• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ahh CAnım benim. Kimsenin olmaması seni olumsuz etkilemesin lütfen.. burada birçok kişinin yanında yakınları varda ne okuyor kimse kimseyi dertleri aynı olanlar gibi anlayamıyor maalesef bazen farklı kırıcı yorumları da oluyor. Bazıları da keşke kimse olmasa diyor. Bizler vatoz burada sende gel aramıza katıl konuştukça konuştukça hem birbirimizi tanıyoruz hem dertlerimizi paylaşıyoruz. Burada her zaman sana yardımcı olacak seni dibleyecek dertleşecek insanlar var şakın unutma. Dua etmeyi de hiç bırakma.
Başınıza gelen gerçekten tahlihsiz bir olay olmuş. Damarları bağlarken zedelemiş hidrosel oluşmasına neden olmuş. Önemli olan yanlış bir damar bağlamamış olması. Ameliyatın üzerinden ne kadar geçti? İlk işiniz dobler çektirmek olsun. Çok önemli.. sonuca göre değişik tavsiyelerimiz olur. Burada herkes takviye kullanıyor.
Canım bir yıl geçti doktor hep bize umutla konuştu artık bizimse umudumuz kalmadı ne yapsk die düşünüyoruz artık eşim bile işine kendini veremez oldu çok zor içinden çıkılmaz bi duruma geldik tek tesellimiz dua dua Başkan hiç şey değil

Canım bir yıl geçti doktor hep bize umutla konuştu artık bizimse umudumuz kalmadı ne yapsk die düşünüyoruz artık eşim bile işine kendini veremez oldu çok zor içinden çıkılmaz bi duruma geldik tek tesellimiz dua dua Başkan hiç şey değil
Baya olmuş. Üzülme bak ben 2 senedir uğraşıyorum. Eşim varikosel ameliyatı oldu 1.5 sene önce ve şuan doblerde hala çift taraflı varikosel görünüyor. Durumumuz ise en fazla %7 haraket bazen 1e bile düşüyor. %93/95 hiç haraket yok. Tüp bebek düşünüyorum artık olmayınca olmuyor. Neler yaptım neler bil bilsen. 1 tüp bebek parası döktüm belki daha fazla. Şuan ne kullanıyorsunuz bilmiyorum ama maddi imkan varsa sperra, progeny m, çakşır suyu, arı sütünbal polen propolis karışımı, l carnitin, keçiboynuzu özü pekmez olarak eşine takviye kullan. Tek ilaçla olmuyor maalesef. Bu takviyeleri hep birlikte verebilirsin. Eğer ki eşinin alerji reaksiyonu yoksa herhangi birşeye karşı yan etki yapmaz. Biraz bağırsaklarını fazla çalıştırır o kadar.

Baya olmuş. Üzülme bak ben 2 senedir uğraşıyorum. Eşim varikosel ameliyatı oldu 1.5 sene önce ve şuan doblerde hala çift taraflı varikosel görünüyor. Durumumuz ise en fazla %7 haraket bazen 1e bile düşüyor. %93/95 hiç haraket yok. Tüp bebek düşünüyorum artık olmayınca olmuyor. Neler yaptım neler bil bilsen. 1 tüp bebek parası döktüm belki daha fazla. Şuan ne kullanıyorsunuz bilmiyorum ama maddi imkan varsa sperra, progeny m, çakşır suyu, arı sütünbal polen propolis karışımı, l carnitin, keçiboynuzu özü pekmez olarak eşine takviye kullan. Tek ilaçla olmuyor maalesef. Bu takviyeleri hep birlikte verebilirsin. Eğer ki eşinin alerji reaksiyonu yoksa herhangi birşeye karşı yan etki yapmaz. Biraz bağırsaklarını fazla çalıştırır o kadar.
Ahh canım hepimizin mi kaderi böyle yoksa bizlere bir imtihanmı hakkımız da hayırlısı olsun .eşim devlet hastanesin de bi doktora gitti doktor ultrason ile kan tahlili istemiş sonra gel demiş ona göre bi tedavi uygular muhtemelen ama tek genelde tek takviye veriyorlar biz yukarıdakilerin hepsini alsak bi yan etkisi olurmu acaba

Ahh canım hepimizin mi kaderi böyle yoksa bizlere bir imtihanmı hakkımız da hayırlısı olsun .eşim devlet hastanesin de bi doktora gitti doktor ultrason ile kan tahlili istemiş sonra gel demiş ona göre bi tedavi uygular muhtemelen ama tek genelde tek takviye veriyorlar biz yukarıdakilerin hepsini alsak bi yan etkisi olurmu acaba
Eşimin alerjik bir bünyesi olmasına rağmen herhangi bir yan etki yapmadı bence kullabilirsiniz. Dediğim gibi burada herkes bir çok takviyeyi aynı anda kullanıyor ben de dahil. Denemekte fayda var. 1/1.5 ay kullanıp test yaptırırsınız ilerlemeyi görürsünüz yavaş yavaş pynar değerler diye düşünüyorum. İnşallah.

Benim kirmizilar geldi malesef .. cok uzulmycm napalm en azndn hormon teslrimi yaptrym bari..

