• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Morfoloji(kruger)

Mimi313

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2015
152
24
18
33
Merhaba kizlar, ben 1 yillik evliyim, evlendiyimiz ilk gunden bebek istiyoruz, ilk 6 ay filan umursamadik ama etrafimdakilar 1ci aydan filan hamile kalinca bizde neden yok diye endiselendim, ikimizde doktora gitdik esimde ileri hareketliliyin 10 % oldugunu oyrendik ve esim 3 ay tedavi aldiqdan sonra hareketlilik 24 oldu,9cu ay hamile kaldim cok sevincliydik ama bos gebelik oldugundan dusukle sonuclandi. Ben bunun esimden kaynaklandigini dusunuyorum. Hamile kalsamda esim tedavisini devam etdiriyordu, 31 aralikta dusuk yapdim 2 aylik bebeyimi. 2ci tedaviden sonra esimde hareketlilik 32, morfoloji 4 oldu, ilkinde morfoloji 6di ama ileri haraketlilik kalkmis bu dusmus, doktor iyi kotu deyil sonuclar dedi ama ben daha hamile kalamadim, dusukden sonra kendim de gitdim sende regllerim hep vaktinde oldugu icin bi sorun yok dedi. Anlamiyorum artik neyin sorun oldugunu, bu faizlerle hamile kalan oldumu aranizda, dusuncelerinizi bolisurseniz sevinirim :(

Ben pkoluyum canım. Esimin Morfolojisi yüzde 3 idi. Ileri hareket yüzde 55 idi. 1 sene 4 ay üzerine hamile kaldım. Morfoloji sıfır olanlar bile hamile kalıyor. Kafandan atmaya çalış. Bence değerlerin kötü değil. Sadece zamanını bekliyor.

Ben pkoluyum canım. Esimin Morfolojisi yüzde 3 idi. Ileri hareket yüzde 55 idi. 1 sene 4 ay üzerine hamile kaldım. Morfoloji sıfır olanlar bile hamile kalıyor. Kafandan atmaya çalış. Bence değerlerin kötü değil. Sadece zamanını bekliyor.
InsAllah cnm oyledir, pko ne demek?

merhaba,

yumurtam yeterli büyüklüğe ulaşamdığından yumurtlama olmadı. doktor önce operasyonla polipi alacağız. snra yumurtalalarını buyuteceğiz ilaç tedavisiyle dedi. bu ilaç nedir? benim gibi olup hamile kalan var mı? bir de eşimin sperm testinde krugeri %3 çıktı %4 ve üzeri olması gerekiyormuş.diğer sperm değerleri normal tüp bebek yada aşılama dedi. bizim gibi olan ve hamile kalan var mı merak ediyorum.

Arkadaşlar morfoloji üzerine ben de sizinle şunu paylaşmak istiyorum yaklaşık 1 yıldır bebek istiyorduk ama bir türlü nasip olmadı klomen kullandım çatlama iğnesi vurundum ve yumurtalarım da yeteri derece de büyüyor ve çatlıyordu daha sonra eşim spermiogram testi yaptırdı ileri hareket %69 ancak morfoloji %2 çıktı doktorum direk ürolojiye yönlendirdi ama ben de eşimde morfolojiyi çok fazla araştırmıştık ve her yer de ille tüp bebek deniyordu ben de eşimde adeta yıkıldık bir kaç gün konuşamadık biz bu hala 1 ay gibi kısa bir süre de geldik ve sonra mart ayında adetim geçikti aklımda hiç olmamasına rağmen gebelik testi Allah ın hikmeti pozitif çıktı yani biz o gerilmeleri yaşarken bebeğimiz zaten varmış ( çok şükür) ve ben hamile kaldığım ay hiç bir ilaç ve kür kullanmadım ayrıca çok fazla ilişki de yaşamadık. şuan da 5 haftalık hamileyim ve keseyi de gördük çok şükür demem o ki her şey nasip morfoloji önemli bir etkendir muhakak ama kesinlikle bebeğe engel değilmiş biz bunu gördük ve ileri hareketi daha az olup morfolojisi %3 olan çok yakın arkadaşım da şimdi bebeğini kucağına almak üzere :) Allah her kese önce sabır sonra da sağlıcaklı bebekler nasip etsin...

