- 27 Ekim 2016
- 1.234
- 799
- 123
Bal peki ne marka kullandinızevet canım bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bal peki ne marka kullandinızevet canım bu
Balparmak aldm belki de hakiki almak lazım ama sırf yapmak için yaptım zaten düzenlide yediremedim yemesi zor oluyorBal peki ne marka kullandinız
İleri hız nasıl yükseliyrMorfolojiyi en çok Evitamini etkiliyor bunun bizde etkisi oldumu bilmiyorum da morfoloji yükseldi ileri hız hala 1 bizde
Hiç bilmiyorum arastiriyorum hala vitamınlere devam ediyoruz bir ay sonra tekrar test verecek eşim bakalmİleri hız nasıl yükseliyr
Aktarlarda var ama epey pahalı ya 200lira kilosu hatta bu karışımı bize 400e hazırlarız dediler trazbzondaKizlar marankinin macunun yapmak istiyorum eşim içinde önerebiliceğiniz iyi bir marka bal varmı
Çokmuş ya ben 450 gram eğriçayır sertifikalıymis hemde sitesini aradım 90 liraymıs olmassa 450 grlik bal içinide 35 gr olarak hazipatmayı dusünuyorum onlarada 20 lira alsinlarAktarlarda var ama epey pahalı ya 200lira kilosu hatta bu karışımı bize 400e hazırlarız dediler trazbzonda
Ben bir aktarla gorüştumde keçiboynuzu balı daha iyidir sperm kalitesi için ondanmı yaptirsam acabaAktarlarda var ama epey pahalı ya 200lira kilosu hatta bu karışımı bize 400e hazırlarız dediler trazbzonda
Merhaba arkadaslar basarısız tüp bebek denemesinin ardından saracoğlu hocanın bu videosunu buldum
Bizdeki sorun morfoloji 1..
Saracoğlu bu kürlerle morfoloji 4 ün üzerine cıkar diyor
Özellikle kırkkilit otunu aranızda deneyen oldu mu?
Şimdi 3 ay boyunca eşime k.boynuzu doğal e vitamini içircem ardından saracoğlu hocayla gorusme talep edeceğim.
zehrenurcum bu videoyu bi izle istersen çobançökertenle ilgili. biz yaklaşık 20 gün düzenli kullanmaya çalıştık sadece sabahları çayın içme zamanına dikkat edemedik kahvaltıyla birlikte ya da kahvaltıdan az önce içtik.
bu arada ben de internette gittigidiyorda giritlicem diye bir apiterapist ile tanıştım.morfoloji konusunda garanti veriyor. henüz kürü sipariş etmedim ama bu ay da sonuç alamazsak sipariş edicem[/QÖ
Merhaba bizmde morfoloji yüzünden iki yıldır çocuğumuz ılmuyor bahsettiğiniz Apiterapisin bizde irtibata geçebilir miyiZ
Sevindim canım inş en kısa surede bebiş gelir.Merhaba iyi akşamlar keçi boynuzu kürüne devam ediyor musunuz biz de 20 günde yüzde 10 artış olmuş ileri hareketli lik te ama morfoloji gene aynı
İnş hepimiz bebiş sahibi oluruz Bizimde 1 morfoloji. Morfoloji düşük olması doğl yolla olmasına. ElgelmiSevindim canım inş en kısa surede bebiş gelir.
Sizin morfoloji 1 mi tam okuyamadım
Bizimde 1 otlar kurler ilaclar hiçbiri yukseltmedi.
Tekrar tup bebek deneyeceğiz.şuan çikolata kistim var 8 cm olmus ameliyat olacagım sanırım sonrada tup bebek
Açıkçacası bizde tam anlayamadık morfoloji 1 mi değilmiİnş hepimiz bebiş sahibi oluruz Bizimde 1 morfoloji. Morfoloji düşük olması doğl yolla olmasına. Elgelmi
Canım en az 4 olması gerekiyor.biz tüp yaptırdık 10 embriyo dan 3 tane dollendi ve tutmadı sebep olarak morfoloji cok kotuydu dediler.iyi bi ürolog a gorunsun esinİnş hepimiz bebiş sahibi oluruz Bizimde 1 morfoloji. Morfoloji düşük olması doğl yolla olmasına. Elgelmi
EtmisHayırlı sonuç almayı, buraya hamile haberini yazmayı nasip etsin Rabbim.
Etmisdualarin kabul olmus ne guzel. Darisi basimiza insallah
![]()
AminElhamdülillah Allahima bin şükür. Darısı sizlere her daim Duam da olacaksınız♡
Sevindim canım inş en kısa surede bebiş gelir.
Sizin morfoloji 1 mi tam okuyamadım
Bizimde 1 otlar kurler ilaclar hiçbiri yukseltmedi.
Tekrar tup bebek deneyeceğiz.şuan çikolata kistim var 8 cm olmus ameliyat olacagım sanırım sonrada tup bebek
Canım biz kullandık ama düşüş olmuştu inş siz fayda gorursunuzMerhaba eşime doktpr proxed plus die bi ilaç verdi kullanan varmı acaba faydasını gören varmı