Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sol göğüslerım şiş ve ağrıyor damarlar var sütlü gibiyim ve sol kasığım ağrıyor ama bunlar benim adet belirtilerim :) bilmiyorum ki hiç hamile kalmadım ben :/Suskun Ceylan canim adetin yakinms ya kendinde bi farklilk goryrmsn hc benm de cumrtesi gibi muhtemel tarh ben gogsumde birz fakllik hs edyrm ole agri degl ama kahve ksminda bi damrlanma ve dollgnlk vr cok beklenti icinde grdm bu ay ya offf
(
Bende kalmdm.. gogus sismesi bnde hc olmyr hep yumusak:))Canım sol göğüslerım şiş ve ağrıyor damarlar var sütlü gibiyim ve sol kasığım ağrıyor ama bunlar benim adet belirtilerim :) bilmiyorum ki hiç hamile kalmadım ben :/
Efa 1200 kullan cnm b12 de üzerine tanımamSuskun Ceylan @Jessel
Saklicennet ve diger arkdslr b12d sknti vr snrm digeri nasl szce b12 icn napaym
2,5 olması için ilaç kullandın mı o dönem benimde 3.5 cıkmıstıSorun yok canım 2bucugun altında iyi benim 3.65 çıktığında endokrine yollamıştı sorun çıkmamıştı ama daha sonra hep 2bucugun altına benimde
Yumurtan bu ay gelişmiş demekki deger güzel d vitamini yumurta gelişimi için önemli die coğu dr sölüyor sen kullan damlayı yada ampulü cnmSaklicennet T Tubeee @Jessel
Bir melek gelsin kızlar progestron 18.50 ayrıca diğer tahlil sonuçlarını gösterdim kolesterol biraz yüksek kızartma yeme dedi yürüyüş yap dedi bide d vitamını gebeliğe engel değildir sesi özellikle sordum düşük olması ilerde kemik erimesi yapar dedi troitlerde sorun yokmuş he d vitamini için damla verdi başkada bişe yok :)
Hayır canım endokrin gittim ultrasonla baktı nodül falan hiç bişe yoktu bana özel hastanelerın kullandıkları cihazların iyi olmadığını bu yüzden rakamları yüksek çıkardığını söyledi gercektende prolatın 37 çıktığında orda 9 çıkmıştı benım tsh ise 1.50 gıbı bu rakam çıktı ve bu testlerı 2 gun arayla yaptırmıştım2,5 olması için ilaç kullandın mı o dönem benimde 3.5 cıkmıstı
Aleyküm selam canım amin inşallah hepimizin bi sürü evlatları olur inşallah:)arkadaşlar salam.men ve yoldasimda bebek isteyirik. tedaviye basladiq. yoldasimda
Morfoloji, sayi, hiz problemi var. doktor ona koenzim Q10, fertilogen, evitol, seledox, klosttilbegit yazıb. mene ise voyage. adetimin 12ci gnünden yumurrtayi izleycek. olcusu iyi olursa ecofaz iyne vuracaqlar. İnşallah bu ay tutar. Allah istəyən hər kəsə övlad versin. Amin inşAllah. bizdə içində
Evet canım gunde 3 damla aynısını kullanıyorum 2kutu yazdı bitince yine gitcem kontrol aSuskun Ceylan canm benm d viatmini senden de dusuk ckti 12. Coledan D verdi sen duydn mu bunu sen ne kulncksn
Canm bana bi damla dedi gunde 2 kutu benmkideEvet canım gunde 3 damla aynısını kullanıyorum 2kutu yazdı bitince yine gitcem kontrol a
Hımm bilmemki belki öyle uygun görmüştür canımCanm bana bi damla dedi gunde 2 kutu benmkide
Eğer varikosel yoksa yada kist ameliyattan kullandigi ilaçlar dan olabilir .streste çok etkiler .üzülmeyin eşin takviye kullansin.bu başlığı okursan baştan sona birsuru şey öğrenebilirsin.Merhaba herkese hayırlı akşam lar eşimin sperm değerleri her 3 ayda sürekli düşüyor geçen yıl Hidrosel ameliyatı oldu v bundan sonra sürekli düştü her testen sonra eve salya sümük ağlayarak geliyoruz en son proxeed kullandı 28 milyon olan değer 17 milyona düştü bnm sizlere sorum
17 milyon sperm
10 hareketli morfoloji 1
Bu değerlerle tüp veya aşılama tuta mı artık iyice korkmaya başladık ne olur bi fikir verin artık doktorlara hiç güvenemiyoruz
1 tane bile sperm yeter sıkma canını. Siz tekrar bir dobler çektirin hidrasel varikosel var mı bir bakarın. Ameliyat nasıl geçmiş sonucu iyi olmuşmu??Merhaba herkese hayırlı akşam lar eşimin sperm değerleri her 3 ayda sürekli düşüyor geçen yıl Hidrosel ameliyatı oldu v bundan sonra sürekli düştü her testen sonra eve salya sümük ağlayarak geliyoruz en son proxeed kullandı 28 milyon olan değer 17 milyona düştü bnm sizlere sorum
17 milyon sperm
10 hareketli morfoloji 1
Bu değerlerle tüp veya aşılama tuta mı artık iyice korkmaya başladık ne olur bi fikir verin artık doktorlara hiç güvenemiyoruz
İnşallah gidip görüşmeyi düşünüyoruz canım eşime de gelmiş msj mustafa ulusoy ve seçil kahveci hasta kabülüne başlamıştır diye. Umarım mikrochip kullanıyorlardır.
