Morfoloji ne oluyor canım? Hani sperm sayısı, hareketliliği filansa değişirMorfoloji değeri değişir mi yakın zamanda yazan kimse olmamış. Yardımcı olursanız sevinirim
evet ilişkiden hemen önce ama, fakat morfolojisye bir etkisi yok sadece sperm hareketliliği için uyarıcıTürk kahvesi çok faydalı diye biliyorum
Benim eşime doktor baba olman zor demişti. Annem her gün türk kahvesi yapar eşime. 3 kızımız var:) ben tabiki önce Allaha sonra türk kahvesine bağlıyorum. Bi araştırın bence
Hangi değerlere göre baba olman zor demişti ki? Sayı hız düşüktü sanırım?Benim eşime doktor baba olman zor demişti. Annem her gün türk kahvesi yapar eşime. 3 kızımız var:) ben tabiki önce Allaha sonra türk kahvesine bağlıyorum. Bi araştırın bence
Bize de combi fertil önerdi . Ya düzelebilen bişey olsun . Elimizden geleni yaparız. 14-15 gibi tekrar gidecez. İnş etkisini görmüşüzdür.Eşimin % 2 doktor bir ilaç tavsiye etti adını hatırlayınca yazıcam size
Yaşınız kaç ki ? Bnm 28 eşimin 31eşimin morfololisinden benim yaşımdan dolayo tüp bebek önerdi
Yaptırdınız mı tüp bebek ?Yaşınız kaç ki ? Bnm 28 eşimin 31
Spermin şekliMorfoloji ne oluyor canım? Hani sperm sayısı, hareketliliği filansa değişir
Zaten hiç bir sperm birbirinin aynı değildir ki farklı şekillerde oluyor her biriSpermin şekli
Evet canım, bunları biliyorum ama her erkekte böyle spermler mevcut değil miBelli bir standartı var ama baş boyun kuyruk . Bozukluk olduğunda çift başlı ,çift kuruluş,başsız,kuyruksuz ,kırık boyun vs oluyor . Bazılarında da başında kese olmuyor . Kese olmazsa yumurtayı delip dölleyemez. Kesenin içindeki enzim sayesinde yumurta deliniyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?