Arkadaşlar morfoloji üzerine ben de sizinle şunu paylaşmak istiyorum yaklaşık 1 yıldır bebek istiyorduk ama bir türlü nasip olmadı klomen kullandım çatlama iğnesi vurundum ve yumurtalarım da yeteri derece de büyüyor ve çatlıyordu daha sonra eşim spermiogram testi yaptırdı ileri hareket %69 ancak morfoloji %2 çıktı doktorum direk ürolojiye yönlendirdi ama ben de eşimde morfolojiyi çok fazla araştırmıştık ve her yer de ille tüp bebek deniyordu ben de eşimde adeta yıkıldık bir kaç gün konuşamadık biz bu hala 1 ay gibi kısa bir süre de geldik ve sonra mart ayında adetim geçikti aklımda hiç olmamasına rağmen gebelik testi Allah ın hikmeti pozitif çıktı yani biz o gerilmeleri yaşarken bebeğimiz zaten varmış ( çok şükür) ve ben hamile kaldığım ay hiç bir ilaç ve kür kullanmadım ayrıca çok fazla ilişki de yaşamadık. şuan da 5 haftalık hamileyim ve keseyi de gördük çok şükür demem o ki her şey nasip morfoloji önemli bir etkendir muhakak ama kesinlikle bebeğe engel değilmiş biz bunu gördük ve ileri hareketi daha az olup morfolojisi %3 olan çok yakın arkadaşım da şimdi bebeğini kucağına almak üzere :) Allah her kese önce sabır sonra da sağlıcaklı bebekler nasip etsin...
çok mutlu oldum sizin adınıza :) inşallah aynı mutluluğu bizde yaşarız. bende de yumurtalarım yeterince büyümüyr ve polipim var. bu ay operasyon ile alacaklar daha sonra ilaç ile yumurta tedavisi yapacakmış. fakat durum böyle oldukça bize aşılamada şansınız %10 tüp bebekte %50 dedi. Ben fikir olarak tüp bebeğe yöneldim şu anda. ama çok isterdim habersizce hamile kalıp o şaşkınlığı ve sevinci yaşamayı. tek duam rabbim bu cihanda beni evlatsız bırakmasın. inşallah tüp bebek vs.. denesekte hemen olur. :(

çok mutlu oldum sizin adınıza :) inşallah aynı mutluluğu bizde yaşarız. bende de yumurtalarım yeterince büyümüyr ve polipim var. bu ay operasyon ile alacaklar daha sonra ilaç ile yumurta tedavisi yapacakmış. fakat durum böyle oldukça bize aşılamada şansınız %10 tüp bebekte %50 dedi. Ben fikir olarak tüp bebeğe yöneldim şu anda. ama çok isterdim habersizce hamile kalıp o şaşkınlığı ve sevinci yaşamayı. tek duam rabbim bu cihanda beni evlatsız bırakmasın. inşallah tüp bebek vs.. denesekte hemen olur. :KK43:
seni gerçekten çok iyi anlıyorum ve içten amin diyorum. çok fazla o belirttiğim çok yakın arkadaşım da kist vardı ve çok korkuyordu eşinin morfolojisi %3 olmasına rağmen 5 ay gibi kısa bir sürede hamile kaldı hatta doğurmak üzere,
diğer bir örnek te şuanda 6 aylık hamile olan başka bir arkadaşım on dada hiç bir sıkıntı gözükmedi ama onunda poliplerinden dolayı olmadığını sadece bir tane doktor söyledi o da Ankara da bir doktordu çok küçük bir operasyonla pliplerini aldırdı ve ertesi ay o da hamile kaldı. yani anlayacağın azıcık sabır ve dua çok araştırma çünkü insan araştırdıkça kenidisini ve eşini ciddi anlamda çok yıpratıyor o da bebeği geciktiriyor :(

Mer
seni gerçekten çok iyi anlıyorum ve içten amin diyorum. çok fazla o belirttiğim çok yakın arkadaşım da kist vardı ve çok korkuyordu eşinin morfolojisi %3 olmasına rağmen 5 ay gibi kısa bir sürede hamile kaldı hatta doğurmak üzere,
diğer bir örnek te şuanda 6 aylık hamile olan başka bir arkadaşım on dada hiç bir sıkıntı gözükmedi ama onunda poliplerinden dolayı olmadığını sadece bir tane doktor söyledi o da Ankara da bir doktordu çok küçük bir operasyonla pliplerini aldırdı ve ertesi ay o da hamile kaldı. yani anlayacağın azıcık sabır ve dua çok araştırma çünkü insan araştırdıkça kenidisini ve eşini ciddi anlamda çok yıpratıyor o da bebeği geciktiriyor :KK43:
merhaba çok teşekkür ederim inşallah olur tek temennimiz bu. Doktor normal yolla olmaz diyince umutsuzluğa düşmüştüm. Bana unut oldun

