Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Az ilaç verip kaliteliyi oluştururlar canım merak etme sen bence en iyi ekiplerden birinin hastası olcaksın
TEşekkür ederim allah razı olsun. Biran önce olup bitse. Stresli bir dönem. Daha önce amh 9 olan hiç okumadım o yüzden ürktüm. Zaten gönül hoca demişti sende çok rezerv var kesinlikle pcos grubuna giriyorsun. Çok yumurtan olur. Umarım kaliteli olur demişti.

Bayağı yüksek çıkmış, inositol iyi geliyormuş pcolulara vitamin kullanmaya devam et bence 3 ay kullanın diyorlar birde nac iyi geliyormuş cnm,hayırlısı olsun hakkında

Bayağı yüksek çıkmış, inositol iyi geliyormuş pcolulara vitamin kullanmaya devam et bence 3 ay kullanın diyorlar birde nac iyi geliyormuş cnm,hayırlısı olsun hakkında
Çok sağol teşekkür ederim.
Yüksek çıkması sence iyi mi kötü mü?
3 aydır kullanıyorum takviye. Yine devam devam ediyorum. 9 olup adetlerimin düzenli olması çok enteresan bu kadar beklemiyordum.
Nac oksidatif isterse mi iyi geliyormuş?

Bilmiyorum ki avantaj mı çok bilgim yok pco hakkında ,nac ı da siteden okumuştum tam ne işe yarıyor bilmiyorum ama pco için yazıyordu

Merhaba ilk defa mi amh yaptirmistin?bana da pkoya yakınsın dediklerinde bi yerlerde okumuştum pkou olmak aslında bi avantajdır diye.. hiç dert etme yani. Bence çok yumurtan olacak inşallah ve inşallah da kaliteli olur. Orası çok ilaç yuklemiyo anladığım kadarıyla dolayısıyla kaliteli çıkar.
Bi de amh ve diğer fsh filan da önemliymiş birinin diğerinden yüksek olmaması filan lazimmis bu konuda bi yorumları oldu mu?
Ben bugün gidecektim hem bahçeci hem memoriale ayağım gitmedi yine ertelettim. Hazır hissetmiyorum hala ama gideceğim inşallah. Sadece ikisi arasında kararsizim

Canim senin adetlerin duzenlimiydi sanki ben degl diye hatrlyrm .benim de 25 26 gunde bir oluyor 28i bulmuyor bu kotu bisey mi acaba bide miktr olrk az gelyr gibi

Ben artık kararsızlıkları geride bıraktım. Memorialı tercih ettim. Gittiğimde gördüm ki sosyal statüsü ne olursa olsun insanlar orayı tercih ediyor (ekonomi durumu yüksek olanda düşük olanda) yurt dışından tüp bebek içim tedaviye geliyorlar. Sistemli çalışıyorlar. Biraz bekliyorsun ama her yerde bekliyorsun. Bahçeciye gitmedim bilmiyorum. Kafam karışmasın diye 2 yere gittim ilki ımsı kullanmayacağız dedi diye kafamdan direkt eledim. Memorialın de zor avantajı bana göre tek embriyo transfer etmesi. Buda yaşa ve denemelere bağlı olarak ayarlanıyor. Olsun da bir tane olsun önemli değil artık.
Amh ilk kez memorial da yaptırdım. Hormonlarda sorun yok. Zaten fsh ve lh kendini ele veriyordu pco diye amh ile netleşmiş oldu. Adetlerim 30/35 gün arası olur hep dr bu çok iyi dedi. Pco olmana rağmen yumurtluyorsun dedi. Amh den sonra görüşme yapmadık henüz. Randevu tarihimi bekliyorum. Semra hanımlar görüşeceğim.

Canım yumurta toplanana kadar düzenli inofolic kullan kalitesi için. Çok adette yumurtan olur ama 3 te 1 i kadarının toplandıktan sonra elenmesi normalmiş. Yani bende 31 toplanmıştı 20 si olgundu . ben üzülmüştüm pco dan mı gitti 11 tanesi diye ama normalmiş bilgin olsun.

