Erkek İnfertilitesi Morfoloji için Kırkkilit Otu Çayı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aktarlarda var ama epey pahalı ya 200lira kilosu hatta bu karışımı bize 400e hazırlarız dediler trazbzonda
Çokmuş ya ben 450 gram eğriçayır sertifikalıymis hemde sitesini aradım 90 liraymıs olmassa 450 grlik bal içinide 35 gr olarak hazipatmayı dusünuyorum onlarada 20 lira alsinlar

Merhaba arkadaslar basarısız tüp bebek denemesinin ardından saracoğlu hocanın bu videosunu buldum
Bizdeki sorun morfoloji 1..
Saracoğlu bu kürlerle morfoloji 4 ün üzerine cıkar diyor
Özellikle kırkkilit otunu aranızda deneyen oldu mu?

Şimdi 3 ay boyunca eşime k.boynuzu doğal e vitamini içircem ardından saracoğlu hocayla gorusme talep edeceğim.

Merhaba iyi akşamlar keçi boynuzu kürüne devam ediyor musunuz biz de 20 günde yüzde 10 artış olmuş ileri hareketli lik te ama morfoloji gene aynı

Eklentiler

• IMG_4769.webp
    IMG_4769.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 270
Ap

zehrenurcum bu videoyu bi izle istersen çobançökertenle ilgili. biz yaklaşık 20 gün düzenli kullanmaya çalıştık sadece sabahları çayın içme zamanına dikkat edemedik kahvaltıyla birlikte ya da kahvaltıdan az önce içtik.
bu arada ben de internette gittigidiyorda giritlicem diye bir apiterapist ile tanıştım.morfoloji konusunda garanti veriyor. henüz kürü sipariş etmedim ama bu ay da sonuç alamazsak sipariş edicem[/QÖ
Merhaba bizmde morfoloji yüzünden iki yıldır çocuğumuz ılmuyor bahsettiğiniz Apiterapisin bizde irtibata geçebilir miyiZ

Merhaba iyi akşamlar keçi boynuzu kürüne devam ediyor musunuz biz de 20 günde yüzde 10 artış olmuş ileri hareketli lik te ama morfoloji gene aynı
Sevindim canım inş en kısa surede bebiş gelir.
Sizin morfoloji 1 mi tam okuyamadım

Bizimde 1 otlar kurler ilaclar hiçbiri yukseltmedi.
Tekrar tup bebek deneyeceğiz.şuan çikolata kistim var 8 cm olmus ameliyat olacagım sanırım sonrada tup bebek

Tekrar tup bebek deneyeceğiz.şuan çikolata kistim var 8 cm olmus ameliyat olacagım sanırım sonrada tup bebek
İnş hepimiz bebiş sahibi oluruz Bizimde 1 morfoloji. Morfoloji düşük olması doğl yolla olmasına. Elgelmi

İnş hepimiz bebiş sahibi oluruz Bizimde 1 morfoloji. Morfoloji düşük olması doğl yolla olmasına. Elgelmi
Canım en az 4 olması gerekiyor.biz tüp yaptırdık 10 embriyo dan 3 tane dollendi ve tutmadı sebep olarak morfoloji cok kotuydu dediler.iyi bi ürolog a gorunsun esin
Dogal yolla olabilir yinede sonucta Allah ol der ve oluverir hiçbir sey bunu engelleyemez

Kağıdı daha okunaklı sekilde resmini cekip tekrar at istersen ben okuyamadım

arkadaşlar hicbir şekilde moralinizi bozmayın benim 2 sene çocuğum olmadı sperm testi hsg herşeyi yaptırdık ama bizimle ilgilenen bi doktor bulamadık şu an zorunlu doğudayız bu nedenden doktor bulamadik. doktorlar herşeye baktı geçiştirdi bisey yok dedi bugün eşimin sperm testi elime geçti morfoloji %3 ileri hızlı ve yavaş hareketliler %15 mis ben bu sonuca bakınca tedavi olmadan çocuğumuz oldu bizim . o zamn çok dikkat etmemistim sperm sonucuna doktor iyi deyince

Merhaba eşime doktpr proxed plus die bi ilaç verdi kullanan varmı acaba faydasını gören varmı

Back
X