Morfoloji bozukluğu ve ileri harket düşüklüğü olupta hamile kalanlar varmı ?

queen44_

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2023
121
21
18
27
Kızlar merhablar öncelikle 5 senedir çocuk düşünüyoruz bir türlü nasip olmadı eşinin morfolojisi %1 olup ileri hareketi %30 olup hamile kalan varmı ?

Ben kaldım canım
1 yıl imprly maxi go ve e vitamini kullandık
Ama bunun toplasan 4 ayı düzenli kullandı
En son burada okuduklarımdan yola çıkarak izmirde bi aktardan macun karışımı aldık tahlil değerlerine göre hazırlıyor
Onu kullandığımızdan 1 bucuk ay sonra hamile kaldım
2 sene 3 ay olmadı bizimde ne kimyasal ne başka bişey
Tüp bebeğe gittik bahçecide bülent erol verdi bu saydığım ilaçları ve sadece morfoloji de gebelik olmaz diyemeyiz bu ilaçları 6 ay kullanıp gelin demişti
Çok şükür rabbim nasip etti
Allah bekleyen herkesin yüzünü güldürsün 🙏🏻

Bizde 5 yil ve morfoloji 0 ileri hiz 12
Kızlar merhablar öncelikle 5 senedir çocuk düşünüyoruz bir türlü nasip olmadı eşinin morfolojisi %1 olup ileri hareketi %30 olup hamile kalan varmı ?
Morfoloji 0 ileri hareket %4 ken bi çok kere kimyasal gebelık 2 kere de düşük yaşadım. Tüp bebek de mikroçip yapıldı bir oğlum var. Kardes için ugrasıyoruz sımdı. En son tüp bebek zamanı sperm testı vermişti 3 sene sonra tekrar düşünmeye başadık 3 ay olmadı bu sürede pregnacare her him kullandık ilac bitiminden sonra test verdi morfoloji 3 ileri hız 12 idi ben ilaca baglıyorum yukselmesını. Tabi yine yeterli degıl suan argifertil m kullanıyor eşim

Bizde 5 yil ve morfoloji 0 ileri hiz 12
Ah kader arkadaşım aynı durumdan müzdaripiz maalesef inşallah hayırlsıyla olur bebişlerimiz ama artık beni çok yıprattı bu durum gerçekten diğer ay aşılamaya gideceğiz siz de durumlar nedir aşılama vs yaptırdınızmı ?

En son burada okuduklarımdan yola çıkarak izmirde bi aktardan macun karışımı aldık tahlil değerlerine göre hazırlıyor
Tüp bebeğe gittik bahçecide bülent erol verdi bu saydığım ilaçları ve sadece morfoloji de gebelik olmaz diyemeyiz bu ilaçları 6 ay kullanıp gelin demişti
Ayy ne güzel Rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🥰❤️Çok teşekkür ederim yorumunn için allah razı olsun canım benim macunun içerği nedir acaba biliyormusun bana yazarmısın benim eşimde şuan ımperly kullanıyor yeni başladı bu senin söylediklerini de aldırıcam eşime bakalım canım hayırlısı olur inşallah ama rabbimin gönlüne ağır gitmesin bu süreç beni çok yıprattı 🥺🥺bir de canım sizin morfoloji ileri hız neydi ?

Morfoloji 0 ileri hareket %4 ken bi çok kere kimyasal gebelık 2 kere de düşük yaşadım. Tüp bebek de mikroçip yapıldı bir oğlum var. Kardes için ugrasıyoruz sımdı. En son tüp bebek zamanı sperm testı vermişti 3 sene sonra tekrar düşünmeye başadık 3 ay olmadı bu sürede pregnacare her him kullandık ilac bitiminden sonra test verdi morfoloji 3 ileri hız 12 idi ben ilaca baglıyorum yukselmesını. Tabi yine yeterli degıl suan argifertil m kullanıyor eşim
hayırlısı olur inşallah canım bir an önce bebeğini kucağına alırsın rabbim gönlünde ne varsa onu nasip etsin inşallah 🙏 bizimde aynı şekilde morfoloji ve ileri hız problem bu söylediğin ilaçları araştıracağım teşekkür ederim yorumun için

Ben kaldım canım
Bir de canım o macunu yapan aktarın ismini veya numarasını verebilirmisin bana bende bir umut deneyeyim

Ayy ne güzel Rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🥰❤️Çok teşekkür ederim yorumunn için allah razı olsun canım benim macunun içerği nedir acaba biliyormusun bana yazarmısın benim eşimde şuan ımperly kullanıyor yeni başladı bu senin söylediklerini de aldırıcam eşime bakalım canım hayırlısı olur inşallah ama rabbimin gönlüne ağır gitmesin bu süreç beni çok yıprattı 🥺🥺bir de canım sizin morfoloji ileri hız neydi ?
Morfoloji 1
İleri hız % 5 ti
Sağlık naturel aktarın adı

Ah kader arkadaşım aynı durumdan müzdaripiz maalesef inşallah hayırlsıyla olur bebişlerimiz ama artık beni çok yıprattı bu durum gerçekten diğer ay aşılamaya gideceğiz siz de durumlar nedir aşılama vs yaptırdınızmı ?
Gidecektik ama vazgectik dogal yolla daha deniyelim dedik suan esim progeny m kullaniyor 15 gun oldu 3 aylik kullanacak bakalim kismet ne olacak

Eşimin morfoloji %1 ileri hareket %30 başka bir problem görünmüyor şuan bende de aynı şekilde bir problem yok ama doktorum polikistik over başlangıcı dedi yeni yeni başlamış glifor verdi eşim ımperly kullanıyor aynı zamanda proxeed kullanıyor exstra başka ilaçlarlar da kullanıyor ismini tam bilmiyorum gelecek ay aşılama yapmayı düşünüyoruz bakalım

Merhabalar eşimin morfolojisi %1 idi ilaç falan kullanıp %2 yaptık sonrasında hamile kaldım

Back
X