Morfoloji Bozukluğu İle Doğal Yoldan Hamilelik Yaşayan Var mı ?

Gamzeliiii9789

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2023
16
4
1
27
Öncelikle merhaba kızlar ☺️
Morfoloji bozukluğu sebebi ile doğal yolla hamilelik yaşayanlarınız var mı ? Kimseden ses gelmiyor😢
Eskilerde çok fazla konu başlık var fakat onlar da artık aktif değil

Yaş 25
Sperm sayı 33 milyon
Hareketsiz 94
Morfoloji 1

Muhsin Balaban hocaya gittik. Verikosel yok dedi. Sigarayı bırak(bırakmadan gelme boşuna parana yazık dedi) , impryl diye ilaç verdi, sıcak ortamda bulunma yürüyüş yap. %90 düzelir dedi bunu söyleyen ünlü androlog

Devlet hastanesindeki hocada bu sayılar cok kotu bilmiyorum nollur tarzında konusuyor

bakalım nolaacak

Ben gördüm i, motivasyon olsun diye saklıyorum

Morfoloji bozukluğu sebebi ile doğal yolla hamilelik yaşayanlarınız var mı ? Kimseden ses gelmiyor😢
IMG_6222.webp

Eklentiler

• IMG_6224.webp
    IMG_6224.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 77
Merhabalar, bende aynı durumdayım sonuç çıktı ama kontrolüme 1hafta var çok merak ediyorum. Değerler çok mu kötü sizce 🥺

Eklentiler

• IMG_20231028_212806.webp
    IMG_20231028_212806.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_20231028_212959.webp
    IMG_20231028_212959.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_20231028_212913.webp
    IMG_20231028_212913.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 93
Merhabalar sana umut olur mu bilmem ama eşimin morfolojisi 1 di 3. Yıla girmeden doğal yolla hamile kaldım ben

Canim merhaba bizim de 2 yıl çocuk olmadı doktora gittik eşimin sperm degerleri çok düşüktü ilk testte morfoloji 0 çıktı, sonra varikosel ameliyati oldu 6 ay sonra tekrar test yaptık değeri 1 olmustu digerleri de düşüktü bu arada hız sayı falan ilaç kullandık beslenmeye dikkat ettik falan 3 ay sonra bi test daha yaptık morfoloji %2 olmuştu ama değerler sinirdaydi son testten 2 ay sonra hamile kaldığımı öğrendim 😊 morfoloji 0 olsa bile çocuk olabilirmiş doktor öyle söylemişti

Merhabalar sana umut olur mu bilmem ama eşimin morfolojisi 1 di 3. Yıla girmeden doğal yolla hamile kaldım ben
Bizde Mayıs'ta vermisdik o sonuca göre doktor yüzde 3 4 bizim işimizi görür dedi aşılama için bugün tekrar verdik morfoloji 2 çıktı aşılama yapar mi sizce sonuç alır mıyım çok morelim bozuldu eşime yansitmamaya çalışıyorum ama

Eklentiler

• Screenshot_2023-12-08-19-09-56-038_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2023-12-08-19-09-56-038_com.miui.gallery.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 57
Bizde Mayıs'ta vermisdik o sonuca göre doktor yüzde 3 4 bizim işimizi görür dedi aşılama için bugün tekrar verdik morfoloji 2 çıktı aşılama yapar mi sizce sonuç alır mıyım çok morelim bozuldu eşime yansitmamaya çalışıyorum ama
Canım hiç moralini bozma. Eşin yaşam tarzını değiştirsin takviye kullansın abartmadan. Sigara alkol varsa azaltsın yürüyüşe çıksın her gün. 3 ay kadar sabret bu dediklerimin spermlere etki etmesi o kadar sürüyor çünkü. Eşimde de morfoloji sorunu vardı iki de düşük yapmıştım daha önce. Üçüncü gebeliğim bu dediklerimi yaptıktan sonra sağlıkla ilerledi çok şükür bebeğim yan odada uyuyor şu an.

Canım hiç moralini bozma. Eşin yaşam tarzını değiştirsin takviye kullansın abartmadan. Sigara alkol varsa azaltsın yürüyüşe çıksın her gün. 3 ay kadar sabret bu dediklerimin spermlere etki etmesi o kadar sürüyor çünkü. Eşimde de morfoloji sorunu vardı iki de düşük yapmıştım daha önce. Üçüncü gebeliğim bu dediklerimi yaptıktan sonra sağlıkla ilerledi çok şükür bebeğim yan odada uyuyor şu an.
Takviye derken mesela ne kullana bilir. Rabbim evladını sana sizlere bağışlasın

Birşey daha sorabilir miyim. Bu gösterdiği sonuç %2 bu değerle aşılama yapar mı yoksa direk eşimi tedaviye mi yonlendirir
Ay inan ki bilmiyorum, hatırlamıyorum eşiminki kaçtı, 1 seneden fazla oldu unuttum. Aşılama konusu hiç açılmadı bizde çünkü iki tane gebeliğim olmuştu yani tutuyordu ama ilerlemiyordu. Bir de böyle deneyelim büyük ihtimalle gerek kalmaz aşılama veya tüp bebeğe dedi doktorumuz. Öyle de oldu.

Ay inan ki bilmiyorum, hatırlamıyorum eşiminki kaçtı, 1 seneden fazla oldu unuttum. Aşılama konusu hiç açılmadı bizde çünkü iki tane gebeliğim olmuştu yani tutuyordu ama ilerlemiyordu. Bir de böyle deneyelim büyük ihtimalle gerek kalmaz aşılama veya tüp bebeğe dedi doktorumuz. Öyle de oldu.
Tamam kuzum teşekkür ederim ❤️

Proceive M’miş canım her gün bir tane suyla karıştırıp içmişti❣️
Doktor da bize
Proceive M’miş canım her gün bir tane suyla karıştırıp içmişti❣️
Doktor bize in asta diye birşey verdi tek sıkıntı morfoloji dedi dün gösterdim sonuçları bu değerle aşılama tutmaz tüp bebeğe gönderiliyor normalde ama devlette tüp Bebek için 3 aşılama şart dedi ve klomen verdi aşılama yapilacak tabi doktorun bu söylemi üzerine morfoloji 2 ile ve böyle konusmusken aceba aşılamayı zaten tutmicak olmicak düşüncesiyle baştan sagmami yapacak yoksa olması gerektiği gibi mi yapacak nasıl olcak hiç bilmiyorum

Back
X