bişey yapamıorum:( bugün bekleyişimin 6. günü sonuca bi bukadar daha var...yiyorum cnm her gün 2-3 dilim ananas yiyırum..kabak çek.çitliorum..fil gibi olcam yakında ölee çok yedirioki annem anlatamam..zaten yattıkça insanın canı sıkılıo sıkıldıkça yemek yemek istiosun...cnm ben ankarada yım? sen? ufuk ünv.gidiorum...dua et nolur bana...:(

walla herşey yolunda gitti artık gerisi Rabbime kaldı ol derse olurlar...ölee işte kızlar mercimeklerimi aldım geldim:)şimdi teyzoşlarından dua bekliolar:)[/QU

inşallah hayırlısıyla bebeğin tutunur..bişey sormak istiyorum 2 embriyomu transfer ettilier.ben de önümüzdeki aylarda tüp bebek düşünüyorum.yasa gereği tek yapıyolar diye biliyodum...

suuuuperisi nasılsn bugün test yaptırdım hamileyimmmmm rabbim hepinize nasip etsin inşallah

suuuuperisi nasılsn bugün test yaptırdım hamileyimmmmm rabbim hepinize nasip etsin inşallah

inanmıyorummmm çok sevindim canım benimmmmmmmmmmmmmm...ohhhh şükürler olsun canım benim yaaaaa..doğal yoldan oldu dimi:) Allahım çok sevindim yaaaaaaa.......Rabbim meleğini korusun.....

Back
X