İnşallah gidip görüşmeyi düşünüyoruz canım eşime de gelmiş msj mustafa ulusoy ve seçil kahveci hasta kabülüne başlamıştır diye. Umarım mikrochip kullanıyorlardır.
Canım çok teşekkür ederim bizim üzüldüğümüz olay doktor çok Samimi olduğumuz bir tanıdığımız çoğu doktorun ameliyata gerek Yok dediği şeyi tanıdığımız hemen ameliyat dedi ameliyat sonra bize çok büyük Ümit’ler vermesi oldu ama ameliyat sonrası hep düştü değerler artık korkmaya başladık hiç soerm kalmayacak die . Eşimin görevi gereği yaşadığımız yerde kimsemiz Yok canım sıkıldığın da gidebileceğim derdimi anlatacağım kimsemiz Yok bi eşim var bi allahım artık. Çok yorulduk ne yapacağımız bilemez olduk her adetten sonra ağlamak tan üzülmekten çok yıprandık şimdi ne yapalım ne tavsiye edersiniz bizlere hayırlı geceler .1 tane bile sperm yeter sıkma canını. Siz tekrar bir dobler çektirin hidrasel varikosel var mı bir bakarın. Ameliyat nasıl geçmiş sonucu iyi olmuşmu??
Eşinin testis boyutu çok önemli dobler de bakıyorlar. Yumurtaların boyutu aynı mı küçülme var mı?
Bunlar gelecek için çok önemli.... eğer bu değerler normalse korkulacak birşey Yok. Sperm sayısı için sperra yı deneyin. Hız için q10 k carnitin çinko l arjinin çakşır suyu deneyin. Tüp bebeğe gelecek olursak tek sperm yeterli.
Ahh CAnım benim. Kimsenin olmaması seni olumsuz etkilemesin lütfen.. burada birçok kişinin yanında yakınları varda ne okuyor kimse kimseyi dertleri aynı olanlar gibi anlayamıyor maalesef bazen farklı kırıcı yorumları da oluyor. Bazıları da keşke kimse olmasa diyor. Bizler vatoz burada sende gel aramıza katıl konuştukça konuştukça hem birbirimizi tanıyoruz hem dertlerimizi paylaşıyoruz. Burada her zaman sana yardımcı olacak seni dibleyecek dertleşecek insanlar var şakın unutma. Dua etmeyi de hiç bırakma.Canım çok teşekkür ederim bizim üzüldüğümüz olay doktor çok Samimi olduğumuz bir tanıdığımız çoğu doktorun ameliyata gerek Yok dediği şeyi tanıdığımız hemen ameliyat dedi ameliyat sonra bize çok büyük Ümit’ler vermesi oldu ama ameliyat sonrası hep düştü değerler artık korkmaya başladık hiç soerm kalmayacak die . Eşimin görevi gereği yaşadığımız yerde kimsemiz Yok canım sıkıldığın da gidebileceğim derdimi anlatacağım kimsemiz Yok bi eşim var bi allahım artık. Çok yorulduk ne yapacağımız bilemez olduk her adetten sonra ağlamak tan üzülmekten çok yıprandık şimdi ne yapalım ne tavsiye edersiniz bizlere hayırlı geceler .