Morfoloji Bozukluğu İle Doğal Yoldan Hamilelik Yaşayan Var mı ?

Ne oldu doktora gittiniz mi aşılama olacak mı? Merak ettim
Pazartesi gittim işte in asta diye bir vitamin verdi doktor eşime bana klomen verdi aşılama yapılacak da doktor baştan bu morfoloji ile genelde tüp bebeğe gönderiliyor tüp Bebek için ise 3 aşılama şart dedi düşünüyorum aceba doktor baştan aşılama tutmaz olarak konuşunca aklıma aceba olması gerektiği gibi mi yapacak yoksa zaten aşılama tutmaz olarak konuşunca baştan sagma örnek işte sperm belki yikanmicak direk çekip gönderecek yada ne bilim hiç gondermicek bile bunlar takıldı kafama simdi

Pazartesi gittim işte in asta diye bir vitamin verdi doktor eşime bana klomen verdi aşılama yapılacak da doktor baştan bu morfoloji ile genelde tüp bebeğe gönderiliyor tüp Bebek için ise 3 aşılama şart dedi düşünüyorum aceba doktor baştan aşılama tutmaz olarak konuşunca aklıma aceba olması gerektiği gibi mi yapacak yoksa zaten aşılama tutmaz olarak konuşunca baştan sagma örnek işte sperm belki yikanmicak direk çekip gönderecek yada ne bilim hiç gondermicek bile bunlar takıldı kafama simdi
O kadar emek ve maliyet alan bir işi baştan savma yapacaklarını düşünmüyorum ben güveniyorum doktorlara açıkçası. Siz de içiniz rahat tutun❣️

O kadar emek ve maliyet alan bir işi baştan savma yapacaklarını düşünmüyorum ben güveniyorum doktorlara açıkçası. Siz de içiniz rahat tutun❣️
Devlette tedavi görüyorum inşallah yaa bı şans morfoloji 2 ama tutma olasılığı çok çok düşük de olsa var sonucta

Devlette tedavi görüyorum inşallah yaa bı şans morfoloji 2 ama tutma olasılığı çok çok düşük de olsa var sonucta
Öyle deme canım hiç belli olmaz kendini şartlama. Akışına bırak hayırlısı nasılsa öyle gelecek zaten. Bebişler kendi zamanlarını seçiyor bizi umursamıyolar❣️

Bizde Mayıs'ta vermisdik o sonuca göre doktor yüzde 3 4 bizim işimizi görür dedi aşılama için bugün tekrar verdik morfoloji 2 çıktı aşılama yapar mi sizce sonuç alır mıyım çok morelim bozuldu eşime yansitmamaya çalışıyorum ama
Canim sonucunda hiçbir sıkıntı yok amorf morfolojisi falan çok daha iyi esiminkinden eşimin %69 şiddetli amorftu çok araştırdık sizdeki ile doğal yolla olur strese girmeyip sağlıklı beslenin

bundan 3 ay önce benim eşimin sperm değerleri
Morfoloji 1
Hareketsiz 92
Sayı 30 milyondu
Baş anamonisi 92

-Muhsin balaban diye istanbulda bir hocaya gittik hoca ilk muayenede eşime sigarayı bırak yoksa gelme parana yazık dedi bir konuşma yaptı ve günde 2 paket sigara için astım hastası olması bile sigara bırakmasına vesile olmayan eşim sigarayı bıraktı.
-impryl diye bir ilaç verdi.
- eşim boxer 3 ay boyunca giymedi.
-sıcak duş almadı
-hergün yürüyüş yaptı(10.000adım hedef)
- keçi boynuzu kaynattı bittiği günler boş geçmemek için özünü içti
-muz yedi hergün
-bihter hergün
-badem,ceviz yedi.
-havuç suyu içti (arada)
-propolis yedi

Kan testi verdi vitamin değerleri için
Kendisi eczaneden almış bilimsel makaleler okuyup (doktora sormadan kullanmayın)
-c vitamin
-omega 3 (hee insanın kullanması gerek)
-çörek otu yağı (herkesin kulanması gerek yarsrı bilimsel kanıtlanmış)
-d vitamin (değeri düşüktü)
Kullandı hergün.

3 ay sonunda test sonucu
138 milyon sperm
Yüzde 5 morfoloji
36 hareket
56 baş anomanisi

Bunu buraya yazmamdaki sebep bundan 3 ay öncesine kadar eşim ve benim moralimiz okadar bozuktuki burda hergün bir yazı okuyorduk morfoloji ileri hareket biri birsey desede onuda yapsak diye eşim inanaılmaz üzerine düştü Allahımın izniyle düzeldi.

ben burda her gün umut verici yazı arıyordum.tüp bebek düşünüyorduk onda bile baş anomalisi var diye üzülüyorduk. her adet günüm olmayınca ağlıyorduk. Velasılkelam Sorunu olan arkadaşlar kim ne derse desin denemekten vazgeçip umudunu kaybetmesin denesin Allah isterse sizde azim ederseniz olur. Bu yazımda tüm isteyen arkadaşlara bir motivasyon olarak gelsin . Allah bizde dahil tüm bebek isteyen arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin. Unudunuzu ve inanacınızı kaybetmeyin en büyük ilaç❤️

bundan 3 ay önce benim eşimin sperm değerleri
Morfoloji 1
Hareketsiz 92
Sayı 30 milyondu
Baş anamonisi 92

-Muhsin balaban diye istanbulda bir hocaya gittik hoca ilk muayenede eşime sigarayı bırak yoksa gelme parana yazık dedi bir konuşma yaptı ve günde 2 paket sigara için astım hastası olması bile sigara bırakmasına vesile olmayan eşim sigarayı bıraktı.
-impryl diye bir ilaç verdi.
- eşim boxer 3 ay boyunca giymedi.
-sıcak duş almadı
-hergün yürüyüş yaptı(10.000adım hedef)
- keçi boynuzu kaynattı bittiği günler boş geçmemek için özünü içti
-muz yedi hergün
-bihter hergün
-badem,ceviz yedi.
-havuç suyu içti (arada)
-propolis yedi

Kan testi verdi vitamin değerleri için
Kendisi eczaneden almış bilimsel makaleler okuyup (doktora sormadan kullanmayın)
-c vitamin
-omega 3 (hee insanın kullanması gerek)
-çörek otu yağı (herkesin kulanması gerek yarsrı bilimsel kanıtlanmış)
-d vitamin (değeri düşüktü)
Kullandı hergün.

3 ay sonunda test sonucu
138 milyon sperm
Yüzde 5 morfoloji
36 hareket
56 baş anomanisi

Bunu buraya yazmamdaki sebep bundan 3 ay öncesine kadar eşim ve benim moralimiz okadar bozuktuki burda hergün bir yazı okuyorduk morfoloji ileri hareket biri birsey desede onuda yapsak diye eşim inanaılmaz üzerine düştü Allahımın izniyle düzeldi.

ben burda her gün umut verici yazı arıyordum.tüp bebek düşünüyorduk onda bile baş anomalisi var diye üzülüyorduk. her adet günüm olmayınca ağlıyorduk. Velasılkelam Sorunu olan arkadaşlar kim ne derse desin denemekten vazgeçip umudunu kaybetmesin denesin Allah isterse sizde azim ederseniz olur. Bu yazımda tüm isteyen arkadaşlara bir motivasyon olarak gelsin . Allah bizde dahil tüm bebek isteyen arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin. Unudunuzu ve inanacınızı kaybetmeyin en büyük ilaç❤️
Merhaba hamilelik olmuştur inşallah . Bu yazdığııız şeyleri biz de yapıyoruz

Back
X