Erkek İnfertilitesi morfoloji nasıl düzelir? tecrübe sahipleri yazsın

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kaan aydos un faydası ne? Ne yapiyor? Nasıl tedavi ediyor. ?
Kaan aydosun sitesine girdiğinizde beslenme şekli yazar nohut yemeği etsiz olarak yenilmesi gerekiyor . Isırgan otu çayı hergün . Sperm dna hasar testi istiyor . Daha sonra gerekli testleri durumumuza göre istiyor. Tedavi ediyor ilaçla . Biz daha gitmedik testleri yaptırddık sperm dna temiz cıktı bide tekrar istedi sprem testi morfolojimiz 1 şimdi ise 3 olmuş bakalım nasıl bir tedavi öngörücek

Kaan aydosun sitesine girdiğinizde beslenme şekli yazar nohut yemeği etsiz olarak yenilmesi gerekiyor . Isırgan otu çayı hergün . Sperm dna hasar testi istiyor . Daha sonra gerekli testleri durumumuza göre istiyor. Tedavi ediyor ilaçla . Biz daha gitmedik testleri yaptırddık sperm dna temiz cıktı bide tekrar istedi sprem testi morfolojimiz 1 şimdi ise 3 olmuş bakalım nasıl bir tedavi öngörücek
Teşekkürler cevap verdiginiz icin

Sabır gerektiren bi husus bu morfoloji canm, biz geçen sene ilk öğrendiğimzde %1di morfolojimiz son yaptığımz testte %7 olmuş çok şükür. Çok araştrdk doktorlar kesinlikle düzelmez dediler. Tüp bebek yaptrdk malesef 8.haftamzda bebeğimin kalbi durdu. Bozuk morfoloji olunca tüp bebekte de sağlıksz gebelk olma ihtimali artıyor malesf. Bundan dolayı ilk önce değerleri iileştrmek dedk, bu kadar artması bi mucize bizim icin çünkü hep %1 çıkıyodu inşallah doğal yoldan hamile kalırm tüp bebeğe de gerek kalmaz :KK49:Allah evlat isteyen herkese nasip etsin:KK46:. Çok şey denedik morfolojinin düzelmesi için özellkle çakşır otunun ve sağolsun bi arkadaş vesileyle yurt dışından gelen bir ilacın faydasını çok oldu.. Kesnlkle tavsiye ederim her ikisini de. Bana da dua edin:KK36:

Sabır gerektiren bi husus bu morfoloji canm, biz geçen sene ilk öğrendiğimzde %1di morfolojimiz son yaptığımz testte %7 olmuş çok şükür. Çok araştrdk doktorlar kesinlikle düzelmez dediler. Tüp bebek yaptrdk malesef 8.haftamzda bebeğimin kalbi durdu. Bozuk morfoloji olunca tüp bebekte de sağlıksz gebelk olma ihtimali artıyor malesf. Bundan dolayı ilk önce değerleri iileştrmek dedk, bu kadar artması bi mucize bizim icin çünkü hep %1 çıkıyodu inşallah doğal yoldan hamile kalırm tüp bebeğe de gerek kalmaz :KK49:Allah evlat isteyen herkese nasip etsin:KK46:. Çok şey denedik morfolojinin düzelmesi için özellkle çakşır otunun ve sağolsun bi arkadaş vesileyle yurt dışından gelen bir ilacın faydasını çok oldu.. Kesnlkle tavsiye ederim her ikisini de. Bana da dua edin:KK36:
Başınız sağolsun. Benim bebegim de 19. Hafta kalbi durdu. Bizdede morfolojik Problem var.2 aşılama ve bir tüp bebek yaptık. Sonuc negatif. Yurtdışından gelen ilacın adi ne?

