Morfoloji için İstanbul’da ürolog tavsiyesi rica ediyorum

Kizlar bülent hocaya güvenin inanin tedaviye inanarak devam etmek basta
Bizde sayida düşüktü size vitaminler ile sperm kalitesi arttirip normal yoldan deneyin diyecek yuksek ihtimalle 🤗
evet öyle dedi 6 ay deneyin sabırlı olun eşinin değeleri kötü değil ben ne değerler gördüm normal yolla gebe kalan ama sen stresli olursan kortizol salgılayıp yumurtlamanı bozarsın dedi
amacı asla tüpe yönlendirmek değil ama bunu rahatlıkla söyleyebilirim

evet öyle dedi 6 ay deneyin sabırlı olun eşinin değeleri kötü değil ben ne değerler gördüm normal yolla gebe kalan ama sen stresli olursan kortizol salgılayıp yumurtlamanı bozarsın dedi
amacı asla tüpe yönlendirmek değil ama bunu rahatlıkla söyleyebilirim
Aynn canim biz esmle.kendisini cok sevdik her dedigine uyduk cok sukur sonucta guzel oldu sen stres yapma hatta sende bal tarcin kürü uygula🤗

Kizlar bülent hocaya güvenin inanin tedaviye inanarak devam etmek basta
Bizde sayida düşüktü size vitaminler ile sperm kalitesi arttirip normal yoldan deneyin diyecek yuksek ihtimalle 🤗

Ah ne güzel maşallah sağlıkla doğsun bebeğiniz🙏🏼 Darısı başımıza🙏🏼Çörekotu yağı ve keçiboynuzunu nasıl kullandınız acaba?

Keçiboynuzu sabah aksam 1 yemek kasigi corekotu yagi salatalara karstirdim yada direk 1 yemek.kasigi hergun biraz.keskin tadi var ama dirensinler🤗
benim eşim çörekotu yağını asla yiyemedi ya gerçekten çok keskin tadı var malesef bende zorlamadım çok şey kullanıyo zaten

benim eşim çörekotu yağını asla yiyemedi ya gerçekten çok keskin tadı var malesef bende zorlamadım çok şey kullanıyo zaten
Aaa zorlayin kullansın corekotu yagi cok faydali salataya karistirin yemege damlatin az az ama muhakkak tüketsin

Keçiboynuzu sabah aksam 1 yemek kasigi corekotu yagi salatalara karstirdim yada direk 1 yemek.kasigi hergun biraz.keskin tadi var ama dirensinler🤗
Of eşim öyle içebilir mi bilmiyorum, bir ara ben hapını kullanıyordum saç sağlığı için beni bile rahatsız etmişti. Dr mu önerdi bunu da?

Of eşim öyle içebilir mi bilmiyorum, bir ara ben hapını kullanıyordum saç sağlığı için beni bile rahatsız etmişti. Dr mu önerdi bunu da?
evet doktor öneriyo bülent bey
bizede çörek otu ve keçiboynuzu verdi

şuan bal propolis polen ve inofolic combi kullanıyorum 2 ayd
evet doktor öneriyo bülent bey
bizede çörek otu ve keçiboynuzu verdi
İnofolic combide miyo inositol varmış, bunla ilgili hem olumlu hem de zararlı olabildiğine dair yorumlar okudumkafam karıştı alsam mı diye. Nasıl bi etkisi oldu sizde

İnofolic combide miyo inositol varmış, bunla ilgili hem olumlu hem de zararlı olabildiğine dair yorumlar okudumkafam karıştı alsam mı diye. Nasıl bi etkisi oldu sizde
valla onu kullandığımdan beri yumurtlama ağrısı daha çok hissediyorum
aslında kadın doğumcu bana yumurtlama güzel ek bişey yüklemene gerek yok demişti ama ben yine duramadım burada çok olumlu sonuç alan gördüm 🙈

valla onu kullandığımdan beri yumurtlama ağrısı daha çok hissediyorum
aslında kadın doğumcu bana yumurtlama güzel ek bişey yüklemene gerek yok demişti ama ben yine duramadım burada çok olumlu sonuç alan gördüm 🙈
Ay süper o zaman hemen inofolici araştırıp alıyorum😍 Inositole daha detaylı bi daha bakayım

Ay süper o zaman hemen inofolici araştırıp alıyorum😍 Inositole daha detaylı bi daha bakayım
birde myositol positive var içeriği bi tık daha düşük eğer yumurtlama sıkıntın yoksa buda iyi ben birde omepa q10 ekledim içtiklerimi sana atayım canım dur

1666265925106.webp
1666265948776.webp
1666266092080.webp

Back
X