Sabır gerektiren bi husus bu morfoloji canm, biz geçen sene ilk öğrendiğimzde %1di morfolojimiz son yaptığımz testte %7 olmuş çok şükür. Çok araştrdk doktorlar kesinlikle düzelmez dediler. Tüp bebek yaptrdk malesef 8.haftamzda bebeğimin kalbi durdu. Bozuk morfoloji olunca tüp bebekte de sağlıksz gebelk olma ihtimali artıyor malesf. Bundan dolayı ilk önce değerleri iileştrmek dedk, bu kadar artması bi mucize bizim icin çünkü hep %1 çıkıyodu inşallah doğal yoldan hamile kalırm tüp bebeğe de gerek kalmaz :KK49:Allah evlat isteyen herkese nasip etsin:KK46:. Çok şey denedik morfolojinin düzelmesi için özellkle çakşır otunun ve sağolsun bi arkadaş vesileyle yurt dışından gelen bir ilacın faydasını çok oldu.. Kesnlkle tavsiye ederim her ikisini de. Bana da dua edin:KK36:

Merhaba kizlar, ben 1 yillik evliyim, evlendiyimiz ilk gunden bebek istiyoruz, ilk 6 ay filan umursamadik ama etrafimdakilar 1ci aydan filan hamile kalinca bizde neden yok diye endiselendim, ikimizde doktora gitdik esimde ileri hareketliliyin 10 % oldugunu oyrendik ve esim 3 ay tedavi aldiqdan sonra hareketlilik 24 oldu,9cu ay hamile kaldim cok sevincliydik ama bos gebelik oldugundan dusukle sonuclandi. Ben bunun esimden kaynaklandigini dusunuyorum. Hamile kalsamda esim tedavisini devam etdiriyordu, 31 aralikta dusuk yapdim 2 aylik bebeyimi. 2ci tedaviden sonra esimde hareketlilik 32, morfoloji 4 oldu, ilkinde morfoloji 6di ama ileri haraketlilik kalkmis bu dusmus, doktor iyi kotu deyil sonuclar dedi ama ben daha hamile kalamadim, dusukden sonra kendim de gitdim sende regllerim hep vaktinde oldugu icin bi sorun yok dedi. Anlamiyorum artik neyin sorun oldugunu, bu faizlerle hamile kalan oldumu aranizda, dusuncelerinizi bolisurseniz sevinirim :KK43:
Gecmıs olsun öncelikle
Eşiniz morfoloji için nasıl bir tedavi gördü

Sabır gerektiren bi husus bu morfoloji canm, biz geçen sene ilk öğrendiğimzde %1di morfolojimiz son yaptığımz testte %7 olmuş çok şükür. Çok araştrdk doktorlar kesinlikle düzelmez dediler. Tüp bebek yaptrdk malesef 8.haftamzda bebeğimin kalbi durdu. Bozuk morfoloji olunca tüp bebekte de sağlıksz gebelk olma ihtimali artıyor malesf. Bundan dolayı ilk önce değerleri iileştrmek dedk, bu kadar artması bi mucize bizim icin çünkü hep %1 çıkıyodu inşallah doğal yoldan hamile kalırm tüp bebeğe de gerek kalmaz :KK49:Allah evlat isteyen herkese nasip etsin:KK46:. Çok şey denedik morfolojinin düzelmesi için özellkle çakşır otunun ve sağolsun bi arkadaş vesileyle yurt dışından gelen bir ilacın faydasını çok oldu.. Kesnlkle tavsiye ederim her ikisini de. Bana da dua edin:KK36:
Yurt dışından getirtdiğiniz ilacın adı ne canım?

Gecmıs olsun öncelikle
Eşiniz morfoloji için nasıl bir tedavi gördü
Tesekkür ederim, aslında eşim morfoloji için deyilde ileri haraketlilik için tedavi görüyodu, ilk morfoloji 6 sonradan 4e düstü, ileri haraketlilikse 32 şuan, bilmek istediyim 4 morfoloji normalmi yani bebeyimiz ola bilirmi bununla?

Tesekkür ederim, aslında eşim morfoloji için deyilde ileri haraketlilik için tedavi görüyodu, ilk morfoloji 6 sonradan 4e düstü, ileri haraketlilikse 32 şuan, bilmek istediyim 4 morfoloji normalmi yani bebeyimiz ola bilirmi bununla?
Valla bilemiyorum ki ben de cok yeniyim bu konularda
Peki ileri hareket için nasıl bir tedavi gördü eşiniz

%4 ve üzeri iyi oluyormuş. peki ileri hızlı harketli % kaç olmalı?

Back
X