Morfoloji(kruger)

İlacı nasıl getirttiniz acaba,internette satışı var ama yurtdışı sitesiydi gümrükte takılabilir diye düşünüyorum,benim de eşimin morfolojisi hep %1 çıkıyor,ne denediysem fayda etmedi
Canım bize eşimin bi arkadaşı getrtti. Yurtdışından istedk ama gümrük el koydu alamadık. Morfoloji için çok ii bi ilaçmş yabancı sayfalardan yormlarını okuduk hep olumluydu. Bizde de devamlı %1 çıkan morfoloji %7 çıkınca anladık ki gerçekten de işe yarıyor

Benimde esimin morfoloji %2 çıktı üroloji uzmanı sorun oLmadigini söyledi ama burda okuduklarım beni umutsuzluğa düşürüyor
Bizim bir tane evladımız var Hemde tedavisiz olmustu böyle şeylerden haberim bile yoktu
Hamile kalsak bile sağlıkl bir gebelik olmayacağı söyleniyor :KK42:

ben proxeed almak ıstıyorum
bunun morfolojiye olumlu etkısı var mı acaba
hareketlılık için iyi dediler ama morfolojıyı bılmıyorum

Eşim 2. Kutuyu iciyor morfoloji malasef degismedi ama ileri hareket arttı
Morfolojiyi neler düzeltiyor acaba
Bakalım carsamba eşim de ikinci teste girecek
Kac aydır keciboynuzu kürü ve evicap kullanıyoruz

Morfolojiyi neler düzeltiyor acaba
Bakalım carsamba eşim de ikinci teste girecek
Kac aydır keciboynuzu kürü ve evicap kullanıyoruz
Proxeed plus kullanıyor keçi boynuzu caksir e vitamini omega 3 birde bi karışım yiyor eşim içinde yok yok . Malasef morfoloji hala % 1. Ama hareketli sayısı arttı

Proxeed plus kullanıyor keçi boynuzu caksir e vitamini omega 3 birde bi karışım yiyor eşim içinde yok yok . Malasef morfoloji hala % 1. Ama hareketli sayısı arttı
hadi yaa:(((
bizimki de yarın teste gırecek bakalım
ben de cok korkuyorum su morfoloji olayından :(

Arkadaşlar bol bol kabak çekirdeği ve kırılmış keçiboynuzu meyvesi yesin eşiniz.
Keçiboynuzu meyvesi kırılmış halde cips gibi yeniyor. Atışeri Market

Ayrıca boş yeşillik tüketin ikiniz de ve stres yapmayın. Sizin aşkınızdan ve sağlığınızdan önemli değil hiçbir şey.

hadi yaa:KK43:((
bizimki de yarın teste gırecek bakalım
ben de cok korkuyorum su morfoloji olayından :KK43:
Canim bir de test vercek ya esin tup bebek merkezi olan yerde versin. Biz istanbulda sisli memorial da yaptırmıştık %1 di sonra düzen laboratuvar da yaptırdık % 7. Şimdi acıbademde yaptırdık % 1 cikti.

Canim bir de test vercek ya esin tup bebek merkezi olan yerde versin. Biz istanbulda sisli memorial da yaptırmıştık %1 di sonra düzen laboratuvar da yaptırdık % 7. Şimdi acıbademde yaptırdık % 1 cikti.
Geçen sene tüp bebek merkezinde verdi morfoloji ve hareketlilik düşüktü
Yarın devlet hast de vericek bakalım ne cıkıcak:))

Arkadaşlar bol bol kabak çekirdeği ve kırılmış keçiboynuzu meyvesi yesin eşiniz.
Keçiboynuzu meyvesi kırılmış halde cips gibi yeniyor. Atışeri Market

Ayrıca boş yeşillik tüketin ikiniz de ve stres yapmayın. Sizin aşkınızdan ve sağlığınızdan önemli değil hiçbir şey.
Teşekkür ederiz tabiki de önemli değil :)))
Keçiboynuzunun kürünü içti eşim kac ay
Kuruyemiş zaten her aksam tüketiyor bakalım yarın değerleri görücez❤️

Nasıl bu kadar farklı olabilir değerler anlamadım. Düzen lab. çok iyi dedi bize doktor.

Nasıl bu kadar farklı olabilir değerler anlamadım. Düzen lab. çok iyi dedi bize doktor.
Bilemedim ben de sordum . Hem istenbuldaki doktoruma hem de Adana acibademdekine kesinlikle tup bebek merkezindekini dikkate alırız onlar bizim gibi detaylı bakmıyor dediler

merhaba,

yumurtam yeterli büyüklüğe ulaşamdığından yumurtlama olmadı. doktor önce operasyonla polipi alacağız. snra yumurtalalarını buyuteceğiz ilaç tedavisiyle dedi. bu ilaç nedir? benim gibi olup hamile kalan var mı? bir de eşimin sperm testinde krugeri %3 çıktı %4 ve üzeri olması gerekiyormuş.diğer sperm değerleri normal tüp bebek yada aşılama dedi. bizim gibi olan ve hamile kalan var mı merak ediyorum.
Merhaba,

Benim polip yada yumurtlama sıkıntım yoktu ve yaklaşık 1 yıl bebeğimiz olmamıştı eşimin sperm testi sizinkiyle aynı değerlerdi hatta bizim ki daha azdı ( %2 ) tabi bu değeri öğrenince çok üzüldük ama üzüntümüz uzun sürmedi çok şükür testten sonra ki ay hamile olduğumu öğrendim ve hiç bir tedavi uygulamadan ( Çok şükür) demem o ki içini ferah tut benim çevremde polibi aldırıp o ay hamile kalan arkadaşlarım %3 ile hamile kalan yakınlarım var Allah ın izniyle sizinde sadece üzüntüyle kalır olmayacak diye bir şey olmadığına ben kendim mucizem le gördüm darısı sizin başınaıza,

kızlar testı yaptırdık
ileri hareket sadece yuzde 3 artmıs gecen seneye göre
morfolojiyi anlamadık pek

konu açtım bakabilir misiniz

Merhaba,

Benim polip yada yumurtlama sıkıntım yoktu ve yaklaşık 1 yıl bebeğimiz olmamıştı eşimin sperm testi sizinkiyle aynı değerlerdi hatta bizim ki daha azdı ( %2 ) tabi bu değeri öğrenince çok üzüldük ama üzüntümüz uzun sürmedi çok şükür testten sonra ki ay hamile olduğumu öğrendim ve hiç bir tedavi uygulamadan ( Çok şükür) demem o ki içini ferah tut benim çevremde polibi aldırıp o ay hamile kalan arkadaşlarım %3 ile hamile kalan yakınlarım var Allah ın izniyle sizinde sadece üzüntüyle kalır olmayacak diye bir şey olmadığına ben kendim mucizem le gördüm darısı sizin başınaıza,
Aminnnnn inaşllah ağzınızdan bal damlıyor.:) dediğiniz gibi olur inşallah :) biz de normal yolla olsun çok istiyoruz. süprizli gelsin istiyruz inşllah olur:)

Back
X