Canim senin adetlerin duzenlimiydi sanki ben degl diye hatrlyrm .benim de 25 26 gunde bir oluyor 28i bulmuyor bu kotu bisey mi acaba bide miktr olrk az gelyr gibi
Kötü birşey değildir sanırım. 28 günde bir adet olanlar normal karşılanıyor 35e kadar. Miktar için de birşey diyemeyeceğim okumuştum ama unuttum günde değiştirdiğin pedle ölçülüyordu. Tek bildiğim perican ablada 2/3 gün adet oluyordu oğlu oldu. Takma kafana. Sen normal gruptansın belkide. Ben 30/35 gün arası adet olurum. 2016 hep 30 günde bir adet olmuşum. 6 ayda bir 50 güne çıkmış. Yani senede 2 defa düzensiz olmuş. Onu da normal karşılıyorlar. Eşimin durumunu öğrendikten sonra ben tabi araştırmalara başladım tedavi süreci derken adetlerim düzensizleşmişti. 2 ay düzenli 3. Ay 40. Gün falan oluyordu. 3/4 aydır 32 günde bir oluyorum. Muayenelerde de hep yumurtam olmuş ve çatlamış olduğunu söylediler. En son merkezde sorunun eşinin sperm haraketsizliği olduğunu söylediler. Bende 3/4 gÜn yoğun olurum. 6 . Gün biter adetim.

Tamam canım aklımda bulunsun. İnofoliği bıraktım prowomen kullanıyorum inden inositol var.

SAğol canım allah razı olsun. Sen ne zaman başlıyorsun transfere.?
Valla benim ki arapsaçı oldu resmen. Sürekli birşey çıkıyor. Yani gerçekten Allah nasip etmeyince tüple bile olmuyor.
Ben şubat yada mart demiştim ama eşim ağustosa kalsın diyor. Hayırlısı bakalım.. İnşallah siz pozitifleri alında bende peşinize takılayım

İnşallah canım inşallah. Bizde Nisa’n diyoruz ama nasip kısmet gerçekten.

Kızlar iyi akşamlar. Doktorum adetin 3. Günü gel klomen mi bişey vericem hem kontrol edicem gibi bişey söylemişti. Acaba alttan muayene ediyorlar mı adetken?

merhaba eşimin erkek infertilite kan sonuçları ve dna hasar testi ile ros testi sonuçları çıkmış erkek inf sorunlu gibi bilen anlayan varsa yardımcı olabilir mi

Eklentiler

• 4FE92294-C010-4A5E-9B7B-762FA57C8847.webp
    68,5 KB · Görüntüleme: 68
  • C2133ABF-0272-4C45-B972-FEAAF72EAF18.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 71
  • 0601FD47-6076-4D64-A8E9-F78DFA299980.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 60
merhaba eşimin erkek infertilite kan sonuçları ve dna hasar testi ile ros testi sonuçları çıkmış erkek inf sorunlu gibi bilen anlayan varsa yardımcı olabilir mi
Mrh bizimde dun cikti infertilite panelimiz bizim 3 gende sıknti var ikisi fshr sizinkiyle ayni claass3 grubunda ama sonuclardan hicbirsey anlamadik ayin 23 u kaan hocaya gondercez ins.duzeltilebilir faktorlerdir.panel hakkinda bilgi edinirseniz benide bilgilendirebilirmisiniz sonuclarimiz ayni cunku.bilgilendirirseniz cok sevinirim

Son düzenleme:
çok tşk ederim, sizde fsh ile ilgili sorun var mıydı, bizim fsh yüksek fshr geni fsh ile ilgili yazıyor

Canım arkadaşlarım benim amh 9.22 çıktı. Kesinlikle pcosum. Net teşhisi koyduk çok şükür. Hem sevindim hem üzüldüm. İnşallah kalitelidirler.
Durumumuz benzer amh 9 çıktı benim de ve 2 tüp denedim malesef yumurtalar kalitesiz şimdi yaza kadar takviye ve adetlerim günü gününe hatta saati şaşmaz hormonlar da düzgün sadece görüntüde pko var inşallah kaliteli olur yumurtaların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…