Morfoloji düşüklüğü

haticeo1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2023
31
21
3
31
Kızlar size bir sorum olacak eşimin sperm testi normal hareketlilik sperm sayısı falan fakat morfoloji yüzde 1 ne yapmamız gerekli üroloji doktorumuz sıkıntı yok dedi bitkisel olarak onerbileceginiz böyle bir sorunla karşılaşıp çözüm bulan var mı

Merhabalar sabahları aç karnına iki kaşık keçiboynuzu özü tüketebilirsiniz. Buna ek akşamları keçiboynuzu yiyebilirsiniz. Çiğ kabak çekirdeği günde bir avuç olacak şekilde tüketebilirsiniz. Bol bol yeşil sebze yiyebilirsiniz. Muz potasyum açısından zengin olduğu için her gün birer muz tuketebilirsiniz. Bitter çikolata tüketebilirsiniz. Bunlar hep morfoloji,sayı ve hareketlilik için olumlu şeyler.Sigara alkol kullanıyorsanız hemen bırakmanız gerekiyor.

Mayıs'ta sperm testi sonucumuz vardı Dr. Yüzde 3 4 bizim işimizi görür ama tekrar vermesini söyledi dün tekrar verdik morfoloji 2 çıktı aşılama yapar mı yoksa direk eşimi tedaviyemi yönlendirir 2 yıldır evliyim 2 kere kimyasal gebelik geçirdim aşılamaya karar verdim

Eklentiler

• Screenshot_2023-12-10-14-56-54-266_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2023-12-10-14-56-54-266_com.miui.gallery.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar size bir sorum olacak eşimin sperm testi normal hareketlilik sperm sayısı falan fakat morfoloji yüzde 1 ne yapmamız gerekli üroloji doktorumuz sıkıntı yok dedi bitkisel olarak onerbileceginiz böyle bir sorunla karşılaşıp çözüm bulan var mı
Morfoloji %1 nasıl normal dedi ne biçim bir doktor en az %4 olmalı eşimde öleydi düşük dedi ilaç önerdi onu kullandık %5 kadar çıktı ben aç karnına eşime keçi boynuzu pekmezi içiyorum 1 yemek kaşığı onunda faydası vardır dedi doktor

Back
X