Neden gümrükten gecmiyor acaba? Hangi ülkede var? Zararı varmi?
Canım biz çok uğraştk morfoloji bozukluğu için eşim eczacı ve araştrmadığı şey kalmadı bu durumu düzeltmek için. Malesef tüp bebek sektörü bu gibi ilaçlarn ülkeye girmesine izin vermiyor. Çünkü bu ilaç gerçekten de morfolojiye ii geliyor. Amerikada Rusya da hemen hemen dünyanın heryerinde kullanılan bi ilaç. Zararı yok çünkü tamamen bitkisel. Eşimin bi arkadaşı sayesinde getrttik biz eğer tekrar getrtebilirse bizim gibi morfoloji problemyle uğraşan herkese yardmcı olmaya çalışacam. Ne zor bi illet olduğunu yaşadığm için çok ii biliyorm.

Canım biz çok uğraştk morfoloji bozukluğu için eşim eczacı ve araştrmadığı şey kalmadı bu durumu düzeltmek için. Malesef tüp bebek sektörü bu gibi ilaçlarn ülkeye girmesine izin vermiyor. Çünkü bu ilaç gerçekten de morfolojiye ii geliyor. Amerikada Rusya da hemen hemen dünyanın heryerinde kullanılan bi ilaç. Zararı yok çünkü tamamen bitkisel. Eşimin bi arkadaşı sayesinde getrttik biz eğer tekrar getrtebilirse bizim gibi morfoloji problemyle uğraşan herkese yardmcı olmaya çalışacam. Ne zor bi illet olduğunu yaşadığm için çok ii biliyorm.
Sonuçlarınızi merak ediyorum. Gelişmeleri lütfe buraya yazarmisiniz..şimdiden teşekkür ederim

Merhaba bizimde 3 yildir morfoloji 1 denemedigim bisey kalmadi duzelmedi tüp bebek denedik onlarda olmadi senin ne guzel yukselmis neler yaptin yazabilirmisin birde esin sigara içiyormu

Son durumunuz ne?

Canım Merhaba Speman Himalaya diye gittigidorda satılıyor omu senin dediğin

Arkadaşlar benim de eşimde morfoloji sorunu var %1 çıktı morfoloji. Eşim henüz tüp bebeğe erken diyor doğal yollardan olmasını istiyor ama bu morfolojiyle biraz zor görünüyor. Baştan sona yazılanları okudum ama çok farklı ilaçlar ve kurler var kafam karıştı. Bitkisel ya da ilaçlarla morfolojiyi yükselten arkadaşlar varsa kürlerini ve ilaçların ismini verebilir mi. Öncelikle bu şekilde denemek istiyoruz cunku

Bizimde morfolijimiz 1 malesef.proxxed plas kullaniyoruz ve saracoglunun keci boynuzu kurunu yapiyoruz.bilmiyorum ne olacak nasi bisey sh morfoloji ikinci testmizi 1 ay sonra yaptrcaz moralim cok bozuluyor insallah herkese rabbim hayirlisi ile evlat sevgisini yasatir

Merhaba arkadaşlar öncelikle kesinlikle moralinizi bozmamanızı tavsiye ederim ben bu konuda tecrübeli biri olarak. Benim eşiminde morfoloji sıfırdı ve doktor eşime certix diye bir ilaç verdi onu kullandık ayrıca evicap aldık onuda kullandık. Bir de ibrahim saraçoğlunun keçiboynzu kürünü kesinlikle tavsiye ederim yapın. Biz bir ay sonra testi tekrar ettik ve morfoloji 2 ye yükselmişti. Ben 3 ay içinde hamile kaldım. Onun dısında fındık tükettik. Şuan 12 haftalık hamileyim çok şükür her şey normal gidiyor. Size tavsiyem moralinizi bozmayın morfoloji düzelmicek bişey degil.

Canim neymis o ilac yaa soylermisin.bizim 0..ama sayi hiz fln hepsi iyi.caksirinda touznu balla veriyorum bi arada suyunu icirdim.dogal yoldan mi hamile kaldin

Back
X