Ben kullandıklarımi yazıyorum progeny m, Solgar 200,aktarda hazırlattığımiz macun,ginseng,çakşır otu suyu :))) çok mutlu oluyorum Saklicennet Saklicennet bilir 2 sene sonra böyle şeyler içmeye başladı normalde sadece doktorun verdiği şeyleri içer ama progeny dışındakileri ben aldım ;) ve taş gibi maşallah düz duvara tirmaniyor :D

Ben kullandıklarımi yazıyorum progeny m, Solgar 200,aktarda hazırlattığımiz macun,ginseng,çakşır otu suyu :))) çok mutlu oluyorum Saklicennet Saklicennet bilir 2 sene sonra böyle şeyler içmeye başladı normalde sadece doktorun verdiği şeyleri içer ama progeny dışındakileri ben aldım :KK66: ve taş gibi maşallah düz duvara tirmaniyor :KK70:
Senin eşini bile yola getirdik helal olsun bize gerçekten. :-) önümüzde kimse duramaz. :halay:

Kizlar biz uc aydir promen k kullanyrz degelr artyr galiba ama bebis yok:( sizn onerecgnz bska bir multivitamin var mi yoksa devam edeym mi ? Bir de baska vitamin onerz var mi cinko selenyum argimac disinda. Onerilerinizi beklyrm canlarm

Kizlar biz uc aydir promen k kullanyrz degelr artyr galiba ama bebis yok:KK43: sizn onerecgnz bska bir multivitamin var mi yoksa devam edeym mi ? Bir de baska vitamin onerz var mi cinko selenyum argimac disinda. Onerilerinizi beklyrm canlarm
Ben normalde ptesi olmam gerekiyor ama bu az önce leke gelmiş iç çamaşırıma siliom bişe yok bugün olurum bende

Kızlar konu açtım pek yazan olmadı buradan da paylaşayım.Esimin değerleri ilki mart ayında yapıldı varikosal var mis ama değerler iyi diye doktor ameliyata gerek yok demiş bugün yine sperm testi yaptırdı 2.ekteki dosya değerler yerle bir olmuş 3 ay boyunca progeny m kullandı doktor bunu verilerde 3 aya güzel haberleri alırsınız demişti moralim çok bozuk neden böyle olur

Eklentiler

• 20180714_125301.webp
    20180714_125301.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 46
  • 20180714_125056.webp
    20180714_125056.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 41
@Zeynep6302 nasilsin canım nasıl oldun ,merak ediyorum seni.hep dualarimdasin canım.
@rvydmrt sende canım iyisindir inşallah neler yapiyorshn?
P Perican01 abla sen nasılsın ne kadarlık oldu oğluşun
Cok iyiyim cnm sadece sıcaklardan muzdaribim .. Cok sukur oglum 21 haftalik ve iki hafta onden gidiyor gelisimi on gun sonra 2. Duzey ultrasonda daha netde gorecegiz bakalim .. cok guzel bi duygu, bazi seyleri yiyince kipir kipir .. saniyorumki icimde kolbasti oynuyor :)))) Rabbim en kisa zamanda hepimize yasatsin bu guzellikleri Insallah ..

Ve bugün varikosel ameliyatı olduk..Bundan sonra yeni bir süreç başlıyor. Ameliyattan sonra neler yaptınız ? Tecrübeli arkadaşlardan tavsiye alsam. Takviye kullanmaya devam ettiniz mi? Ya da bir süre bıraktınız mı ?
Geçmiş olsun canım bize progeny m vermisti günde 3 tane kullanmıştı 3 ay sonra test için çağırmıştı bide

Kızlar konu açtım pek yazan olmadı buradan da paylaşayım.Esimin değerleri ilki mart ayında yapıldı varikosal var mis ama değerler iyi diye doktor ameliyata gerek yok demiş bugün yine sperm testi yaptırdı 2.ekteki dosya değerler yerle bir olmuş 3 ay boyunca progeny m kullandı doktor bunu verilerde 3 aya güzel haberleri alırsınız demişti moralim çok bozuk neden böyle olur
Kötü olan sonucunuz eşimin sonucu ile çok benzer. Ameliyat olduk ama bizde işe yaramadı. Ama sizde işe yarayabilir çünki bir kez sonucunuz iyi gelmiş tekrar gelmeyecek diye birşey Yok. Çok geçmiş olsun.

Ve bugün varikosel ameliyatı olduk..Bundan sonra yeni bir süreç başlıyor. Ameliyattan sonra neler yaptınız ? Tecrübeli arkadaşlardan tavsiye alsam. Takviye kullanmaya devam ettiniz mi? Ya da bir süre bıraktınız mı ?
Aaa ameliyat mı oldu eşin. Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Ameliyat sonrası rutin yaptığın şeylere devam et. Dr verdiği antibiyotiği kullan 3 hafta dikkat edin yaraya başka birşey gerekmez.

Aaa ameliyat mı oldu eşin. Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Ameliyat sonrası rutin yaptığın şeylere devam et. Dr verdiği antibiyotiği kullan 3 hafta dikkat edin yaraya başka birşey gerekmez.
Bişe sorucam bizim rakamlarda ki değişkenliği bilion ameliyat ise yaradimi yaramadimi bizde ameliyat olduğunda 14 milyon su şuan 13 milyon eee ne değişti

Geçmiş olsun canım bize progeny m vermisti günde 3 tane kullanmıştı 3 ay sonra test için çağırmıştı bide
Canm biz suan promen k kulnrz progeny m sence daha mibiyi icerigine baktm dha fzla sey var ama fiyatta ona gore tabi.birde vitamin degstrmk dogrumudr ama uc ay bunu kullndk biz

Back
X